Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

aha, a da nisi slucajno upoznat kakav je ovaj Ringke Fusion case?

edit: sad sam pogledao, svidja mi se ovaj Dbrand Mahogany za poledjinu.
Iwantchitzz racunaj i na me za Dbrand. Koja je cena btw kad sve stigne u odnosu ovih ~7$ na sajtu?

Poslednja izmena:
@MarcusS je kupio pa može da baci još neki komentar posle par meseci upotrebe... :)
Za dbrand plaćaš sve na sajtu preko paypal-a, samo dodaš 4$ za poštarinu.
Meni je stigao ringke. U suštini sam očekivao da je maaalo tvrđi case, ovo je ipak neki tvrđi oblik silikona. Na mate 7 sam imao baš tvrd plastičan case i bio sam prezadovoljan sa njim. Mislim da je čak bio i tanji i manje je budžio telefon od ovog.

Ova je ipak lepša jedno milion puta. Lako se namešta, i stvarno izgleda lepo, pogotovu zadnji deo gde nexus natpis daje telefonu dodatnu lepotu i zanimljivost.

Meni možda najbitnije: tasteri za pojačavanje smanjivanje i paljenje rade super, iako futrola nema rupe na tim mestima, plastika ih ne pritiska i ne postoji mogućnost slučajnog i nepoželjnog pritiskanja tih tastera.

Sve u svemu zadovoljan, kvalitetna i lepa futrola. Koliko štiti, nadam se da nikad neću saznati. :D

Nemam sa čime trenutno da uslikam, ako se pojavi mogućnost okačiću koju fotku.

Poslednja izmena:
heavy jerk, imam problem sa PayPal-om pa ne mogu da naručim. :/

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

Joco, mislim da je sad postarina za dbrand -9$

Sent from Z5

Nisam naručivao. Ali piše worldwide shipping 3.95$...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

uf nista, jedino ako se skupi nas par pa da podelimo, ovako solo mi se ne isplati uopste

Ne gleda se taj worldwide. Mi iz Srbije plaćamo preko PayPal-a odakle oni uzimaju adresu i šalju DHL-om na ovamo. U tom slučaju je poštarina 9$.

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

Nisam znao. Hvala. U svakom slučaju sam odustao jer ne bih samo jednu stvar naručivao a ne daje mi se 20$ na ono što bih hteo tako da neću ništa... [emoji4]

sta preporucujete za staklo osim ovog Nillkina, za koga vidim da se zalite da lako puca (a procitao sam nesto slicno i na netu)? Mozda nije nista bolje od kaljenog stakla sto prodaju npr. u s*e za m*b a vrlo su korektni sa cenama

Bia ima Nillkin i kaže da je zadovoljan, puklo mu je na s7. Ja sam imao neko kinesko koje se nije baš najbolje pokazalo...

Nilkin na 6p je odlicno ali ide bukvalno od ivice do ivice kao da je fabricko i fenomenalno je kunem se u njega, na s7 je isto nilkin ali *** ono usko sr..nje zbog zakrivljenih ivica izgleda odvratno i bolje ne stavljati nista ako izgled juris, mada eto meni je sacuvalo ekran

Ja imam Nillkin i zadovoljan sam njime. To sa pucanjem stvarno zavisi od situacije. Meni je par puta ispadao sa visine 2-3 stepenika na tepih ili se desi da udarim ekranom direktno u kvaku od vrata ili nešto peto, i još mi nije puklo. :)
Imam Nillkin staklo i Nillkin Nature silikon i kad se stave oba telefon baš deluje zaštićeno, a opet minimalno "nabudžen". Kad se stave staklo i silikon, nema lufta nigde sa strane pa baš lepo izgleda.

Meni je jedan Nilkin pukao dok sam bio na moru, poručio sam posle još 2 komada... Kad pukne imam odmah zamenu a poručiću još jedan.

Kako to da je interes za ovaj 6p toliki, i dosta raje sa foruma ga je nabavilo ili planira nabavku, a kad je bio aktuelan N6 od Motorole niko nije bio zainteresiran?
N6 i 6p su skoro pa identični po veličini, svima je n6 bio preveliki i skoro niko ga nije razmatrao upravo zbog veličine a sad svi mahom kupuju 6p.
Ne razumijem, jesu vam šake za god dana porasle, ili nisu u modi više slim fit farmerke, pa nema više problema sa džepovima itd. ?
Zašto je n6 toliko popljuvan a 6p nije?

Nije identičan ,daleko od toga. Razlika u širini pola cm. To ti je kao da porediš s7 i note7.

159.3 x 77.8 x 7.3 mm (6.27 x 3.06 x 0.29 in)159.3 x 83 x 10.1 mm

Zasto?!

