- Učlanjen(a)
- 07.06.2013
- Poena
- 69
Sad kada krenu "insajderske informacije" :d
Xaxa :-devil-:
Sad kada krenu "insajderske informacije" :d
Сад је скинуо, баш је супер апликација, има све као на сајту и много је лепо дизајнирана..Moj SBB android aplikacija mi se prilicno svidja. Pregledna je i puna podesavanja naloga i vezanih usluga.
Ja sam video ovo pa mi je odma palo na pamet trio gold. A svi gold paketi imaju pickbox. Mozda je uzeo duo gold pa ima samo promo period...Ја сам управо добио sbb gold пакет..
Имам трио голд, значи имаћу џабе pickbox колико?Ja sam video ovo pa mi je odma palo na pamet trio gold. A svi gold paketi imaju pickbox. Mozda je uzeo duo gold pa ima samo promo period...
Imas dinamicku,za staticku se doplacuje...Kako da znam da li imam staticku ili dinamicku IP adresu?
Da ima neke vesti , da li ce SBB da povecava brzine za postpaid korisnike koji nisu pod UO?
Е да, да ли ћу када ми пребаце досадашњи фиксни морати као и овај привремени у модем да бодем? Или ће бити као до сада када сам имао adsl у обичну утичницу?2 godine, kao i ja. HBO kanale imas mesec dana (i cinemax).
I kanale za odrasle neće imati posle mesec dana. Moraće da nađe devojku [emoji6] . Salu na stranu, samo pickbox traje dve godine, sve ostalo samo 30 dana...a tako sam se se navukao na HBO. Doduše, odmah su zvali da ponude HBO na dve godine za male pare, zamalo da me prevare. ..2 godine, kao i ja. HBO kanale imas mesec dana (i cinemax).
А *** претпоставио сам јер је логично ал реко да питам.. Добро мало зезања око каблова и биће то ок.. Само је ***** што нећу имати фиксни кад нема струје а обично сам имао.. Ал ко га шиша, ионако га само баба и деда користе..Da je to moglo i privremeni bi mogao da bodes u obicnu uticnicu, dosadasnju, u zidu. Sto znaci, SBB broj moze da se ima samo ukljucivanjem (bodenjem) telefonskog aparata u SBB uredjaj.
(a da malo razmislis, logicno... sve sto se tice SBB-a dobijas kako? kakve veze ima postojeca telefonska instalacija sa SBB-om...)
Pozdrav!
Зато сам ја рекао мојима одмах да се не навлаче на hbo џабе.. Тако да га не пале и онда ће бити лакше, као да га није било...I kanale za odrasle neće imati posle mesec dana. Moraće da nađe devojku [emoji6] . Salu na stranu, samo pickbox traje dve godine, sve ostalo samo 30 dana...a tako sam se se navukao na HBO. Doduše, odmah su zvali da ponude HBO na dve godine za male pare, zamalo da me prevare. ..
Не разумем?Prespoji Telenor postpaid, pa ces da imas HBO.
Колико сам начуо 200 динара месечно.. Или максимално 300..Pokušavam da pronađem cenu za dodatni d3 uređaj, ali ne uspeva. Pa, ako može informacija, korisnik sam Duo Gold TV+Net paketa.
Da uprostim, imam D3 u jednoj sobi, a želeo bih i u drugoj (trenutno analogdna ponuda). Hvala![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari