Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

U onim Nova paketima ima manje minuta, i ne mogu da se prenose. Zato je mozda MTS-ov paket i bolji (sta je danas 3GB neta). Internet se lako nakaci negde, a minuta nikada dovoljno.

Kako kome. Meni minuta cesto ostaje na bacanje. Klijenti najvise preferiraju Facetime Audio, Skype, poneko WA ili ne daj boze Viber call, tako da retko kada stignem i da iskoristim minute.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da li i dalje ima 3000din popusta za naručivanje online?

Nema,i to je ukinuto proverio sam.

Sent from my Sony Xperia Z5

Da li hoće da daju 50% na pretplatu za online tarife bez uređaja, za stare korisnike? Jel uzimao neko to skoro?

Послато са E2303 уз помоћ Тапатока

U VIPu sam.od samog početka i mogu reći da su uvek bili poslovniji od konkurencije. Jeftiniji telefoni, bolje promocije, ova zadnja je čist dokaz da zaokružuju priču i polako preuzimaju primat u Srbiji. Ukidanje zaokruživanja, besplatan razgovor sa podrškom.....
Odlagali su mi plaćanja, davali na rate da platim račune ( mada može više rata), uzimanje aparata pre isteka ugovora , reklamacije, realno nikad nisam imao problem.

Sent from 640

Nope, al daju paralelne minute i uredjaje sa dobrim popustima.

Meni nesto kaze da ce A1 kupiti Telekom ispod zita.

A pa to je još malo pa monopol. Ne može to prema zakonima u Srbiji... [emoji23] [emoji23] [emoji23]

A1 je bio top ponudjac u prvom, a mozda i u drugom tenderu.

Bolje da ga poklone Kinezima nego da ga prodaju A1...

U VIPu sam.od samog početka i mogu reći da su uvek bili poslovniji od konkurencije. Jeftiniji telefoni, bolje promocije, ova zadnja je čist dokaz da zaokružuju priču i polako preuzimaju primat u Srbiji. Ukidanje zaokruživanja, besplatan razgovor sa podrškom.....
Odlagali su mi plaćanja, davali na rate da platim račune ( mada može više rata), uzimanje aparata pre isteka ugovora , reklamacije, realno nikad nisam imao problem.

Sent from 640
Cekaj, kako to mislis ukidanje zaokruzivanja? Koliko ja znam samo se vratili na staro, odnosno kao svi ostali na 60/60 , nigde se nije govorilo o tarifiranju po sekundi.

Sent from my m2 note using Tapatalk

Na to sam mislio. 60/60, izvinjavam se

Sent from 640

Videcemo kako ce da budu ljubazni i poslovni i sta ce ponuditi u decembru kada vecini isticu promocije 60% i 50% popusta. Ja prvi necu prihvatiti paket sa 25% popusta bez telefona i placati pretplatu skoro duplo vise nego sada sa istom ponudom min, sms i gb.

Na kom si paketu bio kad si potpisao 50% ?

Giga za mladje od 30 sa 60% popusta bez telefona pa posle prebacio na Nova 3 za mladje od 30 uz zadrzavanje popusta od 60%.
Akcija koja je tada bila se zvala "Uradi najvise sto mozes".

Videcemo kako ce da budu ljubazni i poslovni i sta ce ponuditi u decembru kada vecini isticu promocije 60% i 50% popusta. Ja prvi necu prihvatiti paket sa 25% popusta bez telefona i placati pretplatu skoro duplo vise nego sada sa istom ponudom min, sms i gb.

Bojim se da nećeš imati izbora.

Uvek postoji izbor,mts je uvek tu sa 50%

Od 150 smarta iskoristim jedva oko 70-80,tako da vise od 300 din ne nameravam placati

Ovo 25% je smehoteka,minimum 50% popusta ili aj zdravo

+1. Po sasasnjem Nova 1 je duplo skuplja od Smarta150.

I ima 300 smartova:)
Svi treba da idu gde dobiju vishe za svoje pare. Hvala bogu na MNP.

Smart150 ima bukvalno 300 smartova (paralelni minuti u VIPu) :)
Nova 1 ima i mogucnost prekoracenja neta, ima 100 poruka koje ko jos koristi danas, i samo 100 minuta, bez paralelnosti.

Za nas koji taj broj koristimo samo sa zvanje, odlican je. Nije da bude jedini paket doduse, samo matorcima mozda.

Nova1 kao da je napravljena da je niko ziv ne uzme.Cena 590 sa popustom 530 a imas samo 100 min 100mb.Cak je sad sigurica 1000 sa 25% popusta izlazi 375 din,a imas 110 minuta razgovore sa svima.Povoljnija od Nova1.Ali nema nema i nije za mladje.Pa naravismo burazeru paket sa Vip Online 3+ dodatak pricalica 40min 139,jako bolje nego Nova1.Ta nova1 kao da napravljena da se ne uzima,niti vaze za nju promocije,niti ima popusta.

Isti slučaj. Minimum 50% prihvatam, sve ispod toga, aj ćao.
Ja nikome više ne želim da plaćam punu pretplatu. Telefoni me ne zanimaju (ionako su papreni), pa ako hoće da me vežu ugovorom, bar 50% popusta mora da se da :D

Takoe, samo nogom kroz vrata. Morate im jasno i glasno dati do znanja sa kim imaju posla. Da ne pomisle slučajno kako se na svakom ćošku nalaze takvi korisnici, koji bi mesečno i hiljadu ili dve dinara da potroše na mobilan :D

Nek naplaćuju oni kao što je trenutno samo da unapređuju mrežu... Meni je nova 2 i promocija od 3gb +25% jedna od boljih i povoljnijih za moje korišćenje telefona...

Takoe, samo nogom kroz vrata. Morate im jasno i glasno dati do znanja sa kim imaju posla. Da ne pomisle slučajno kako se na svakom ćošku nalaze takvi korisnici, koji bi mesečno i hiljadu ili dve dinara da potroše na mobilan :D

Malo je takvih ostalo,svi su kod Telenora :)

Nek naplaćuju oni kao što je trenutno samo da unapređuju mrežu... Meni je nova 2 i promocija od 3gb +25% jedna od boljih i povoljnijih za moje korišćenje telefona...
Lepo je sto je tebi prihvatljiva, ali moras pzinati da je to skupo za tipicnog stanovnika ove zemlje, i da ne treba dozvoliti tempo povecanja cena.
Inace cu morati da menjam potpis svake godine, do sada je na 2 ;)

Da li je neko probao da produzi ugovor sada uz fon preko VIP Online shopa?

Naravno da ne treba opravdati i dozvoliti rast cena ali ne treba ni očekivati 300min i 4gb neta za 500din... Ja sam mnogo lošiji paket pre par godina u vip-u plaćao više nego ovaj sada.

A ja mnogo bolji u mts-u, i za manje para nego sada..

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Verujem. Mnogo sam manje dobijao i na prepaid-u za 600 din. Namerno su obesmislili te ponude da bi ljudi potpisivali ugovore...

Nazad
Vrh Dno