Šta je novo?

LBRY Credits [LBC]

• Začetnik teme Začetnik teme zeljko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
fajrunt :d juce malo diff pao probali nvidija korisnici clay 6.0 sad se opet lagano vracaju na LBC dif ce samo rasti a cjena tone. Dosta mjesec dana uspjesnijeg kopanja nego na eth-u.

*** logicno bi bilo da cena raste sa povecanjem difa, ali ovde i dif i cena i zarada 24/7 pada. Sve ode u pm.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Kada je logika i realnost isla zajedno sa kripto valutama 🙂 hehe

Poslednja izmena:
*** logicno bi bilo da cena raste sa povecanjem difa, ali ovde i dif i cena i zarada 24/7 pada. Sve ode u pm.

problem je ovde sto kod povecanja diff raste block reward kad dodje do 500 tek tad ocekuj skok a do tada treba jos oko mjesec dana ovim tempom

Pre ce da bude oko 90-100

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

65MHs=1$ danas prodato u 13:00 posto raste diff cjeli dan vjerujem da ce sutra trebati oko 75MHS za 1USD

za dobru cenu ga prodas ondsa, ja sa 690MH imam oko 8$ na dan

Nesto tebe nesicu zafrkaje ili ti ne rade karte u kontinuitetu 24h. Prodao sam ga juce po cjeni koja je bila u 13:00 tj. 0.000356

Ide ipak u blagu korist ETC/SIA. 😉 Da ne uzimamo u obzir to što dif divlja, cena pada, i LBC u opšte ne mozes precizno izmeriti. Sa ostalim AMD kartama, definitivno ETC/SIA 😉

Poslednja izmena:
Ide ipak u blagu korist ETC/SIA. 😉 Da ne uzimamo u obzir to što dif divlja, cena pada, i LBC u opšte ne mozes precizno izmeriti. Sa ostalim AMD kartama, definitivno ETC/SIA 😉

ETC/SIA nisam probao, ali probacu i to 🙂

Radi uredno. 74 MHs ETC i 1480 SIA

Imam 4x 7950, 280x, 290x, i cepam lbc, eth+sia je isplativije i za ove karte?

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

Radi uredno. 74 MHs ETC i 1480 SIA

meni 4x380 daju 72 MHs za etc i 1100MHs za SIA na 900/1500 sa claymore 6.1, nesto mi to slabo, genoil mi daje preko 80MHs kad kopam samo etc tako da je pitanje da li je uopste vredno kopati ovu dual varijantu ili ne. potrosnja za clay je oko 640W iz zida, nisam skoro merio etc ali eth mi je ranije vukao 580-600W iz zida

ss.png
kod mene isto na novom sia/clay
2 380ke i 280ka opustena varijanta, kontam netrose vise od 500w iz zida, koje je najbitnije
120w x 3karte + sistem

Poslednja izmena:
Pozdrav svima,
koje poolove preporucujete za ETC i SC?

Do sad sam u par navrata kopao ETC na minningpoolhubu, i deluje ok, ali za SC vidjam samo nanopool i suprnova (koji podrzavaju oba koina), ali mi nijedan od njih mi ne uliva bas neko poverenje (citajuci tudja iskustva ovde).

Do tada pecem lebac, koliko 390ice greju... 😀

I jos jedno pitanje, na sta se vise oslanja SC, gpu ili mem?

edit: ^Moze ETC direkt na polo.

Poslednja izmena:
Samo sledimo tvoj primer. 😉
Nemoj soliti pamet drugima, pola postova na ovoj strani su tvoji na temu ETC-SC. *smajli na kraju recenice* 😀

Ako je neko merio u bitkoinju, bilo bi lepo da da svoj uporedni presek. Ja se i dalje ne skidam sa lebca, jer po nekoj gruboj racunici AMD daje vise nego ETH, pri istoj potrosnji. Za ETC ne znam, jer nisam imao vremena da eksperimentisem, stoga i pitah za poolove.

Konkretno, recimo da je za poslednja 24h, sa 1-1.1gh/s (1.85kW) sa wolfom stiglo oko 80.8 lbc, prodato za ~0.0328 BTC, dok su pre neki dan za 24h iste masine izbacile ~1.225 ETH sa keljmurom.
Ako sve cifre zaokruzimo, u najgorem slucaju ispada kao da je 1 ETH prodat za 0.032/1.23~0.026+ BTC, sto je daleko vise iznad trenutne cene na marketu.

Dakle, koje su cifre za ETC, i dual ETC+SC u odnosu na LBC kod drugih, naravno ukljucujuci i potrosnju struje?
Hvala 🙂

Nazad
Vrh Dno