Sve,sve al navigaciju im brate,ne oprastamI Eneoom je počeo da uviđa na šta je bacio 300+€, realniji je sad puno.
Dobar je WP, zezam se ja malo.
Stvarno veliki propust za glasovno navođenje.
Čak i ako isprave, a hoće, to je opet čekanje, iznevereno obećanje ......
Razumem da ljudi nemaju love za drugi uređaj pa nalaze raznorazna besmislena opravdanja za MS,
ali nije teško biti realan i priznati da je i .67 posle toliko najavljivanja i očekivanja razočarenje,
ukinut FM i nema naše navođenje, pa stvarno .....
Zamenska app za FM nije rešenje, koja je logika da imaš FM na ploči a da ga softverski onemogućiš?
Sve razumem da je kriza i da se nema za mob od 200+€ al ovi ga baš preteraše.
Moje mišljenje, ne morate da branite MS i da me ubeđujete kako je moj telefon loš a vaši dobri.
Nikada me necete slomiti. :dGari je sad malo objektivniji ,polako puca
Sent from mTalk
Stvarno veliki propust za glasovno navođenje.
Čak i ako isprave, a hoće, to je opet čekanje, iznevereno obećanje ......
Razumem da ljudi nemaju love za drugi uređaj pa nalaze raznorazna besmislena opravdanja za MS,
ali nije teško biti realan i priznati da je i .67 posle toliko najavljivanja i očekivanja razočarenje,
ukinut FM i nema naše navođenje, pa stvarno .....
Zamenska app za FM nije rešenje, koja je logika da imaš FM na ploči a da ga softverski onemogućiš?
Sve razumem da je kriza i da se nema za mob od 200+€ al ovi ga baš preteraše.
Moje mišljenje, ne morate da branite MS i da me ubeđujete kako je moj telefon loš a vaši dobri.
100% Likovi su opasni bezveznjaci, ovo više nije ni smešno ni tužno, već za čuđenje, osnovne stvari još uvek nula. Za šta oni plate primaju ja ne znam. Da im 4 proklete godine trebaju da stave report za sms u sam oblačić... Šta bi sa Edge add onovima, opet bulja?Ma raspad sistema, treba da ugase WP a ne da lažu i obećavaju a ne ispune ništa, bagovi stari ostali a novi došli,
očigledno ne umeju da naprave OS i ćao.
Ajde sad dežurni advokati MSa počnite odbranu za danas.
Fm ,navigacija ,ios portovi face i messenger i text scaling su po meni najveci minusi za sada ,povecam font u podesavanjima ,automatski su povecani na svakom sajtu ,znaciii straasno
Sent from mTalk
Ok, za tebe priznajem da ti se sviđa jer si i devojku nagovorio da plati Lumiju 650 200€ a za tu cifru si mogao da kupiš npr J5 ili P9L oba bolja od 650,Ne znam da li je to sto opisujes vezano iskljucivo za to sto neko nema para da kupi drugi telefon. Nekome se prosto svidja taj sistem vise nego Android, i onda se nada da ce te neke stvari koje nam idu na zivce biti ispravljene uskoro - kao recimo dva problema koja si ti naveo, radio i navigacija.
Nikada me necete slomiti. :d
Salu na stranu, uvek sam se ja trudio da budem objektivan, jedino sto sam sad imao blisku susret sa telefonom koji je dosao sa Windowsom 10, a koji nije odmah radio kako bi trebalo. Ipak, bez obzira sto se sad cini da radi bolje, planiramo da ga zamenimo u radnji, sam uredjaj je suvise sumnjiv. Pored ovih stvari sa radiom i slusalicama sto sad funkcionise (iako su izbacili FM Radio aplikaciju. Microsoft dizgori.), ima tu ipak jos nekih "problemcica". Povremeno mu treba i 10-20 minuta da mu stigne poruka, i ono sto sam pomenuo da se u nekim pozivima nije cuo zvuk. Isto ono sto sam rekao - tokom razgovora s njom malo malo, pa se cuje nesto drrrmm, i tokom toga se ne cujemo. I izgleda da joj se cesce nego sto bi trebalo desava da je neko zove, a da ona bude nedostupna iako joj je upaljen telefon i ima signala.
Ali dobro, sigurno je dobar deo zasluga u samom uredjaju, ne mora biti da je za sve zasluzan sistem.
Ne znam da li je to sto opisujes vezano iskljucivo za to sto neko nema para da kupi drugi telefon. Nekome se prosto svidja taj sistem vise nego Android, i onda se nada da ce te neke stvari koje nam idu na zivce biti ispravljene uskoro - kao recimo dva problema koja si ti naveo, radio i navigacija.
Ko te ubeđuje da ti je telefon loš? Slobodno ti raspali i opljuj koga god hoćeš msm ko ti brani ali eto koliko god da si ti ne zadovoljan postoji i druga strana kao ja gde mi je sve potaman, o kakvoj krizi je reč ja biram telefon koji mi odgovara možda sam tada mogao da uzmem neki samsung xyc ali eto baš sam hteo win i lumiu i uopšte se nisam pokajao ni razočarao čak šta više i sledeći će sigurno biti win phone ne zato što nemam para nego zato što ja tako hoću. Što se tiče fm radija ne razumem razlog za tu ******štinu ali instalirao sam drugu app koja mi završava posao, a za navigaciju koristim Sygic i zadovoljan sam tako da ja nemam razlog da budem nešto posebno ljut i besan zbog bilo čega.
Ok, za tebe priznajem da ti se sviđa jer si i devojku nagovorio da plati Lumiju 650 200€ a za tu cifru si mogao da kupiš npr J5 ili P9L oba bolja od 650,
znači tebi se sviđa WP i to poštujem, jer su dao pare za lošiju bateriju, kameru, aplikacije, OS.
Gari vrlo je moguće da taj aparat je faličan jer do sada ljudi koji imaju sličan nisu prijavljivali te probleme vezane za zvuk
Pa pogrešio si, *****ao si devojku, ali znaš ti i sam to.
Evo ja i dalje ne mogu da uradim update na .67, probao sad opet, već 3 dana mi izbacuje istu grešku.
Da im TosaMS nije dojavio da ih pljujem po Benču pa neće namerno da mi puste anniversary update?
S druge strane, nije da OS koji nema ni 12 meseci može da bude ispoliran. Na šta je ličio Android u prvih godinu dana...
Može da se menjamo ako će on meni da doplati, jer je moj mob u teoriji bolji,
a u praksi njemu sve radi, al za malo.
Ni ne koristi pola opcija, ili ih mob nema, a piše kako mu sve radi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari