Šta je novo?

Youtube i ostali video linkovi 2016

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Amerikanke nakon što su ispustile štafetu imaju pravo da same istrče stazu kao da su na treningu?
Bahaćenje na vrhuncu...

Niti je bahaćenje niti je teorija zavere da zbog toga što Coca Cola i ostale kompanije sponzorišu OI moraju Ameri da pobede.

Američka muška štafeta na 4x100 metara je diskvalifikovana
http://www.sbnation.com/2016/8/19/1...a-mens-4x100-disqualified-again-justin-gatlin

A što se tiče Amerikanki ovde ima objašnjenje šta se desilo i zašto im je dozvoljeno da završe trku:
http://www.sbnation.com/2016/8/18/1...sults-united-states-allyson-felix-drops-baton

Ne znam u kojoj minuti skače Ivana al mislim da nema ni veze, preboleću.. :-devil-:

@NightCrawler
Svetske sile nameću svoju silu na svaki način i u svakoj situaciji.
Amerika kao svetska sila/siledžija broj jedan prednjači, a i kako bi drugačije, silom se dolazi i opstaje na "tronu".
Isto će biti jednog dana ako uzjaše Kinezi, Rusi ili neko četvrti.
Slagao se ti sa tim ili ne, to su činjenice.

Sport nije nikakva devičanska teritorija izuzeta od ovoga o čemu pričamo, naprotiv.
Primera ima koliko hoćeš, ali da ne idemo u off.

@NightCrawler
Svetske sile nameću svoju silu na svaki način i u svakoj situaciji.
Amerika kao svetska sila/siledžija broj jedan prednjači, a i kako bi drugačije, silom se dolazi i opstaje na "tronu".
Isto će biti jednog dana ako uzjaše Kinezi, Rusi ili neko četvrti.
Slagao se ti sa tim ili ne, to su činjenice.

Sport nije nikakva devičanska teritorija izuzeta od ovoga o čemu pričamo, naprotiv.
Primera ima koliko hoćeš, ali da ne idemo u off.
Ti ode u politku ja sam kazem da u pomenutoj trci nije bilo nikakve zavere i da je sve bilo prema pravilima.

Beyond Genius Lies Insanity

Sve je politika, gledano u svetskim razmerama sve je naturanje sile, pa čija bude jača.
Pravo i zakoni su samo tanka oblanda na toj torti.

Možda i jeste bila legalna ta trka, pa šta...
Ima toliko drugih slučajeva koji nisu bili po pravilima pa su opet završeni onako kako je dirigovano odozgo.

Poslednja izmena:
Mozete na pm da nastavite ;)

Evo još ove i neću više :D

Slobodno ti Djole doprinosi temi, a ovaj drugi klip je sastavljao neki saljivdzija, pa je na vise mesta ubacio i Serenu.

A vala baš, ne znam samo kome je Serena dobra riba naspram ovih, realno? Inače tih klipova ima baš dosta, odabrao sam ovaj zbog dužine jer, dužina jeste bitna :d

Poslednja izmena:
[video]https://www.youtube.com/channel/UCGQ4KiWsQkR7Nrn8jj601ZA[/video]

ahhahahah poceh da pratim ovog lika, bas dobro pravi ove animacije :D:D:D

Vrh video sam to juce, ali Vladimir je car, koji pogled.
A Medvedev na kraju u fazonu, sta se desilo.
Hahaha...

Sent from my ONEPLUS 3 using Tapatalk

Gle'am sad insights i vidim 400 poseta sa forum.benchmark.rs i kao SKK, kad ono...

hvala sto nas pratite <3

Ja sam pre za Dnevnu dozu Vinjaka, a mogu i Morbidno-Bolesni vicevi, crnjak je crnjak. :d

13087642_998430496877412_5045100627707567666_n.jpg

Poslednja izmena:

Mala ne pomeraj mi Bagrenje i Betule Pendule :D

Uzas kako su je roditelji zivotno hendikepirali ovime.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno