Šta je novo?

Xiaomi Mi4c

I ja mislim da je MI4c bolja opcija za te pare. Drugaru stiglo u AU, kod mene je u nedelju :D Jos se razmisljam dal da idem na CM ili na MIUI8.

Dosta , a dge je 113 dolara ?

Mozda Fantacy na Ali, bude na akciji i kod drugih, meni izasao 108.5e.

nije dosta vec realno.
trazen mi je dokaz o vrednosti pa sam uredno prilozio isti. bolje to nego da traze po netu prve rezultate koje google izbaci i tako ga procene.
goldway hk je prodavnica

Poslednja izmena:
i napomena svima: ne narucujte silikonsku futrolu koja ide uz telefon, očajnog je kvaliteta.
btw neka preporuka za futrolu?

Po meni Aixuan kida sa futrolama...Baci oko na Aixuan quicksand...Ja imam na RN3 i extra je case...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Pošto od otključavanja bootloadera nema ništa , prijavio se pre 3 nedelje, prošle nedelje podneo žalbu na njihovom forumu i još uvek nema odgovora, zanima me da li mogu da instaliram njihov zvanični rom bez otključanog bootloadera?
Na telefonu je neki multi language rom verovatno sa xiaomi.eu ( njega je instalirao prodavac ). Koji metod mogu da koristim? Probao sam fastboot metodu preko kompa ali mi miflash prijavljuje gresku.

Poslednja izmena:
Hvala na odgovorima, telefon je kupio kolega i nije mu potrebno da ima otključan bootloader i nije mu želja da instalira neki custom rom, stavio bi zvanični china rom ako je to moguće bez otključavanja, ako ne *****avaćemo se otključavanjem.

Da li može preko recovery moda ili kako se već zove ( power dugme i volume + pa je na ekranu je samo telefon i usb kabl) da se uradi nešto? Jer sam na mom RN3 pro preko tog moda i miflash-a instalirao zvanični global rom ako se dobro sećam.

Da li mogu preko updater aplikacije da nakon što skinem zvanični china rom na telefon da izaberem rom i instaliram jer vidim da se tako vrši downgrade za nezvanični bootloader unlock?

Poslednja izmena:
Ok, kad drzim Volume Down + Power izlazi mi samo Fastboot ekran, predpostavljam da je zakljucan bootloader? Na njemu je mator MIUI 7.0.16.0.0 (LXKCNCI).
EDIT:
Nisam jos stavio karticu u telefon pa sam uradio apply za otkljucavanje Bootloader-a, stigao mi je SMS sa kodom i potvrdio sam. Sta sad, ceka se 10-30 dana? Nigde nisu trazili serijski broj.

Poslednja izmena:
Drzis volume - i power, volume + i power je za fastboot... A nema nikakvog koda niti se ista vezuje za telefon, unlock se vezuje za Mi account...Mi acc dobija privilegiju da moze da otkljucava...

Ja drzao Volume Down + Power i izasao Fastboot? Mozda se presao nesto, sad cu da proverim. Imam MI Account, ne znam ni kad sam ga otvorio :S:
EDIT:
Na Volume + mi izlazi Mi Recovery 2.0.1. Mogu li nesto sa njim?

Poslednja izmena:
Pa ako ulazi u recovery, otkljucan ti je bootloader.Flesni twrp...ne treba ti unlock...

https://xiaomi.eu/community/forums/xiaomi-mi4c.142/

Ako ulazi u mi recovery imas unlocked bootloader, ako ti pokaze slicicu telefona sa kablom ili se reboot-uje fon onda je locked...
Evo ti malo stiva, pa potrazi... Usput mozda pronadjes odgovor na jos neko svoje pitanje ;)

Znaci ovo ubacim negde na telefon, reboot u recovery i izaberem TWRP sa linka? Sta skidam, ima dva:
TS TWRP 3.0.2-0 recovery flashable zip
TS TWRP 3.0.2-0 recovery img

Cek bre, flesovao si zip od redmi note 3 ?! Wtf?
Cek bre, ne kapiram sta si uradio?

Poslednja izmena:
Ma ne bre, ovaj xiaomi.eu_multi_MI4c_6.6.17_v8-5.1

I sta se desilo? Jel ulazi u twrp?

Ulazi u TWRP da, ali kad pokrenem sistem samo stoji MI. Sad mogu iz TWRP-a da sibnem ROM, ali izbacuje gresku, da li treba neki Wipe da se radi?

Pa ne citas nista, sve negde zuris,negde juris...Udji u twrp i idi na wipe dalvick and cache pa probaj onda da li ce da boot-uje... ako vrti tackice ispod Mi logo-a to je ok , ako stoji samo logo, onda je "brick-ovan". Flesni drugi ROM...ali probaj stable Xiaomi.eu ako nece posle wipe da boot-uje.

Gde zurim, dajes mi link celog foruma bez konkretnog linka prvo, onda mi dade konacno kako se radi TWRP preko Fastboota i to sam uradio. Uradio sam wipe dalvick and cache naravno. MI samo stoji. Sad sam flesnuo CM 13.1 i pojavila se glava androida i ide ona animacija ali tu stoji.
Edit: evo ga ukljucio se sad i radi optimizing app. Izgleda da su ostale aplikacije?? Trebao sam da obrisem sistemsku particiju, to sam preskocio.
Edit 2:
Radi sve ok, CM 13.1 je sad na njemu i leti. Hvala za pomoc, javljam utiske kasnije

Poslednja izmena:
Izvini, necu ti vise smetati... LoL

Vrh Dno