1. Bolji display, dobar AMOLED panel
2. Napokon odlicna kamera koja je u samom vrhu.
3. Dobar dizajn, dobra izrada
4. Telefon bez velikih mana.

N6 je meni kvalitetniji od 6p. Po meni alu ne znači odma bog zna kakav kvalitet.
Al zato ekran na n6 je katastrofa na kvadrat, i telefon je široook.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Nedostupnost i pored svih mana n6 i visoke cene nedostupnost tog telefona na nasem trzistu je glavni razlog zbog koga ga skoro niko nije imao i to je cinjenica. Da se mogao lako nabaviti ja bih ga prvi kupio

Dobro, pod 1. i 2. sigurno piju vodu :D

Poslednja izmena:
Kako to da je interes za ovaj 6p toliki, i dosta raje sa foruma ga je nabavilo ili planira nabavku, a kad je bio aktuelan N6 od Motorole niko nije bio zainteresiran?
N6 i 6p su skoro pa identični po veličini, svima je n6 bio preveliki i skoro niko ga nije razmatrao upravo zbog veličine a sad svi mahom kupuju 6p.
Ne razumijem, jesu vam šake za god dana porasle, ili nisu u modi više slim fit farmerke, pa nema više problema sa džepovima itd. ?
Zašto je n6 toliko popljuvan a 6p nije?

Ako imas prilike da oba drzis u rukama, probaj. N6 je glomazniji uredjaj, posebno ako se jos nalazi u nekoj futroli, posebno zbog sirine i tu uopste nije prijatan. 6P iako velik je poprilicno dobro, odnosno odlicno ergonomicno skockan fon (naravano moze i bolje, ali je uzi, ivice su flat i ostavljanja sigurniji osecaj prilikom drzanja u ruci) i to se odmah oseti u saci i zato zahteva neznatno manje zongliranja jednom rukom od N6. Plus ivice telefona na N6 su mnogo uske i vrlo nezgodne ako pokusavas da vadis iz dzepa ili podizes sa stola, pa cak i kada drzis telefon samo za iste...
Svakako spada u fablet kategoriju i nije mi se svidela ideja o dimenzijama istog dok nisam imao prilike da licno isprobam u rukama. Nisu neki gabariti na koje se ne bih mogao navici (meni je saka cirka 20cm od vrha srednjeg do korena dlana ako ti ista znaci).
Mada opet HTC 10 i S7 mnogo, mnogo bolje leze u ruci i sa njima mogu da baratam jednom rukom bez problema.

+ovo sto je Zile naveo. Sve to i cena u odnosu onog sto se nudi na trzistu od glavnih igraca cini 6P poprilicno dobrom kupovinom.

Poslednja izmena:
Hvala što ste podijelili svoje poglede/stavove.
Meni je i 6p prevelik baš kao i n6, tih 5mm dodatne šire na tu veličinu mi apsolutno ne mijenjaju stvar.
Dostupnost je relatvna, kao i cijena, jer ko je htio mogao je nabaviti, gdje ima volje ima i načina.
Meni dosadio malo n5, pa htio da zamijenim, i tako da sam gledao malo 5x (ružan fon, duguljast i podsjeća me na daljinski za tv) 6p i n6 su mi preveliki i ne vjerujem da se mogu navici na tu veličinu, jer mi je jednostavno ne praktičan, previše kompromisa bih trebao na napravim zbog fona, a to mi ne pada na pamet.
Tako da ću cekat ove nove Google piksel, mada to izgleda da više neće biti to.
Moguće da će Google da se zatvori kao i iPhone, sve mi nekako upućuje na to.
Ja već razmatram koje alternative imam ako Google zezne stvar i krene iPhone putem.

^ Druze tebi onda preostaje samo WP10... To je buducnost, naravno ako ne nestanu za koju godinu, tj MS definitivno na digne ruke od mobilne divizije... :p

Salu na stranu, baci pogled na M10.

Meni su sada svi telefoni kao igračka pored 6p kada ih stavim. Nekako 6p deluje kao mašina sa metalnom izradom i tom veličinom...

Pogotovo naked kada je crni

Ljudi, dobro sam se zagrejao za kupovunu tel. Ali presao bih sa lg g3, samo me je nesto zbunilo, na antutu testu g3 ubio skoro 62000 a 6p gledam oko 60000. jedino sto me koci jos je i garancija na obraz, ali opet tipujem na kvalitet tel. bitna mi je bat i fluidnost, nisam "hevi" korisnik, mada pokadkad baratam sa po 5/6 tabova odjednom. Takodje mi i cena odgovara....

Prelazi odmah. Tek ces shvatiti koliko g3 bode i koliki je fail.

Pusti ti taj Antutu i uzivaj u Androidu.

Nazad
Vrh Dno