Šta je novo?

Telekom Srbija VDSL (FAQ 1. post)

Mozda su ubacili opet novi fw pa promenuli i login podatke.

I da je urađen update na novi fw login user/pass se nikad ne menja, uloguj se na modem i postavi screenshot....

Hg630 kod mojih od pocetka nema max rate.

Koja ti je verzija firmware-a?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Telekom Srbija VDSL

I kod mene se sve vidi sem ako nisu nesto radili u zadnjih par dana..

Evo ga moj firmware pa uporedite. Kod mene se normalno vidi max rate. Sad resetovao da vidim mozda su gurnuli novi software.

Hardware version AM1HG630M01VER.B
Software version HG630V100R001C90B019
telekom-vdsl.png

Pre da je problem do web browser-a ili flash player-a i iz tog razloga ne vidi neke opcije!

Skoro mesec dana sam cekao od podnosenja zahteva za realizaciju. Odobrili su mi 50/2 i dobio sam opremu, sad cekam da puste brzinu. Navodno centrala nije imala dovoljno mesta za vise brzine, pa su to morali prvo da srede, inace bi brze bilo.

HG630. Downstream line attenuation (dB) mi je skocio sa 8.9 na 10, a Upstream pao na 5.8 sa 6.9, ne znam koliko sad to ima veze vec kad je odobrena brzina.

Na koji broj da tražim vdsl i koliko se čeka u proseku, danas me priiljucili na novu centralu

Malopre obavio poziv, rekla mi je jedna ljubazna Jelena da će me pozvati čim kolege pogledaju nešto a i reče mi da sam blizu centrale, ja pitam koliko a ona će "10m", sigurno sam preko 200m udaljen, pratio sam kabl a i calculator mi pokazuje 217m.
Javljam utiske kad stigne oprema, nadam se da ce skorije.
I na koliko da im tražim da mi puste link, na 66?

Sent from my D6603 using Tapatalk

U tom slucaju trazi 66. Ako ne trazis kad budes pustio HD na oba a i na jednom net brzina ce ti pasti ispod 50.
Zato se sa dva stb-a i trazi 66 da ne "ulazi" u net brzinu.

Da li u septembru da očekujemo nove pakete ili kad ih obično menjaju?

u okviru "box" paketa prešao sam sa 10 na "do 50Mb/s",vratio stari modem(Huawei) i dobio novi,ZXHN H168N V3.1(ZTE) .Kada ga zakačim na kabel (Lan) brzina je oko 48Mb/s što je super ali kada ga testiram preko WLAn-a brzina je izmedju 10 i 23 Mb/s.Da li je modem faličan u startu ili treba nešto u podešavanju da se "izklikće".......... :type:

I ja sam to pitao ovde na forumu ali niko ne zna odgovor

Sent from ass

Najverovatnije ti je zagusen etar... pisalo se o tome dosta... pretpostavljam da je po default WLAN podesen na b/g/n standard a ako nije podesi tako... i probaj neki drugi kanal mozda pomogne...

Sta lupate?:)
Na svake dve strane isto pitanje. Zagusen je etar.

Loš je modem, pisalo se o tome

Sent from my iPhone using Tapatalk

Imao bih jedno pitanje pošto se veoma malo razumem. Interesuje me dali mogu da dobijem 20 megabita na adsl 2plus.
8607c30ab76518fcfbbdcfdd8c2ef2bb.jpg

Ако је мтс, онда нећеш да добијеш то што си питао.

ako je mts tvoj provajder, za download od 20mbps dobijas i upload od 2mbps i novi ruter jer ti paketi sada idu preko vdsl. ako je neki drugi provajder, moci ces sa tim parametrima da imas 20/1mbps.

Poslato sa Note 3

Nazad
Vrh Dno