Šta je novo?

OnePlus 3

Kod mene to radi ok, ali se meni desava i to cesto da me ljudi kazu da me ne cuju, da krci itd. na Vip kartici, na starom telefonu mi se to nije desavalo.
Da li je do OP3 ili do nove(USIM) m artice, ranije sam imao klasicnu SIM karticu?
Da li da idem u Vip da trazim novu Usim karticu?

Sent from my ONEPLUS 3 using Tapatalk

Ja sam novu nano sim uzeo svakako jer je prethodni tel bio micro. Sve bez greske.

Mada sam ja u Cg kod T-mobile oni imaju vrlo dobru infrastrukturu.

Ma i ja sam uzimao novu i od tad u novom tel. pravi taj problem.
Bapominjem da na stsrom tel i kartici nisam imao taj problem.
Sad je problem sto sam istog dana uzeo nov fon i novu usim karticu.

Pre ce biti do telefona nego do kartice.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Zasto onda nemam problema sa Telenorovom karticom?

Ako ti druga kartica radi ok onda mreza zeza verovatno. Trazi ddugu karticu ali mislim da nije do nje.

Znas sta je cudno, da svi kazu da im je lte na vipu bezmalo svugde u BG a meni bude lte pa se spusti na E iako je podeseno na 4G i sam telefon podesen na LTE only.
A sa Tnorom svugde po BG LTE ne prebacuje NIKADA na 3G, H ili ne daj boze na E to nisam kod Tnora nikad video, zadnjih bar dve godine.
Znaci vioice i net savrsen i stabilan, a na Vipu nestabilan sa dropovima i prebacivanjem od lte do E.
Da li je bas do telefona ako jedna kartica radi savrseno a druga ima sve gore nabrojano?
Ja bih rekao do kartice da je, ali pitam vas za misljenje a svakako cu ici do Vipa sutra da zamenim karticu.

Promeni onda karticu pa vidi sta se desava. Probaj sa jednom karticom, promeni im slotove, probaj nemu kombinaciju, iskljuci mobilni net na telenoru pa probaj samo sa vip karticom.

Pa naravno da je do kartice ako sa drugom sve radi normalno.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mislim da na XDA ima svetlu budućnost, pošto su pustili source za kernel i drivere. Već sad ima dobrih romova. Oxygen, FreedomOS, CM, RR, trebao bi i Slim da izađe. A fabrička podrška mislim da neće biti duga. Do nove godine ima da peglaju ovako po malo, posle nove godine izbaciće N i još neko peglanje i to je to ja mislim.

via tt

To sa update da ne bude podržan od fabrike me brine na prvom mestu, za te pare očekujem podršku.

Sta se radi u slucaju reklamacije? Salje se Kinezima da popravljaju?
Druga stvar što kupovinom ovde na oglasu nemam nikakvu garanciju za tu cifru, ko zna kako bi se to rešavalo ako je uopšte moguće.

Daju prodavci sa KP od 6 do 12 meseci garancije za sve telefone.

Neko je odavde slao OPO i sve je prošlo kako treba. Ima tamo u OPO temi.

Što se update-a tiče, biće istog dve godine ali čim se pojavi sledeći uređaj ovaj pada u zaborav odmah. Dobiće N sigurno ali nove verzije i dodatne funkcije neće biti ni približno onome što radi Cyanogen sa OPO sada. Najbolji primer kako će to da izgleda je OP2...

Sent from my Lumia 625 using Tapatalk

@Darko1290, pa baš mi nisi nešto ulio poverenje, svodi se na "nadam se, pa kako bude".

Daju prodavci sa KP od 6 do 12 meseci garancije za sve telefone.

Nemaju svi, a taj od koga si ti kupio nema ovaj telefon u ponudi.

Nisam ni planirao da ti ulijem poverenje, napisao sam cinjenice + kako mislim da ce biti. To sto me ne bi cudilo da OPO ima duzu podrsku nego OP3 je jedan od razloga zasto nisam uzeo isti.

A sto se tice garancije/servisa itd stvarno ima svakakvih prica tamo na forumu zvanicnom ali se vodim onom da ko ima problem taj prica, ko nema, cuti tako da verujem da je ipak vise pozitivno resenih reklamacija. Kazem ovde na forumu je za OPO(njega spominjem jer znam i relativno dosta ih ima, OP2 na prste da nabrojis)bila jedna reklamacija i sve je reseno mailom kako treba.

Realno da imas OPO rekao bih ti ne menjaj. Ovako, ako naletis na dobru priliku uzmi. Pokazali su se kao odlicni uredjaji, ja stvarno evo za dve godine ni najmanji problem. Android N ce da dobije svakako a posle ako hoces da se igras tu ti je CM i ekipa... Realno je odlican uredjaj. Verovatno nije vredan doplate 200e kao upgrade ali ovako za prvi put... Realno jeste u prvih par koje bih uzeo.

