milosma cestitam na totalnom ubijanju teme, ne znam jel to neki bes sto si uvek kaskao po 3 sekunde po krugu kad smo vozili MP

ili koji je vec razlog, ali si full uspesno uspeo da mi ogadis temu, nisi jedini doduse.
Odjednom si podivljao nesto i zestoko trolujes. Ja sam 'fanboj' jer kad prepoznam nesto dobro i tome se posvetim, onda cu naravno odgovarati na gluposti dok god znam da sam u pravu, sigurno sam vise u pravu od nekog ko to ovlas prati ili mu je glavni adut simulacija AI, zvuk i karijera, ili od nekog ko sudi o fizici sa gamepadom..
Apsolutno se ne secam da sam nesto pominjao gamepad u kontekstu sa PCARS, jednostavno odma mozes da osetis koliko se manje stvari desava i kalkulise u tom endzinu i svakom ko vozi simulacije duze vreme je to bilo odma jasno, ne moras biti pravi GT3 vozac da bi to provalio, to se oseca pod prstima.
Da se ja pitam gamepad/tastatura/mis podrska bi bila kao da odradis neki Mythbusters eksperiment, da su neke sajle povezane sa volanom i onda ti kao nesto tu pokusavas sa gamepadom, dakle katastrofa, ali onda bi otudjio jedno 50% ljudi na PC-u i 98% ljudi na konzolama.
Zato prave da to bude izvodljivo voziti jer softver to omogucava, sa raznim filterisanjima, simuliranja full 900 stepeni okreta iako gamepad ima hod centimetar levo, desno.. I to nikakve veze sa fizikom nema. I LFS ima predobru podrsku za mis, koliko znam i iRacing, sve je to izvodjlivo napraviti podrsku ako hoces u bilo kojoj simulaciji, i opet, nije povezano sa fizikom. I mozes biti konkurentan eventualno u Hotlapu, par krugova, sa odredjenim stabilnim automobilima, probaj MP od 20, 30 krugova pa ces da vidis stanje guma.
Pisem bre uvek full argumentovane postove jer sam lud i ne znam sto to radim, a onda ispadne da sam neki 'pametnjakovic' koji je prisvojio temu za sebe... ne nego ti/vi pisete kao da imate 12 godina.