Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

neki app za theme ako moze ?? hvala

Teme? Jedino ako imaš neki CM rom pa da instaliraš cm teme, ili neki koji podržava layers/ substratum engine.

Sent from my Nexus 5X

imam htc tel , i neku aplikaciju do skoro su bile dobre teme slike i slicno ,ali sada je postalo tesko sran... pa gledam da naletim na nesto slicno i dobro radi menjanja pozadina i slicno

Za wallpapere imas aplikacije, a ako hoces da menjas ikonice mozes koristiti npr nova, apex ili adw launcher sa nekim dodatnim ikonicama.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

aha hvala za wallp , a sto se tice tema , jos neki predlog?? za htc 820

U Sofascore-u mi ovo izbaci kada kliknem da uklonim reklame, znači ne mogu i ako hoću da platim. U čemu je fora?

f2024d734a1bfa9ef85dcbbe20b2ba0d.jpg

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

^ Bila je ona fora ranije da pozoves tri prijatelja da je instaliraju i automatski te oslobadjaju reklama. Ne znam da li jos moze to, davno sam tako uradio.

Meni nudi samo ovo da se plati ali ni to ne kože koliko vidim...

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

A ima li generalno reklama, osim ovih malih u dnu (kao VIP na slici gore), ja ih nisam primetio, mozda zbog adaway-a?

Ja nemam adaway, i nema nikakvih drugih reklama sem tih dole, koje skoro da i ne primećujem pa mi i ne smetaju.

Pa to mislim, ni meni ne smetaju te male u dnu, bitno je da nema "pop-up"-ova, daleko bilo :D Inace, otkako sam presao na sofascore (za rezultate), ulogovan sam i na desktopu sa tim profilom, pa da potvrdim da dobro funkcionise sinhronizacija pracenih utakmica sa desktopa na telefon.

Meni je flashscore za rezultate extra, e sad ne znam šta još sofa nudi.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

1d41eb9e6c7bbc2db6983bcc41c1d362.jpg

Prvi put vidim feedback od google now, to nesto novo?!

Ima li koja aplikacija uopšte da se vidi koliko je dao ko na Olimpijskim igrama u košarci?

P.S Ne radi mi AdAway u nekim aplikacijama (sofascore i track checker npr.), šta da radim?

Sent from my D6603 using Tapatalk

Jel postoji neki način da se podesi vreme automatskog apdejta aplikacija?

Hoću da to radi noću kad sigurno spavam i kad je na punjaču (recimo između 2 i 5).

Nervira me što počne da radi ili kad mi treba ujutru kad ga skinem sa punjača (baksuz baš tada počne) ili posle restarta telefona (a restartujem kad mi nešto ne radi, podešavam...) i dosta je što čekam da to odradi a onda još pola sata apdejta je neupotrebljiv dok sve ne završi.

Stavi manual update, pa pred spavanje kada staviš mob na punjač, samo update all.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Koliko stotina aplikacija imas, kad ti je to svakodnevni problem?

Može li preporuka za aplikaciju koja će mi držati stalno upaljene wifi i mobilni net,pošto mi se stalno gase.Probao sam sva moguća podešavanja i nekoliko aplikacija što tobože šalju heartbeat ali ništa nije delovalo.Telefon nema root.

Ljudi dajte neku app pa makar radila pod root opciom, ali da mi tacno pokazuje koliko koja app koristi gps, ono da ima log detaljan?!

Како да сакријем root од d3 go апликације?

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

A bez xposed ne može ?

Sent from my Redmi Note 3

XPosed + root cloak

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Пукне апликација када крене да пусти канал, изврти проценте и пукне..

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Vrh Dno