Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Naravno da ne treba opravdati i dozvoliti rast cena ali ne treba ni očekivati 300min i 4gb neta za 500din... Ja sam mnogo lošiji paket pre par godina u vip-u plaćao više nego ovaj sada.

Zasto ne treba ocekivati 300min i 4GB neta? Jer "jadni operateri" ne mogu imati 40 milijardi dinara profita onda, vec "samo" 10 milijardi?
Minuti ce ih sve manje i manje kostati, a net ih generalno ne kosta. Uz ovakve profite kakve imaju sada ja bas takve pakete i ocekujem!

Zasto ne treba ocekivati 300min i 4GB neta? Jer "jadni operateri" ne mogu imati 40 milijardi dinara profita onda, vec "samo" 10 milijardi?
Minuti ce ih sve manje i manje kostati, a net ih generalno ne kosta. Uz ovakve profite kakve imaju sada ja bas takve pakete i ocekujem!
A taj net koji ne kosta nista, do korisnika se prenosi opremom koja je takodje dzabe?
Imas li predstavu koliko operatere kosta to sto svaka susa u sred nedodjije moze da okaci selfi na FB?
Pozdrav

Bilo bi lepo ali nema ništa od toga...
Nema jer ne ocekujete, i dozvoljavate poskupljenja :)

VIP kod mene ima izbora
- da nesto slicno Smart 150 sa 50% popusta (znaci 250-300 din), da li ce to biti Nova 1 ili Smart 150 ili nesto slicno nije bas precizno bitno, ali Nova 1 je po toj ceni poskupljenje za mene (jer Smart ima paralelne minute, a evo vec 4-5 meseca ja ih skoro sve iskoristim).
- izgubi me kao korisnika, koji uopste nece koristiti nista umesto toga, samim tim nece ni doneti nista VIPu sigurno. Da li je bolje da zarade bilo sta sitno ili da nista ne zarade? Valjda ovo prvo :)

To je za 3 broja, BTW, sada, isti slucaj. Znaci nije bas nesto sitno, nego nesto sitno x 3 :)

Ko ne vidi takve stvari, gleda previse sitno za sebe, i trenutno. Treba gledati na duze staze, i malo sire. Ako nista drugo barem uzmite u obzir celu porodicu.

A taj net koji ne kosta nista, do korisnika se prenosi opremom koja je takodje dzabe?
Imas li predstavu koliko operatere kosta to sto svaka susa u sred nedodjije moze da okaci selfi na FB?
Pozdrav
Vise od minuta razgovora ka drugoj mrezi na minut transfera? :)

Specijalac je opet u elementu :D evo ih proračuni i obračuni, naravno svi bez krčmara. A cilj je naći najbolji paket za 300 kinti max, plačem :)

Pozdrav

Nije ti na mestu poredjenje kolega.Onaj iz nekog mesta daleko od bg,gde zivi mozda 100 ljudi treba da kaze:Jel znas koliko kosta dok se dvoje klinaca dopisuje i razmenjuje slike celu noc preko neta,a zive soliter do solitera?Ili ja nemam 4g kao vi u gradu,a placam pretplatu isto kao vi,jel znas koliko to kosta i jel to u redu???
Na kraj krajeva,sta nas briga sta njih kosta, imaju profit i te kako dobar,u minus ne idu sigurno dajem glavu.Neka smanje marzu i uvecace profit.

Smanje maržu i tako uvećaju profit ? :)

Kada bi to tako išlo

Pa ako promet i profit rastu, uz to se podosta ulaze, licence placaju, kolicina podataka exponencijalno raste.... ocigledno je da podaci ne kostaju kao minuti.

Samo da se ne setite da to svoje očigledno znanje pokušate da unovčite, ima da pozatvarate sve konsalting kuće a ekonomiste ostavite bez 'leba :D :D Maestralno, kako se to zamišlja veliki biznis.

Igi, idi pravi novi nalog, nista ni na ovom pametno ne napisa ;)

Specijalac, pa tako kaži. Ipak sam bio u pravu, to je paranoja ;)
Daj link da vidim koji je bio taj što te toliko boleo pa ga i dalje vidiš :D

A da vas dvojica nastavite vase paranoje preko privatnih poruka.
Smarate obojica, samo sto sam za ovog alfaunitsa siguran da paranoise jer i mene naziva nekim Duletom ili tako nesto, iako sam mu 1000 puta rekao da ni ne znam ko je doticni.
On i dalje paranoise a sto je najgore ima dva drugara koji se pronalaze sa njim u toj paranoji.

Ajd vi se medjusobno paranoisite ali ne javno, bas me briga i ko je alfaunits i ko je Dule i ko je Igor, a verovatno ni vecinu ne zanimaju vase gluposti na koji iskreno najvise insistira ovaj alfaunits.

Sent from my ONEPLUS 3 using Tapatalk

Nemam šta da nastavljam na pp, specijalac mi je našao alter ego i šta sad da radim, kačim ličnu kartu i jmbg da dokažem ko sam? Ma jok, ovako je interesantnije, da vidimo ko još guta te njegove fore i koliko još paranoika imamo u okolini.

Alfi.. testirati vip 2 meseca džabe. ..ali kad potpisujes uzimaju najblizi presek plus mesec..tipa sad potpišeš presek je 10 i do 9.10 imaš test gazi.-)
Uveli su još ako potpišeš ugovor prvi mesec je gratis plus 23.

... Obrišite, vidim da je sve sklonjeno...

Poslednja izmena:
Alfi.. testirati vip 2 meseca džabe. ..ali kad potpisujes uzimaju najblizi presek plus mesec..tipa sad potpišeš presek je 10 i do 9.10 imaš test gazi.-)

Zato i pitam da li je neko probao da obnovi ugovor uz fon ovog meseca?

Poslednja izmena:
Svi operateri spustaju marze,tj daju popuste na pretplatu.Kako ko,kako kad,kako kome.Izgleda da oni to odavno primenjuju....
(samo mogu da malo pojacaju to spustanje)

sta bi sad bilo najbolje za p9 lite sa nekim paketom. Promocije? Za osobu stariju od 30

Ili sta bi sad bio best buy za slican telefon ili nesto kao j5

Poslednja izmena:

Ovi ne odustaju da mi uzmu 60% popusta.

A ne kazu ti da u tom slucaju produzujes ugovor na +24 meseca (znaci 24+ ono sto ti je ostalo do kraja trenutnog ugovora :) i to sa novom skupljom tarifom :)) kao ni to da placas penal u visini jedne pretplate za 3-6 meseci raniju obnovu onda :D I bukvalno manje dobijes nego sto izgubis :)

Ja neću da diram mega tarifu za mlađe od 30 dok mi je ne ugase sami :D Kada mi istekne ugovorna obaveza, placacu punu cenu i to je to. Ionako sestri odgovara pošto šalje oko 5 hiljada sms poruka mesečno :D Svidja mi se ta flat varijanta :) Plus paralelni minuti za vip takodje flat :D

Posle koliko vremena Vip salje kod za dekodiranje -xperia telefon

Bio u poslovnici pre oko 2 nedelje i sve ok-poslacemo sms porukom

Ne ide mi se opet,tamo su neke kolone i redovi ko za zejtin

Poslednji put kad sam tražio kod, čekao sam skoro mesec dana.

Nexus 5X via Tapatalk

ne shvatam ovo 2 meseca. Ako se potpise ugovor, dobije se joj jedan mesec.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno