Pozdrav ljudi! 🙂
Evo i ja sam resio da uzmem neke bubice, pa bi mi svaka pomoc bila dobrodosla...
Vec par meseci pratim i citam i nikako da se odlucim i nakanim da kupim. Prvo sam gledao nesto oko 2-3k, ali se buzet iznenadno povecao dobitkom na kladzi...
Trazim neke in-ear slusalice. Koje imaju dobru izolaciju spoljne buke (nenormalna buka iz autobusa i na (trenutnom) radnom mestu - ponekad i oko 60,70-80 db). Pozeljni dugmici za kontrolu zvuka i mikrofon.
Naravno, dizajn slusalica me ne zanima previse, sve neka ide na kvalitet zvuka. 😀
Od muzike najvise volim da slusam neki classic rock, dakle zvuk gitare... Tocak, Dire Straits, Clapton, ZZ top, Rainbow, Hendrix, Lynyrd Skynyrd, Bonamassa, PF...
Mada ponekad "zadjem" i u druge zanrove. Ne znam koja bi bila najbolja opcija za tako nesto.
Sto se tice ovoga sto sam ja gledao, jedno vreme su mi favoriti bili Sennheiser CX150, akg k321 i neki Sony (ne secam se oznake). Trazenjem, citanjem i povecanjem budzeta sam dosao do Sennheiser CX300 II i Audio-technica ATH-CKX5 (cini mi se).
Vi hvalite i ove Piston 3 i Hybrid...
Sennheiser CX 5.00G i Sennheiser CX 5.00i (koja je razlika?) se u toj radnji mogu naci za 40e, a na ostalim mestima preko 10k?! Koja je to fora? Da li ih je neko kupio tu i ima li garancije?
Hvala unapred na preporukama. Izvinjavam se na duzini i broju pitanja, s obzirom da je prvi post. 🙂