Šta je novo?

Youtube i ostali video linkovi 2016

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisu ni ovi nasi garavi nista posebno bolji. Uvek idu u coporu, podmecu najmanjeg da otvara torbe, nekada i oni sami. Hvatam ih jednom mesecno na potezu zeleni venac - trg republike. Nekada odradim kulturicu, kazem im da to ne rade, nekada hoce i da se biju. Uglavnom, ostali prolaze i niko ne reaguje ni kad vide da kradu nekoga a ni posle. Uglavnom vole da dzepare one s rancevima na ledjima ili sto zabace pozadi torbicu. Tako da znate da nije ni kod preterano bolje, policija nista ne radi jer 99% nista i ne provali a i ako im neko kaze oni ne prijave, a i kad prijave ne mogu da ih nadju a plus su neki i maloletni tako da vam ne ostaje nista drugo nego da se pazite ;)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Ne znaju oni za drugo, zive u takvim uslovima, prezivljavaju...

Znaju oni dobro za drugo, ali neće.
Da ne prepričavam, ponudi im da čiste hodnik zgrade ili neki drugi posao za standardnu platu pa ćeš videti :)

Ne znaju oni za drugo, zive u takvim uslovima, prezivljavaju...

Nece, ne zanima ih. Sto da radi za 25.000 posteno kad moze da krade, vidis da ih niko ne dira. Zasticeni su vise nego ikada jer su, jelte, manjina.
Oni kao maloletna lica imaju po 100 dela i nista im ne mogu a mene ko klinca mlatili ko vola jer sam u 11h bio na napolju. *****m se na demokratiju, nema tu pravde. Ako probas sam da uzmes pravdu u svoje ruke samo ces da zaglibis sa krivicnom prijavom jer drzava voli da globi samo poreske obveznike i postene gradjane.
Jedva cekam samo da promene zakon o privatnoj svojini, prvog dana idem da kupim pistolj.

Veoma los glumac(sto ne iskljucuje ovo prvo)

Poslednja izmena:
Veoma los glumac(sto ne iskljucuje ovo prvo)

Mozda, priznajem da se ne razumem previse u tematiku ali ako je gluma svaka joj cast kako se ne nasmeje i pored toga sto lik koji snima se raspada od smeha.

@ninoslav
Poznajem lika koji ima isti takav osmeh, sto se kaze: "Da nema usiju smejao bi se oko glave!"

E da vidiš kako žaba davi rodu :p 3:27

Poslednja izmena:
Sto je ovaj nas bio ovoliko besan na kraju?
Drugo, zar nije davljenje zabrajeno?

Poslednja izmena:
Sto je ovaj nas bio ovoliko besan na kraju?
Drugo, zar nije davljenje zabrajeno?

ja bih rekao da je besan na sudiju jer retard nije prekinuo zahvat i dao poene nasem nego ga ostavio da zadavi coveka ...

Nisam upucen u pravila rvanja toliko ali ... delovalo mi je kao situacija za prekid tj davanje poena i cao ispocetka ... ovako covek pade u nesvest za dzabe. Vidi se posle kako je i trener ovog turcina nadrkan na sudiju i ***** mu nesto

Ne treba biti nikakav poznavalac rvanja pa zakljuciti da je davljenje strogo zabranjeno. Nije ovo MMA. Sudija je potpuni id1ot, ne znam kojom magijom je dospeo cak do Olimpijade.

Na stranu sudija, ako je davljenje zabranjeno sto ga je onda davio? Zar ne ide kazna neka...

Ocito da nema kazne, posto je Turcin izgubio - sudije sluze da ovo sprece, ne da kaznjavaju poenima kad drugi rvac umre :d Ne bih rekao da ga je davio namerno, vec mu je Turcin skliznuo. A neces ga bas pustiti da se iskobelja kad imas inicijativu :D

Dokumentarac o branama i problemima sa kojima se inžinjeri suočavaju. Nije iz ove godine, ali vredi pogledati

Poslednja izmena:
Fenomenalan video.

Poslednja izmena:
[YOUTUBE]tUcBWqzwN1k[/YOUTUBE]

Amerikanke nakon što su ispustile štafetu imaju pravo da same istrče stazu kao da su na treningu?
Bahaćenje na vrhuncu...
Americke korporacije finansiraju Ol decenijama; General Electric, Coca-Cola, MCdonald's, Cisco, Microsoft, Nike, EMC... bice kako oni hoce, ko placa odredjuje pravila, uvek bilo.
GE i Microsoft imaju veci prihod od GDP-a Srbije.

Ja mislim da je on išao na zahvat koji se završio sa davljenjem ali tu je mogao da odreaguje i Turčinov trener, a i sam Turčin je mogao da tapne 3 puta kao što se radi u svim drugim borilačkim sportovima kada su u pitanju tehnike poluge.

Ne treba biti nikakav poznavalac rvanja pa zakljuciti da je davljenje strogo zabranjeno. Nije ovo MMA. Sudija je potpuni id1ot, ne znam kojom magijom je dospeo cak do Olimpijade.

Zar nije tako Stefanek pobedio onog Gruzijca u polufinalu, s' tim sto je tu sudija odmah video opasnu poziciju i prekinuo borbu?

Ovo nema cenu

[youtube]IRSFY43bt5c[/youtube]

Sent from my D6503

^Jedan od najvrednijih pojedinaca u timu, ko se bavio sportom zna kolko vredi lik koji pravi dobru atmosferu, bez obzira na to koliko i kako igra.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno