Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 7

Zvali su me danas kao original preorder vlasnika N7 iz Samusnga UAE centra. Nude zamenu. Rekao sam da sam prodao telefon i malčice izhejtovao :) Sad mi nude novi fon (note 7 2.0) da kupim na rate (12,24 ili 18 meseci), bez kamate, za samo 2700AED-a, opet sa VR i bežičnim punjačem :) Dakle padaće cena

Instaliraj ti VPN pa će da te uhapse. :D

Zvali su me danas kao original preorder vlasnika N7 iz Samusnga UAE centra. Nude zamenu. Rekao sam da sam prodao telefon i malčice izhejtovao :) Sad mi nude novi fon (note 7 2.0) da kupim na rate (12,24 ili 18 meseci), bez kamate, za samo 2700AED-a, opet sa VR i bežičnim punjačem :) Dakle padaće cena
Pa kupuj, ima lepo da zaradis ;)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ne radi se o parama, svakako je to sitno za toliko cimanje i jedan fon. Samo kažem, cena je pala za mesec dana ovde za 120e, što se pre nije dešavalo. Vrv će i u Jevropi pasti odmah nakon pojave 2.0 modela.

Ni kartu do Srbije nece moci da otplati :D

Dace bog villi, dace bog. Inace su u emiratima telefoni prilicno povoljniji nego ovde...tehnika generalno.

zato je kugla sladoleda 10e pa ko voli nek izvoli :)

Ovo je bedak, ali nešto ne mogu a da ne primetim. Svima u hotelu gori? Hotelski problem?

I jel na kraju do punjaca ili baterije? Da li se zna?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Što se mene tiče, sviđa mi se fon, ali ovo sa baterijama je učinilo svoje. Mogu da uzmem u razmatranje ovaj model samo ako ponude v2 Note 7 po nižoj ceni + sjajan poklon, samo tako.

Uzeli nam ga pred nosom, a sad nema najava kad ce ponovo krenuti prodaja.

Uzeli nam ga pred nosom, a sad nema najava kad ce ponovo krenuti prodaja.

Na ovom sajtu stoji obavestenje: http://positiveline.rs/
U sustini:
"Izvinjavamo se što još niste dobili svoj novi Galaxy Note7. U saradnji sa našim partnerima, mi ulažemo napore da Vam dostavimo novi uređaj. Poslaćemo Vam novi Galaxy Note7 u najkraćem mogućem roku, počev od 19. septembra. "
kao i:
"U prodaji od 01.10.2016"

Totalna pobeda!!

Videh i ja malopre takve naslove na jos nekim sajtovima, ma mora da je sprdnja samo ako jeste neki los "Njuz" fazon ne znam odakle im 00 ma se sprdaju tako sa prebogatim Samsungom i njihovim advokatima :d

Ako je nekim slucajem istina.. Onda daj boze da ISIS ne dodje u posed vece kolicine N7 inace ce biti haos [emoji23]

Sad gledam slike..ma ovo mora da je zayebancija

Sent from my D6503

Poslednja izmena:
Australija odavno nije u Engleskoj :D

NAJNOVIJA VEST!!!!
ISIS narucio 100.000 komada Samsunga Note 7.

Sent from my m2 note using Tapatalk

bf6922f3244f1de1428163da475c9da1.jpg

Ovo je def mnogo ozbiljnije od 1 u 1000000 telefona

Pametno,napravi pozar i ode avion sa putnicima u tri l... p.... m......e,sto govori da treba odloziti rizicnu kupovinu bar jos tri meseca dok se stvar ne iskristalise a bez garancije provereno sigurne radnje nikako.Tko zna koliko ce ovih prvih primeraka da prodje tj.da su vec u opticaju a bas sam se bio naostrio da se prinovim sa n4,mada n4 radi dobro osim cekanja ulaska iz kamere u fotografije.

Štucne to i na Note 7, juče sam se malo igrao sa jednim i baš zna da secne kad se iz kamere prelazi u galeriju.

Cekanje na prelazak iz kamere u galeriju ima dosta veze sa mem. Karticom. Od kako sam za svoj n4 uzeo u3 karticu s velikim brzinama pisanja/citanja mnogo brze se desava prelaz. Ja sam se bio naostrio isto ali def nista pre novaka dok ne isciste primerke sa problematicnim baterijama...

Vrh Dno