Da li se digitalna TV na SBB-u moze gledati bez ikakvog STB-a? Kupio sam LCD TV koji ima digitalni DVB-C tuner. Da li SBB uopste ima digitalni signal koji odgovara DVB-C standardu?
Čemu to? To je samo modem, nije ruter. Zaštitu postavljaj na ruteru, ne na modemu.Kako da zamenim sifru za wirelles na cisco 3208? Pristupam preko telefona, probao sam na adresi 192.168.100.1, ali cak i kada se ulogujem ne nudi mi nikakva podesavanja, samo neke parametre?
Da li je problem sto pristupam preko telefona? Logujem se tako sto polja ostavim prazna, mozda treba neka posebna sifra, probao sam sa admin ,admin ali prijavljuje gresku...[
I to je nešto s obzirom da su naši jako škrti po pitanju uploada.Што се пакета тиче, уместо 10/1 добијаш 30/2.
Hvala.Epc3208.
Slažem se u potpunosti.Како ко и како где, постоје неки са 1:1 па све до 50:1 а ја и даље мислим да би боље прошао рецимо 30/2 него 10/10. Ја имам 10:1 али у облику 70/7 па није толико страшно.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari