Šta je novo?

Lumia 950 , 950 XL

Što se tiče grejanja, mogu vam potvrditi ono što je @gari napisao... Tokom punjenja da, ostalo... Mlak osećaj... Lumia 950, uostalom, neka mi kažu šta rade, pa ću probati sam... Ovako ne mogu da kažem da je vruć, jer mlak i vruć nije isto...

napolju je 38 stepeni C, voziš se autobusom kroz kraj koji ima 1-2 crte 3g signala i sediš na sunčanoj strani da sunce direktno bije u ekran telefona (autobus nema a/c i pun je ljudi). staviš force 3g za tip mreže, da ti ne bi sam prebacivao na 2g. slušaš internet radio i downloaduješ nešto u pozadini dok igraš real racing 3 (grafički zahtevnu igru). pri tome sve vreme puniš telefon fast charger-om (2A). jel se greje?

U tim uslovima bi se i prazna maska usijala.:)

napolju je 38 stepeni C, voziš se autobusom kroz kraj koji ima 1-2 crte 3g signala i sediš na sunčanoj strani da sunce direktno bije u ekran telefona (autobus nema a/c i pun je ljudi). staviš force 3g za tip mreže, da ti ne bi sam prebacivao na 2g. slušaš internet radio i downloaduješ nešto u pozadini dok igraš real racing 3 (grafički zahtevnu igru). pri tome sve vreme puniš telefon fast charger-om (2A). jel se greje?
[emoji23] [emoji23] [emoji23]

taj raspali ms,nego sta ;)
Nego,zna li neko,kako mogu da ostanem na insideru a da imam glasovnu navigaciju na srpskom?Da li je to uopste moguce?

http://www.dansdata.com/images/usbthings/usbfan640.jpg

Lepo cuti, odlično!:)

Mada im je retardiran taj princip, Amerima daju uz 950XL daju jos jednu 950 gratis, mi se snalazimo sa kineskim stvarcicama... No dobro, za tu svrhu i nije bitno da je ta komponenta ima na sebi ispisano Microsoft. Bitno da radi posao, a i onako najmanje taj mali delic gledate pretpostavljam.

Amerima daju uz 950XL daju jos jednu 950 gratis, mi se snalazimo sa kineskim stvarcicama...
Trenutno daju 950XL + Continuum adapter za $450. Još da je OLED i sa malo dužom baterijom...

Moja 950xl se dobro zagreje dok čačkam po tviteru dok sedim na wc šolji posle nekih 5-6 minuta. Pričam i o kućištu i o ekranu.

Poslednja izmena:
@ed...h... :D

Ne znam, moja se ne greje... Mada u opisu ed-a, ne verujem da bi maska ostala bez vidljivih znakova topljenja..

[emoji23] [emoji23]

Daj jos nesto ovako. ☺

Sent from my SM-J500FN using Tapatalk

Evo i ja da da kazem koju sto se grejanja tice :)
L950XL jr u pitanju. Zagreje se solidno nekad kad surfujem i ucitavam zahtevnije strane. A nekad jeskoro pa hladna. Ne znam sta je u pitanju. Nekad ovako nekad onako??? U svakom slucaju se manje greje nego L1520. Koja je posle pola surfa bila pozadi "ringla". Sad se skoro svo tel greju kad ih opteretis. Kod drugara koji ima s7e posle 10 min VR je bio ceo tel usijan. Jednostavno su procesori jaki i mora da se greju kad se opterete. A L950xl se sigurno vise greje od L950. Ipak je u XL sd810 koji jr poznat po vrelini :)

Haha... Pola sata surfa sam hteo napisati. :D Tako je kad pises u 6h ujutru odmah posle budjenja :)

ma šalim se :)

ako se greje manje od L1520 onda je to skroz super, s obzirom na to da se na L1520 niko nije žalio. L930 zna da se ugreje poprilično...

ma šalim se :)

ako se greje manje od L1520 onda je to skroz super, s obzirom na to da se na L1520 niko nije žalio. L930 zna da se ugreje poprilično...

Pa sta znam. Moja L1520 se poprilicno grejala. l930 nisam koristio pa ne mogu da uporedim. Na L950XL sam testirao 4k videa pola sata i nije bila nista vise ugrejana nego posle surfa gde se renduju teze desktop stranice. Ali tu mozda pravi problem Edge koji je nedovoljno optimizivan i katastrofa kako renduje Desktop stranicu ovog foruma dok Chrom to radi dosta bolje i brze

chrome na androidu renderuje ne daj bože, od toga teško da je moguće biti gori. užas.

Nazad
Vrh Dno