Šta je novo?

LeTV Le 1 X600 Custom romovi

opet puca stavka battery u settings. fix ne pomaže.

Stavi stock i uživaj ,doduše ima par koraka posle i to je to.

x-600

Ko ide na 16s obaveyno neka pre toga stavi twrp 3.0.0.0 jer 3.0.2.0 pravi probleme.

Имал неко зип за деинсталацију гаппса ?

Zavisi šta voli a tu imaš 5 i 5,5 in ,
Hoće bolju bateriju ili kameru,izgled itd

x-600

Ona je pre imala Wiko Slide koji joj je dobro sluzio dok nije crkao pre par dana..
Ona koristi sve moguce drustvene mreze (Facebook, Messenger, Instagram, Skype, Viber), kamera joj je bitna za selfije, koristi skinove za tastaturu itd.
Stari telefon joj je bio 5.5" tako da joj 5.5" ne bi smetalo..
Znaci neki kriterijum bi bio: sto bolja kamera + sto vise prostora za aplikacije :)

X600 ili x500 ,odlična kamera za selfije i prelep izgled,x600 beli( moja žena je oduševljena) ili x500 zlatni.3/32gb,odlični ekrani.rmin3 ima dobar hardver ali je više muški izgled.

x-600

Od X600 sam odustao posto nema card slot i ima samo 16GB prostora sto joj je malo..
X500 je ako ne gresim Letv Le 1S? Verovatno cu Le 1S zbog 32GB roma.. Ima li za njega Android 6.0?

Problem je u tome sto mogu da uzimam samo sa E-Fox shopa, a tamo ima samo verzija sa 16GB.. Postoje li bas neke primetne razlike izmedju X500 i X600 pa da je vredno jurenja X600ce?

Hvala na pomoci. Uzimam X500 :)

Da to je extra telefon ,ima bolju kameru sa manuelnim modom,profi zvuk...ako ti nije velika cena preporuka

x-600

To je US verzija sa problematičnom softverskom podrškom. Svakako se vredi upoznati sa situacijom oko istog pre kupovine (pročitati Letv X800/Le1 Pro temu).

Sto se tice telefona prvi utisci su fantastični. Sve bukvalno leti. Kad budem imao vremena pozabavit cu se malo flashanjem zadnje verzije. GearBest relativno brzo posalje TN ali on nije aktivan cca 7 dana sto znaci da samo rezervisu TN a ne posalju odmah telefon. Drzavi sam dao cca 45 eura.

Sent from my x600 using Tapatalk

U čemu je razlika između us i kineske verzije? Ako je samo u softveru to se rešava za 10 min.

x-600

Da nije ni meni jasno pa zato pitam.. Nisam ni znao da postoji US verzija Letvi uopce..

from my BV2000s CM12

Ma ima ali to je isti rom samo je u podešavanjima namešteno na US(r)A zbog piraterije i nemaš Music download i live i kineske apk.
Za sada favorit ali le2pro.

x-600

Poslednja izmena:
Sto se tice telefona prvi utisci su fantastični. Sve bukvalno leti. Kad budem imao vremena pozabavit cu se malo flashanjem zadnje verzije. GearBest relativno brzo posalje TN ali on nije aktivan cca 7 dana sto znaci da samo rezervisu TN a ne posalju odmah telefon. Drzavi sam dao cca 45 eura.

Sent from my x600 using Tapatalk
Koja je carina u pitanju? Kakav je softver, posto sam i sam porucio sa gearbest-a, ima li potrebe za custom ROM?

Pošto je interna memorija bitna razmisli i o ovom modelu.

http://www.efox-shop.com/leeco-letv...a-core-55-zoll-2k-bildschirm-android-g-305444

Ima i mesta gde je jeftiniji ali kažeš da je e-fox opcija sa koje kupuješ.

Telefon trenutno nije na lageru, a i juce sam gledao i bio je 199 evra..
Inace telefon jeste vrh, posto ga licno koristim, uzeo sam ga za 170 evra na istom sajtu pre jedno mesec dana..
Ali i da je 169 evra ne bi mogao da izdvojim tih 20 evra jer sam jedva i ovo skrpio.. A sestre mi zao da je gledam sa onim razlupanim Wiko Slide telefonom i 2GB prostora za aplikacije.. :)
Stric mi dolazi u posetu, a rodjendan joj je za 5 dana pa mi je to ispala kao odlicna prilika da joj uzmem..

Bice joj dosta i 32GB prostora.. Racunam da ce imati oko 8 za aplikacije i oko 22GB za slike i muziku.. Barem je tako bilo na mom starom Elife E7 telefonu :)

Mislim da je free oko 28GB ali uvijek moze prebacit stvari OTG-om na USB..

from my BV2000s CM12

Ma ima ali to je isti rom samo je u podešavanjima namešteno na US(r)A zbog piraterije i nemaš Music download i live i kineske apk.
Za sada favorit ali le2pro.

x-600

Napisao sam na Svetu Kompjutera u cemu je razlika i zasto mislim da je Letv los sa softverom i podrskom.. Najkrace receno razlikaje u tome da su pametnjakovici iz Letv-a napravili telefone tako da ROMovi sa CN verzije nisu kompatibilni sa US verzijom, a takodje nije moguce ni portovati ROMove sa CN verzije na US..

EDIT: Ako je 28GB slobodno odlicno onda. Vise joj ni ne treba...

Poslednja izmena:
Nisam to znao, znam da se moze stavit indijski na CN i obrnuto ali ovo nisam znao.. Ne vjerujem da se to nekako ne moze slozit, vjerovatno se nitko nije ozbiljno zabavio..

from my BV2000s CM12

To je ok ali ako su hardverski isti uređaji onda može cn bez problema

x-600

Verujim mi da jesu, ali nema sanse.. Najvise sto me nervira sto se ovi iz Letva prave ludi po pitanju te verzije.. Izdali su MM za CN, a za ovaj nema apdejtova vec mesecima.. Sve te US verzije dolaze sa zbudzenim ROMomo prepunim virusa i bagova tako da je po prvom paljenju potrebno instalirati sredjeni ROM od strane Cuocca92, posto firma nije bila sposobna da to uradi.. Mada neko je uspeo da portuje 14S verziju sistema za indiske verzije X900 modela, pa mi sa US verzijom gajimo nadu da ako izbace MM za X900 ima sansi da neko sklepa MM i za nas telefon..

EDIT: Kako kazu razlika je u Bootloaderu.. A sad koliko je to problem ne znam posto se ne razumem u tu tematiku.. Ima neke razlike i u LT mrezama ja mislim, a negde sam procitao i da US verzija nema ugradjen Hi-Fi cip.. (za ovo nisam 100% siguran; a nisma ni siguran da li se to tako zove)

Poslednja izmena:
Vrh Dno