Našao sam i kornjaču (slo-mo), treba u okviru windows kamere da se prebaci na video snimanje da bi se pojavila opcija (što je i logično, već ja nisam dovoljno čačkao [emoji4])
![]()
Extra stvar, cijeli dan trošim bateriju i punim memoriju snimajući gluposti [emoji3]
Panoramu imam, našao sam je kasnije i napisao to u postu ispod [emoji6]
Sent from mTalk on Lumia 930
Steta sto nema slow-mo za 640-650 i za te telefone srednje klase.![]()
Ja nisam dobio ni tu njihovu panoramu... Mada imam ipak onu staru sa wp8.1, pa ajde de.![]()
Hmm, a mozda i nije do kamere (samo), nego (i) do procesora? Sto bi mi imalo smisla. Ali vredi zakukati.![]()
Dobar je Office lense ja ga takođe često koristim. Jes da kas nemaše wi-fi ždere ali ***...Inace, pre nekoliko strana smo pricali o aplikacijama za skeniranje. Ipak mi je Office Lense bio dobar danas, bas zbog OneDrive-a. Kod kuce sam, imam wifi, slikam neki racun, napravim pdf, i odmah mi je i na kompjuteru.![]()
Dobar je Office lense ja ga takođe često koristim. Jes da kas nemaše wi-fi ždere ali ***...
Sent from mTalk
Ne mogu edit inace bih isao,skinuo sam App Camera 1020 i pravi dosta bolje fotografije i video zapise od deafult camere.Mislim da je app namenjem jacim modelima ali ja sam kvalitetom na 640 prezadoboljan,ustedeo sam 4$Od sad samo nju koristim dok se ne pojavi bolja,ili dok ne kupim surface phone :d
Koliko memorije zauzima jedna fotografija ? U kom formatu cuva slike, samo jpeg ili ima i dng ?
os 2 do 6mb a za foramt cu da proverim pa ti pisem,ja mislim samo jpeg ali ne mogu da tvrdim,video zapis 1080p/30 vidno bolje of defuslt kamere,nisam se puno igrao sa fotografijama vise me zanimao video.Ali provericu,nazalost fon je sad prazan isrkao sam mu svaki atom sa NBA JAM ali ocekuj sabajle info.
kad sma kod Jam-a *** kako je ono zarazno mator konj od 34 godine a igrao sam ko klinja sa trinest.Ta igra me bas asocira na lep deo detinsta.Moram jij nekof ortaka sa lumiom da napalim da kupi,ma cak cu i ja da mu kupim samo da mozemo da cepamo multyplayer.Igra razvaljuje.Ali da sam video Obamu i Busha,Hilary i Bill Klinton,ona budaletina sa Aljaske Sara Peylen,Jo Budem,onda onaj McCain ma plakanje svi sa velikim glavama :d
Koliko memorije zauzima jedna fotografija ? U kom formatu cuva slike, samo jpeg ili ima i dng ?
Brzo se startuje, ima slikanje na jedan dodir, opcije malo starinski izgledaju ali dovoljne, poneki bug.Mada veliki minus sto ne pravi jpg+dng fotke.
@kjager
Hahah snasao sam se, bez brige![]()
Uopste ne izgleda lose, verujem da bi moj 830 pravio malo bolje slike, ali to je to.
Hvala na info i preporuci aplikacije, testiracu je u sledecih par dana, pa da vidim da li je pouzdana i da li moze da mi postane default.
Mada veliki minus sto ne pravi jpg+dng fotke.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari