Šta je novo?

Meizu m2 note

za flyme sajt je do sada trazio logovanje sa flyme nalogom , a sad uz to trazi i broj mobilnog telefona koji pochinje sa +86..
inace, ja sam sa 5.1.8.0A presao na 5.1.8.0G, uz full brisanje...cim je zavrseno instaliranje, sam telefon je prijavio da nema instaliran google servis, i odmah ga skine...sve radi savrsheno, i za razliku od chajniz verzije koju sam do sada imao, mnogo mi je brzi...me happy!

Odradio update ponovo uz wipe. Sad kao radi, ne znam zasto komplikuju izbacivanjem google aplikacija, a nude instalaciju iste odmah nakom pokretanja sistema...

Od 5.1.6 g na 5.1.8g presao bez wipe i nikakvih problema. Sam je ponudio instalaciju google servisa i sve ok. Zato mi nije jasno zasto neki imaju problema...

Послато са m2 note уз помоћ Тапатока

I ja sam presla na 5.1.8 bez ikakvog wipe, i nemam probleme. Sto rece Acky, 75 i meni je odmah sam ponudio instalaciju GP i od tad sve radi bez problema. Ima poboljsanja, cini mi se da su malo unapredili update generalno, dugo se inace ceka da se Kinezi smiluju i odrade ista za podrucje koje nije Kina. :D

Jeli neko uspeo da skine ovaj novi update sa flyme sajta??? Ništa ne provaljujem u čemu je fora, šta god da pokušam ne uspeva mi. Da li ima problema sa verzijom sa sajta Meizufans, pošto jedino odatle može da se skine bez gomile problema...

Meni se na flyme sajtu dešavalo da skine 400 mb i napiše da je gotovo. Prije toga malo zatrokira. Zato sa meizufans bez problema..

Sent from my m2 note using Tapatalk

Da javim da je javljeno sa servisa da je moj stari M2 Note IZGOREO na testiranju tamo. Kazu da im se desava. Otud zuta fleka i pregrevanje. Ovaj zamenski radi odlicno zasad (kuc kuc kuc).

Da javim da je javljeno sa servisa da je moj stari M2 Note IZGOREO na testiranju tamo. Kazu da im se desava. Otud zuta fleka i pregrevanje. Ovaj zamenski radi odlicno zasad (kuc kuc kuc).

Posle koliko vremena korišćenja telefona su ti se javljale te fleke? Si ti bese onaj lik sto vec izmenjao 2-3 komada zbog fleka?

Jest' to je taj baksuz :d

M2 Note

Telefoni su firmini, i bilo ih je preko 10 sa istim simptomom... meni dva puta, kolegi dva puta plus mu je treci put dobio strafte... pisao sam o tome da od preko 120 komada imamo 20 posto skarta... Sad kao zamenu dobijamo P8 Lite... bolji telefon generalno. Mada sam ja zadovoljan kako Meizu radi, ali toliko skarta je nedopustivo.

Poslednja izmena:
Bolje firma da promeni dobavljaca.[emoji1]

Telenor je u pitanju :D Kud predjosmo s MTS na njih... (mada paketi su OK).

Red bi bio da otkljucaju bootloader...

Ljudi kako se gasi ova kratka vibracija koja prati double tap to on?

Da li je neko menjao samo panel na m2 note? Ja sam pre par meseci menjao ceo display, ponovo mi je naprsao pa planiram da zamenim samo panel. Ima li neko iskustva sa tim?

Settings>sound vibrations>touch feedback pa off.

Nije mislio na to, nego na gesture na ekranu, kad ga otkljuca na double tap to wake. Ja je nisam nasao, mozda bug?

Mislim da ne moze samo panel da se menja. U servisu kazu da ne moze, a na neutu nisam nigde video da moze. I meni je ponovo napuko, ali nije mi zao svakako nije neki kvalitet. Mozda zamenim opet.

Da li neko zna gde moze da se kupi originalni ekran za ovaj telefon. Oni sto se prodaju za dvadesetak dolara iz kine preko ebaya i aliexpresa ne valjaju nista. Vidim na meizuworld prodaju za 30 dolara navodno original.

Ovaj telefon ima jako kvalitetan ekran sa jakim osvetljenjem, to kod ovih "kineskih" nije slucaj plus sto imaju neke bele mrlje...

Могу ли и ја да проширим питање и питам да ли се игде код нас може наћи touchscreen + display за Meizu M2 (mini)... ону његову мању верзију са 5" екраном?
И зашто су ми неки људи (сервисери из радњи) причали да чак и ако нађем да купим негде тај дисплеј да имам добру шансу да он једноставно неће пасовати за мој телефон? Као постоји више ревизија дисплеја, и тако иако је у питању исти телефон, одређена ревизија једноставно неће радити на неким телефонима?

Могу ли и ја да проширим питање и питам да ли се игде код нас може наћи touchscreen + display за Meizu M2 (mini)... ону његову мању верзију са 5" екраном?
И зашто су ми неки људи (сервисери из радњи) причали да чак и ако нађем да купим негде тај дисплеј да имам добру шансу да он једноставно неће пасовати за мој телефон? Као постоји више ревизија дисплеја, и тако иако је у питању исти телефон, одређена ревизија једноставно неће радити на неким телефонима?
Imas na aliju, a za servise ne znam. Cuo sam da su pojedini zvali zvanicni servis I da su im tamo trazili 8.000 rsd za zamenu, ali za meizu m2 note, za obican ne znam.

Stavio ovaj zadnji i sad kao radi rootovanje preko flyme acc. Radi li jos nekome, posto meni radi malo sutra, morao opet preko kinga?
Edit: Radio samo do prvog restarta.

Poslednja izmena:
Ako si presao sa 5.1.6.0g mora full vajp da bi radio stock root. Tj. odradi factory reset nakon flesovanja 5.1.8.0g.

Da li vredi preći sa 5.1.6.0 G na zadnju 5.1.8.0 G. Do sada svaki update bio bez problema i nije bilo potrebno da se brišu podaci sa telefona. Šta se dešava sa Google servisima posle update?

Da li vredi preći sa 5.1.6.0 G na zadnju 5.1.8.0 G. Do sada svaki update bio bez problema i nije bilo potrebno da se brišu podaci sa telefona. Šta se dešava sa Google servisima posle update?

Ja odradio bez wipe-a. Izbrisao sve Googleove servise, ali je nova App Store odmah ponudila da ih instalira opet. Ne primecujem nesto novo/poboljsanja, radi normalno, kao i na prethodnoj verziji, s tim sto mi phone & contacts aplikacija lagovala, po 10 sekundi otvarala logove i imenik. Resio tako sto ocistio kesh...

Ja juče osedeh nameštajući Gapps na 5.1.8.0G.
Celog dana sam se time drndao i na kraju proradilo. To što nudi Gapps install čim se podigne sistem je bezvezarije koja ne funkcioniše. Odnosnooo, sve radi ali nikako da ti Gappsovi prorade. Bukvalno nikako (il sam ja negde grešio pa kozna neka pojasni)...

Negoo, imam problem sa Meizu/Flyme registracijom.
Nikako da mi stigne jbni kod...
Postoji li neki vremenski tajming kada da se to odradi ili drugo rešenje???

tnx

Nazad
Vrh Dno