Ne znam kakav si sa HTML i CSS? Odličan sajt za navedena dva i sam PHP - https://www.codecademy.com/ potrebna je samo registracija ostalo je free.Pozdrav počinjem sa php, nov, onlajn učim, sam, pa je l ima neko da mi pomogne?
Послато са K012 уз помоћ Тапатока
Nema boljeg saveta. Ovako nastaju najbolji programeri.Oreilly's php & mysql pdf knjiga, wamp server, php editor (recimo Dw) , podešavanje za isti. Svaki dan rad, rad, rad i samo rad.
Pa kad prvi put lupis u zid, a desiće se brzo guglaj problem do iznemoglosti. Kada rešiš problem biti do sledećeg zida i sve tako dok ne postaneš master php nindža.
Ne odustaj!!!
Nemoj tako, @probotzor ce te sada uveravati da je najbitniji mentor... Hahaha... 😀Nema boljeg saveta. Ovako nastaju najbolji programeri.
kad sam ja to rekao? ocigledno si me pobrkao sa nekim... mada je korisno imati nekakvog mentora, jer koliko znam niko od nas nije naucio da govori sam od sebe, niti je naucio matematiku sam... ovako ti bar neko pokaze sta da radis i kako da nastavis posle sam
ja sam decku stvarno predlozio logican pocetak, cs50x, jer ne moze da uci web programiranje, ako prvo nije upoznat da osnovama racunarstva, a ne vidim gde sam tu pominjao mentore
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari