Htedoh da pišem review ali vidim da ima jako dobra tema o njemu pa nema potrebe.
Najveća muka je osloboditi se zaključanog boot loadera i instalacija Gapps-ova... Posle toga sve fercera lako![]()
Rekao bih - ubedljivo.Da rezimiramo, sve u svemu, za ~130€ najbolja kupovina kod nas? Što se tiče novih telefona.
Evo upravo dodje 23/8 preko OTA.A još kad dođe za 110€
ja sam na CM 13.1 20160820 i ne nudi update preko OTA, iako znam da je bila 0823 verzija
Mislim da ti je uvaljem žuti mi4c sa zamenskom maskom.![]()
Da li neko ima ideju kako da se skine. Posto nisam nasao nista kod nas za Mi4c (porucio sam preko ebay-) dam starcu moju futrolu sto sam koristio za P8 i za par dana uzas.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Bas mi je to cudno kako su uspeli da im mi 4 bude duplo zivahniji, s obzirom na soc. Sd 808 je daleko bolji od 801, koji, koliko se secam, nije ni 64-bitni.
![]()
Da li neko ima ideju kako da se skine. Posto nisam nasao nista kod nas za Mi4c (porucio sam preko ebay-) dam starcu moju futrolu sto sam koristio za P8 i za par dana uzas.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Pa ja kolko se secam sd810 je imao tih problema, pa su zato i izbacili 808 kao nesto slabiji procesor, ali koji radi bez problema.SD 801 nema problema sa pregrevanjem i stalno radi sa 100% efikasnosti, dok SD808 ume da se pregreje pa da obara klokove, da ****ndise...
Bas sad nesto gledam...ovaj lik od koga sam ja narucio mi4c u medjuvremenu povecao cenu telefona. Bio na 120e i to za tamno sivi (koliko sam zapazio po oglasima on je i najskuplji) i bio je najpovoljniji. Mi se sve dogovorili, u dinarima 14880, sve potvrdjeno i kaze salje u utorak, dobijam u sredu. I sad vidim promenio oglas i okacio vecu cenu za telefon u medjuvremenu. Samo cekam da mi onaj kurir kaze gospodive vas racun je 16500 din. Mislim nije stvar u 10-15e, ali popice negativnu ako bude bio tako bezobrazan.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari