Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Još nikome nije riknuo ekran, da kucneno u Gorilla Glass 4.

Kako nije, pa jel covek pominjao i s6e i s7 ;)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ne mislim na lomove uzrokovane padovima, već klasično crkavanje.

O da. Oba prsla kao zvečke, oba sam video.

Kakve veze ima Gorila glass sa crkavanjem?

Nikakve, ja kucnuo u njega, umesto u drvo :)

Alkohol je čudo :)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Na martovskom dobijam jedno 10 minuta SOT u odnosu na julski. Videcu i sutra kako ce biti, ali ako nema neke razlike onda vracam julski.
Razlika je u tome sto je sada android system manji potrosac ali to nema nekog realnog uticaja na autonomiju, kao da ta statistika nema veze sa vezom. :) Firmware sam ubacio preko ODINa i nakon toga wiping cache partition, i data/factory reset.
Inace dobra stvar je sto sam stavio neki svajcarski rom i nemam vise ramadan u kalendaru :) ali ne znam zasto sada je u PhoneINFO CSC CODE, skoro sve prazno. (pre je bio: active CSC, fimware CSC...)

379f8b09e14ea896e9c3562f1c3ffb26.jpg

Screenshot_20160818_220358.jpg

d2248aea8a94f81c03ec5e6f7852a498.jpg

batt.jpg

Poslednja izmena:
priest77, pošto imaš dual SIM, možeš li da proveriš da li ti ostaje ona ikonica kartice [1] ako staviš da te pita za svaki poziv koju da koristi?

Sve vreme na 4G netu. Za mene neverovatan rezultat reko da podelim sa vama. Preko 4h SOT i baterija na 50%.
uploadfromtaptalk1471556428733.jpguploadfromtaptalk1471556436530.png

Poslednja izmena:
Izuzetno stvarno. :)
Posebno imajuci u vidu da je tu face, messenger i instagram.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ono što je za nepoverovati je da Instagram sisa više baterije od ekrana :D

Briši instagram ima da ide sot na 10 sati

A i tek sad vidim da je telefon skinut pre 5h sa punjaca. I nije onda bas toliko poseban rezultat. :)
Pricao sam ja da instagram zna da srce.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dopisivao sam se preko instagrama skoro sve vreme izgleda je zato na prvom mestu :D

Svejedno, ekran je takođe radio sve vreme, a on je, kad je sve normalno, najveći potrošač. Ako napraviš eksperiment pa se budeš dopisivao putem WA ili Vibera istu količinu vremena, oni će imati mnogo manje.
E sad, da li ne može bolje kad je Instagram u pitanju, ne znam, ne koristim ga.

Ne znam ovo je stvarno super sto se mene tice, presao sam sa Lg G4 koji je na 4G izvlacio plafon 3h SOT i cao.

@BozicBata u poredjenju sa tvojim rezultatom, ovaj moj deluje nekako mnogo smesno :D Doduse, tvoj je Edge model, ali opet, nekako mi ovo malo.
c90c0685b581c3b46f84444e1b02368b.jpg

4576dc4500d5935e48e16e0f2115b0c8.jpg

5c54e811f29c0add1c44cb98bc5cad87.jpg

Poslednja izmena:
@Pedja1987 Imaj u vidu da je tebi bio na punjacu pre 14h, a meni pre nesto manje od 6h.

@BozicBata Pa dobro, meni je najbitnije da baterija opusteno izgura ceo dan. Skidam ga u 9 ili 9:30 sa punjaca i vracam ga oko 00:00-00:30 ponovo na punjac, sa jedno od 40% baterije. Sto je po meni super, ali opet mi nekako mali bude screen usage ili sot. Mozda se jednostavno js nisam navikao ili jednostavno nije presudna ili toliko bitna stvar :D Sve u svemu, sljaka kao lud, samo sam ga prva dva dana punio preko noci i jos oko 19:00h ga stavim na pola sata da se dopuni, jer sam ga bukvalno silovao preko dana :D

Da, ali se ikonica menja u zavisnosti koja je predefinisana, 1 ili 2. Nije mi jasno što stoji gore ako stavim da me svaki put pita koju da koristim, jer je onda simbol irelevantan.

Bez obzira sto pita svaki put za poziv, za internet i sms i dalje je aktivna samo jedna pa mislim da zbog toga je ona tu i kada ne zoves nikog.

Poslednja izmena:
@priest77 instaliraj gsam battery monitor i prati sa njim...android system bude i na martovskom i na svakom na prvom mestu u app usage...mozes i bbs

Ubacio sam zadnji avgustovski fw, neki italijanski i nadam de necu vise da cackam nista.
2009de353e99a596b2b34e6597cee4ec.jpg

Ma to je glupost vraćati se unazad. Podlegao si pričama, a uvideo si da nije baš tako. ;)

M2 Note

Ja bih se vratio samo iz jednog razloga, da mogu da zaključam telefon double tap-om... To me ubija što ne mogu sada...

Možeš vrlo lako nova launcher + screen off aplikacija.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno