Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Trio gold ima HIT (9 hd kanala)+ SK hd (5 hd kanala). Ukupno 14 hd kanala.

Danas oko 1 popodne sam napravila nalog na sbb.rs kako bih mogla da placam racune preko njega, medjutim, jos mi nije stigao konfirmacioni mejl. Unela sam dobru adresu sigurno, a ostali mejlovi mi stizu. Probala sam ponovo da napravim nalog samo sa drugom email adresom, ali pise da je nalog u procesu registracije i nece. Jel se vama to desavalo?

Sent from my iPhone SE using Tapatalk

Da meni, već dva dana se zezam. Posle 24h ćeš moći ponovo da probaš al' mail neće stići, bar meni nije :)
Nazvaću ih danas da vidim o čemu se radi..

Dobro, barem znam da nisam jedina. :D Ako ne bude hteo ponovo, i ja cu da ih zovem i mlatim dok mi ne rese to. Hvala!

Sent from my iPhone SE using Tapatalk

Kako da zamenim sifru za wirelles na cisco 3208? Pristupam preko telefona, probao sam na adresi 192.168.100.1, ali cak i kada se ulogujem ne nudi mi nikakva podesavanja, samo neke parametre?
Da li je problem sto pristupam preko telefona? Logujem se tako sto polja ostavim prazna, mozda treba neka posebna sifra, probao sam sa admin ,admin ali prijavljuje gresku...[

Da li i dalje postoji mogucnost da se privremeno parkira sbb usluga na odredjeni period (mene zanima za kablovsku televiziju, ne za internet)?

Kako da zamenim sifru za wirelles na cisco 3208? Pristupam preko telefona, probao sam na adresi 192.168.100.1, ali cak i kada se ulogujem ne nudi mi nikakva podesavanja, samo neke parametre?
Da li je problem sto pristupam preko telefona? Logujem se tako sto polja ostavim prazna, mozda treba neka posebna sifra, probao sam sa admin ,admin ali prijavljuje gresku...[
Čemu to? To je samo modem, nije ruter. Zaštitu postavljaj na ruteru, ne na modemu.

A joj, moja greska, nisam video da je povezan sa ovim tp link-om WR740N. Na njemu treba da promenim sifru. Nije to za mene, drug u lokalu me pita da mu to odradim jet mu se kace stanari okolo pa mu veza stalno puca, slikao mi je uredjaj, a ja sam mislio da je to identican uredjaj onome sto ja imam, a nisam skontao da je u stvari povezan sa ovim TP-LINK-om. Zna li neko kako da pristupim ovom uredjaju?

Edit
Dosao sam do druga, probao sam da se konektujem preko www.tplinklogin.net, ali kada ukucam sifru i username admin/admin prijavljuje mi gresku, iako na nalepnici pise da je to sifra i UN? Ima li neki drugi nacin?

Poslednja izmena:
Možda mu je u međuvremenu neko zamenio user/pass kombinaciju na ruteru ako je pristup svima bio slobodan. Neka uradi reset rutera i potom ispodešava ssid, wpa2-psk pasword i obavezno user/pass za pristup ruteru.

Jel se suska nesto za septembar?

Zdravo.

Dobio sam ponudu na nekoj akciji SBB-a da mi povećaju internet sa 10 megabita na 30 megabita. Da bi to postigli moraju da mi zamene modem. Rekao sam im da dolazi u obzir samo zamena modema, ali ne želim ruter jer imam svoj i oni su rekli ok i sad čekam da dođu za par dana da to obave.

Interesuje me kakav modem mogu da očekujem i koji je po vama najbolji?

Takođe me interesuje da li će mi se povećati i brzina uploada i koliko?

Hvala.

[URL="http://goo.gl/Tc1eaV"][IMG]http://imgs.xda-labs.com/0621sigs/small_wrap/beta_tester.png[/IMG][/URL]

Што се пакета тиче, уместо 10/1 добијаш 30/2.

Како ко и како где, постоје неки са 1:1 па све до 50:1 а ја и даље мислим да би боље прошао рецимо 30/2 него 10/10. Ја имам 10:1 али у облику 70/7 па није толико страшно.

Како ко и како где, постоје неки са 1:1 па све до 50:1 а ја и даље мислим да би боље прошао рецимо 30/2 него 10/10. Ја имам 10:1 али у облику 70/7 па није толико страшно.
Slažem se u potpunosti.

[URL="http://goo.gl/Tc1eaV"][IMG]http://imgs.xda-labs.com/0621sigs/small_wrap/beta_tester.png[/IMG][/URL]

Kako da znam da li imam staticku ili dinamicku IP adresu?
Da ima neke vesti , da li ce SBB da povecava brzine za postpaid korisnike koji nisu pod UO?

Poslednja izmena:
Hoce biti nekog ubrzanja, Ikon ima 125mb download isti cena kao vi.

Poslednja izmena:
Vidi stvarno, za manje para brži net i sasvim dobra ponuda TV kanala. Za 100rsd manje, imaju 50% brži net, telefon sa 100 minuta razgovora, HBO, HD kanale...

Мислиш да ће да смање брзине или повећају цене? Или знаш нешто о СББ што остали не знају? ;)

99 posto ce biti povecanje i downloada i uploada u septembru kod Sbba

Pa to moze da kaze svaki dugogodisnji korisnik..

Dok ne potvrdi makarena da će biti povećanja i da je u rukama držao dopis kojim se to potvrđuje, ne verujem.

А не, мора и скајп сесија где ће да покаже доказе. ;) Што се СББ-а тиче, типујем на неку могућу ситну промену брзина и нове филмске понуде. Одавно не нуде промене брзина нити нове опције (типа оптика или бољи DL/UL однос) па не верујем да ће нешто да мењају.

Ово лето СББ је доста радио на унапређењу и замени постојеће опреме и проширивањем капацитета у техничком смислу. Што се тиче НАТ та транзиција још увек траје и трајаће док се све не припреми и опрема усклади са стандардима. Оптика је постала стандард у смислу до чворишта/зграде, а систем коаксијалног кабл никаква драстична промена или очекивања да ће бити понуђена оптика до крајњег корисника. Тамо где имају могућности све оне силне "алтернативе" (крпи, сеци само да ради) мењају и озбиљније на томе раде.

Углавном се све своди на проширивање тренутних капацитета и стабилизацији услуге, шта спремају у наредном периоду ништа епохално па чак ни брзине које ће померити границе свемира :), а које сви очекују пре свега фамозни #upload од минималних 10mbps :D у најмањем пакету...

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno