Šta je novo?

LBRY Credits [LBC]

• Začetnik teme Začetnik teme zeljko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nisam pametan dal da cuvam ili istovar

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

Space,

– GTX 1070 – 242 MHS
– GTX 1080 – 313 MHS

jesu li ove cifre tacne za ove karte?

Space,

– GTX 1070 – 242 MHS
– GTX 1080 – 313 MHS

GTX 1070 Sa blagim OC ide 260-265 mh/s lagano. Na +150 ide ~272-273 bez problema.

GTX 1080 oko 330-340 bez oc, a sa dobranim oc-om oko 375-380.

I koliko vam LBC dnevno iskopa 1070?Ako bi stanje ostalo ovakvo kakvo je, isplati se kupiti kartu.

Poslednja izmena:
Space,

– GTX 1070 – 242 MHS
– GTX 1080 – 313 MHS

Def ne secam se kolike su. Ali kako sam u kolima i vozim tesko ti to mogu pre nedelje proveriti. Jedno je sigutno.

ASUS STRIX GTX 1070 sa plus 100 Mhz za GPU - 269 MHS

ASUS STRIX GTX 1080 sa plus 70 Mhz za GPU - 344 MHS

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Pa znas kako, ako se gleda ROI generalno, svakako se isplati jer ce se kroz nekoliko meseci otplatiti.

Ako se poredi ROI iskljucivo sa ostalim mining HW-om, onda ima i pristupacnijih resenja.

Ali, uzmimo u obzir da je karta hladna, da malo trosi, da ju je lako prodati i da drzi na ceni.

1 RIG sa 6 GPU-a daje 1,65Gh/s a pri tom trosi ispod 1KW. kud ces bolje i ekonomicnije? 🙂

Poslednja izmena:
Karta je dobra ali bice dobro da se za 6-8 meseci isplati... diff nece stojat a ni broj kartica

Diff ce ici gore mozda 250-300%, ali toliko ide i reward. Tako da se nadamo da ce doci na isto

Videcemo sta ce sa cenom biti. Ako se bude drzala na 0.0003 kad bude reward 500, bice super.

Znaci kopacemo 50% manje u nekom realnom slucaju. Sto je opet super.

Nadam se su dva sveta, cim procuri wolf miner u javnost (dosta je da ga neko okaci na bitcointalk), isplativost se izjednacava sa eth koji je u krizi srednjih godina... 🙂

Pa ti onda sklopi RIG, i ne koristi radnu masinu za kopanje.

Hvala na mudrom savetu 🙂 Moji rigovi uredno kopaju godinama, a ovaj gtx 970 u radnoj mašini sam hteo da angažujem da ne stoji besposlen dok spavam, ili nisam tu, pogotovo što više baca od AMD. To je šteta ne iskoristiti. Ali sad, kad ti tako kažeš... 😉

Nabavio sam R9 380 karticu, ali mi javlja ovo u attachy, kada hocu da kopam LBC 🙂
Ovaj bat radi i na 280X i na 7950, ali sa 380 nece. Nemam integrisanu graficku.
Gde gresim?

Prilozi

• lbry.jpg
    lbry.jpg
    85.1 KB · Pregleda: 95
^^ Hvala, probacu.

Diff ce ici gore mozda 250-300%, ali toliko ide i reward. Tako da se nadamo da ce doci na isto

Videcemo sta ce sa cenom biti. Ako se bude drzala na 0.0003 kad bude reward 500, bice super.

Znaci kopacemo 50% manje u nekom realnom slucaju. Sto je opet super.

LBC raste reward jos oko mesec dana, i jos posle mozda 15-tak dana ce proci dok se ne vrati na danasnji nivo. Posle toga ako diff i cena ostanu na danasnjem nivou-ende.

Ima jos 22K blokova do max reward-a, a to je oko 2 meseca (par dana manje vise).

Cekaj ovako, koliko sam ja njih razumeo 400M je premine, a 600M je total koji se rudari. Do 55K bloka, bice izrudareno ne vise od 20M novcica, preostalih 580M se rasporedjuje na sledecih 20 godina? S' tim da reward logaritmicki opada.

Screenshot_8.png

usao na donjoj liniji vidicemo dali thunderova skola vredi 🙂

Screenshot_9.png

da li se neko igrao sa biosima na 1070tkama? (msi gaming)
zakljucana voltaza pa ne znam kako bi se ponašala sa FE biosom ili nekim drugim? (ako dobro računam vuče mi ~180w po komadu)

Nemoj sa time da se igras, postalo je to jako komplikovano... smanjis power target i to je je u sustini to
Na kojem kloku i algu si izmerio 180w?

Nemoj sa time da se igras, postalo je to jako komplikovano... smanjis power target i to je je u sustini to
Na kojem kloku i algu si izmerio 180w?

clock 1835 / memory 2805 (u nvidia inspectoru smanjio mem na -1000), power&temp target na 75%, fanovi 50%, temperatura 66c (uz dodatni ventilator koji duva na rig), na lbry

malo me brine što nema dual bios pa da bude lakše, ali u mlađim danima brickovao sam neke gpu pa ih oživljavao (flashujesh na MB sa integrisanom karticom), ali ipak, bolje da vidim da li neko ima iskustva 🙂, jer mi deluje da to može niže, a gledam po forumima ljudi kažu 135w

Gde moze da se nadje ta thunder skola ? , neki link , postavi , da se edukujemo 🙂

Nazad
Vrh Dno