@Darko1290, pa baš mi nisi nešto ulio poverenje, svodi se na "nadam se, pa kako bude".

Nemaju svi, a taj od koga si ti kupio nema ovaj telefon u ponudi.

Ako nije neka provokacija (kao sto imas obicaj :D) verovatno covek moze da ti dobavi.

Nije provokacija, napisao sam svoje iskustvo sa istim prodavcem, vidim da nisam jedini koji je prosao tako. Ko nema vremena da odgovori na KP automatski ne ceni moje vreme i novac, ne treba ni da se oglasava na KP, i na KP je obavezna komunikacija zbog ocenjivanja. Video sam njegov komentar da je poceo da odgovara na KP, valjda je skapirao da gubi musterije sa njegovim stavom.

Hvala @Darko.

Da ima negde nov za 400e uzeo bih, ovako po 430e ulazi u koriscen S7, koji opet ima sa garancijom, note 5...

Poslednja izmena:
Ja tek sad pogledao (nije kao da ima veze al ajd) meni i dalje na 3.2.2 Kako da poteram ota?

Poslednja izmena:
Ako nije rootovan update ako ne daje rezultat onda vpn i izaberes Nemacku ili V. Britaniku i size update.
Ukoliko je rootovan ili na bilo koji nacin modifikovan rom ide drugacija procedura, mogu i to napisati ako nekom treba.

Nije provokacija, napisao sam svoje iskustvo sa istim prodavcem, vidim da nisam jedini koji je prosao tako. Ko nema vremena da odgovori na KP automatski ne ceni moje vreme i novac, ne treba ni da se oglasava na KP, i na KP je obavezna komunikacija zbog ocenjivanja. Video sam njegov komentar da je poceo da odgovara na KP, valjda je skapirao da gubi musterije sa njegovim stavom.

Hvala @Darko.

Da ima negde nov za 400e uzeo bih, ovako po 430e ulazi u koriscen S7, koji opet ima sa garancijom, note 5...

Imali smo polemiku u drugoj temi u vezi toga. Ima mnogo indijanaca koji daju negativnu cisto da napakoste.
Pa ni za Note 5 ne mozes da dobijes bolju garanciju od ove za OP3. Uzmi onda S7, mada mislim da neces biti zadovoljan. Zvucnik je osetno losiji kao i zvuk u slusalici (zamenio kolega S6 za S7), provereno u praksi. Ali je kvalitet razgovora na visem nivou, sa S6 je znalo da brljavi.

Ako nije rootovan update ako ne daje rezultat onda vpn i izaberes Nemacku ili V. Britaniku i size update.
Ukoliko je rootovan ili na bilo koji nacin modifikovan rom ide drugacija procedura, mogu i to napisati ako nekom treba.

Nije rutovan... Trebalo bi preko tunnelbear a onda ali neće nešto...

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Kazem ti vpn i izaberi neku od dve zemlje sto sam ti rekao i radice sigurno.
Tako sam ja update-ovao dok ga nisam rootovao.
EDIT:
Ja sam koristio Free VPN proxy by Snap, skinuo sa PS, sredio tada update i izbrisao VPN.
Sutradan rootovao uredjaj, i za ostale apdejte drugacije radio da ne pisem kad nikom ne treba.

Poslednja izmena:
@Uros Novakovic, da li ima nekih poboljšanja sa update?

Ako nije neka provokacija (kao sto imas obicaj :D) verovatno covek moze da ti dobavi.

Moja greška, ima u ponudi ovaj model i skuplji je 55e od drugog prodavca iz BG, isto novo i ne otpakovano. Koliko se on ugradi po telefonu ne ulazim, ali razlika je velika.

Moja greška, ima u ponudi ovaj model i skuplji je 55e od drugog prodavca iz BG, isto novo i ne otpakovano. Koliko se on ugradi po telefonu ne ulazim, ali razlika je velika.
Ne znam jos uvijek, telefon je prije update-a radio perfektno :))

Evo ga iz prve update prijavio preko tog VPN-a. Skida se.
Pa rekao sam vam, tako sam ja radio dok nisam rutovao telefon. Sad jer red da vam pomognem jad sam vec isprobao i radi, i vi ste meni(neki) pomogli kad sam trebao da kupim telefon, sa svojim iskustvom zbog DHL-a i brzine slanja tj dolaska telefona na adresu.

Šta mislite u budućnosti po pitanju podrške? Šta očekivati realno?

Verovatno isto kao i za OP2, tamo negde u periodu april-jun će izaći Oxygen sa N androidom, u isto vreme će da predstave OP4, i potpuno će zaboraviti da ovaj model postoji. Stvarno šteta zbog zvanične softverske podrške, telefoni imaju odličan odnos cena/kvalitet. Dobra stvar je da je nezvanička podrška dobra, pa za one koji su voljni za igranje sa tim postoji sasvim solidan izbor custom romova.

Imas ga na 425e? Pa to je odlicna cena stvarno.

Nazad
Vrh Dno