Šta je novo?

LBRY Credits [LBC]

• Začetnik teme Začetnik teme zeljko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Znaci slicno smo razmisljali dokle bi mogao da ode, samo sto si me preduhitrio pa nisi bio alav 😛 Svaka cast 😀

Bio jesam, nekoliko strana unazad sam predvideo 115, ali sam pomerio na 140. Jutros sam vratio bukvalno na prvo predvidjanje.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ja sada dizem order na 306k, nesto me kopka i golica... ne znam sto ali moram da ispostujem! Bar na dan dva xD To mu je 2$ po LBC 🙂)

Treba ogromna kolicina BTC-a da se to izvede volio bi i ja da ode jos vise tesko, mislim da nije jos vrjeme fatajte nize uvelicavajte stek, sto vise LBC-a okrenete to bolje.

Znam sta kazes... ali znas kada te nesto kopka xD A da se nekim slucajem desi, pa znas sta... pojeo bih pola frizza za utehu 😛 Sala na stranu, msm da bi mogao opet neki skok oko 130k da se desi i to vrlo brzom...

EDIT: Evo, nesto se opet desava... Videcemo 😀

Poslednja izmena:
gtx 970 150mhs, prosek oko 10 coina dnevno (bude i vise i manje), cena prosek 0,0007 (bude i vise i manje) = vise od 2-3$ dnevno 😉

Znam sta kazes... ali znas kada te nesto kopka xD A da se nekim slucajem desi, pa znas sta... pojeo bih pola frizza za utehu 😛 Sala na stranu, msm da bi mogao opet neki skok oko 130k da se desi i to vrlo brzom...

EDIT: Evo, nesto se opet desava... Videcemo 😀

Mislim da će danas jos da pluta od 75 do 95, pa onda pad lagani opet nekih 8 do 12 dana do 50 i nešto.

sa 380-kama, jel trenutno bolje lbc ili eth kopati?

na onom prvom mineru dok sam kopao, 380 je davala 47mhs, ne znam kakav je danas slucaj

14kom 380ti daje oko 41 evra dnevno sa novim minerom, pa racunaj. Mislim moze da bude i 60e, ako se proda u pravo vreme.

Poslednja izmena:
znaci ja sa moje 3 karte mogu oko 8-9 evra dnevno? to je odlicno, jel public taj miner ili se placa?

Plaća se, imaju ga nekolicina sa foruma, Marko-Z i Goldi mislim.

Ovo je trenutno, moze biti i 25e sutra sa 14 karti. Sa opaskom da ovaj miner opasno przi karte, i da je potrošnja znatno veća. Tako sam pročitao, nisam probao.

Poslednja izmena:
jok, jos mi ostao stari bat. G1 gigabyte

ccminer -a lbry -o stratum+tcp://yiimp.ccminer.org:3334 -u adresa -p worker --show-diff --cpu-priority 4

Poslednja izmena:
ima li neko taj wolfov novi miner za amd? (naprodaj)

wolfika traži .25btc
04f53aff1e52c74c5224573c3969c714.png

jok, jos mi ostao stari bat. G1 gigabyte

ccminer -a lbry -o stratum+tcp://yiimp.ccminer.org:3334 -u adresa -p worker --show-diff --cpu-priority 4

Da li si na windows? Koje drivere i CUDA koristis?
Mora da nesto radim pogresno a razlika nije uopste mala.

Poslednja izmena:
Probao sam +180 na core i baca 125 pa sam vratio na stock i baca 111 memoriju se ne secam koliko sam dizao.

Ljudi na kom kloku vam radi karta? Ne kapiram zasto kad se pita na kom kloku vam je GPU, info se deli tipa na +120. +120 ne znaci nista jer je svaka karta ima drugi def klok, i tih +120 moze biti lupam 1450, 14000, pa cak i 1380MHz.

@MClean ovo se ne odnosi samo na tebe. I nemoj pogresno da me shvatis...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ma opusteno covece vidim da hoces da pomognes. Ne znam napamet posto nisam kod kuce videcu u gpu-z veceras na sajtu vidim da je 1253 boost clock na stocku za asus strix 970. Meni se nesto cini da mi je GPU-z pokazivao 1315 ako se ne varam. Moguce je zbog onog power state podesavanja koje vazi za ethereum.

E to. Na 1450 meni na vodi daje tu negde oko 148-149. I nije isto sa svim kartama, Recimo GA na istom kloku daje 141, znaci za 7-8 manje, a sve to u poređenju na STRIX GTX970. Drugi je problem, što karta ne mora da znaci da će stabilno na 1450, to već zavisi od primerka do primerka, ali ti je odvrni na 80% brzine ventova pa polako trazi max klok. Strix bi trebao na dobar dan da ide na 1400.

P.S

Proveri i drajver, skini poslednji. Takođe proveri oba minera:

1. http://cryptomining-blog.com/8125-updated-ccminer-1-8-fork-by-tpruvot-with-lbry-support/
2. www.ccminer.org/preview/ccminer-1.8-lbry.7z

... nemoj se začuditi da ti ovaj stariji (drugi po redu) daje bolje rezultate sa GTX970.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno