Šta je novo?

Meizu m2 note

Sigurno je pisano vise puta o tome.
Pa pretpostavio sam, ali nemam vremena da prolazim cijelu temu pa pitam jednostavno..

Je li mora kingroot, odnosno da li bi radilo kad bih instalirao drugu verziju user centra, sa kojom mi je prošli put radilo?

Sent from my m2 note using Tapatalk

Samo je duplo sporiji nego posle restarta i ne drzi nista u ramu.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa i ne...ortak je drzao do skoro 5000 sati..tj sad mu je tek nabacio novi flyme...nije se osetilo neko preterano usporavanje u radu, jedino mu je brouzer malo kocio pred kraj...ipak nije to Samsung.[emoji12]

Samsung je tek tragican, necemo o njemu. :D
Mozda nije nesto nenormalno usporio ali nije drzao vise od 2 app u memoriji. :)

To cu ga pitati kad se vrati s odmora, ali nije mi se zalio ni na memoriju.Ono najbitnije je da on sljaka stabilno sve to vreme..ja ne videh nijedan jedini flegsip da nekome predje i 1500 sati a kamoli skoro 5000 up time-a.

Samsung je tek tragican, necemo o njemu. :D
Mozda nije nesto nenormalno usporio ali nije drzao vise od 2 app u memoriji. :)

Moze da drzi, a to je zato sto ima zakljucavanje u RAM. Ja imam svojih 5 kojih stalno koristim, zakljucam ih i vozi misko :)

Za rootovanje, probao ja sa drugom verzijom user centra i nije dalo rezultate, isti error, morao kingroot.

Kad udjes u recent apps, drzis na odredjenoj aplikaciji dok se ne pojavi katanac

Ja uz katanac taj, odem u security omogucim autostart + u power namestim koje aplikacije necu da se ubijaju.

Inace izasao je 5.1.8.0 A Stable. Flesovao naravno kao i svakog utorka, sve normalno radi :)

I posle 500h drzi? :D

Ne znam, na svakih 7 dana ima weekly update, tako da nikad nisam nagurao vise od 200 sati :) Zamerke nemam.

Poslednja izmena:
Jedno pitanje Kako da podesim da mi proradi 4g na mts ili vip mreži? Pokazuje da je KONEKTOVAN na 4g ali ne radi. Telefon je uzet u Telenoru

Ako nemas USIM karticu onda ides do poslovnice da ti izdaju. Ako imas USIM onda ih nazoves, kazes im da ti ukljuce i oni proceprkaju po kompu i ukljuce.

Na kraju, pogledaj jel ti je ukljucen data prenos podataka, a i naravno da li ti je APN podesen.

Hvala na odgovoru ali sve sam te već odradio. I usim karticu i Apn. Na drugom telefonu radi 4g.Ovde pokazuje da je KONEKTOVAN na 4g.!ali nema prenos podataka ni za Vip ni za mts. 3g prenos radi

I sta ti drzi od app u ramu?

Zakljucani su mi tapatok, hrom,viber, vaCap.

Davi me kolega za xposed, a ja ga odvracam :d

Neko uputstvo nesto?

Nailazim na dve uputstva, jedno sa flashfire-om, a drugu preko terminala. Sta od ovoga ili je svejedno?

Stavio sam mu i ovaj poslednji stable 5.1.8.0, jel radi na poslednjim verzijama petice?

@Djilkosh_Ns jel ti zabada telefon na 5.1.8?
Mene mrzelo da radim wipe ali nije bas da je tecno radio sinoc.

https://drive.google.com/folderview?id=0BwgX-mmZdr5RMnhRUEV6WGZ5SnM

Ovde imas sve sto ti je potrebno. Skini flasfire, njime flesujes zip sa drajva. U flashfire ne diraj nista od opcija, neka ostane sve kako jeste. Restart, instaliraj xposed. Nakon toga, opciono flyme tools.
Eh nisam ni ulazio na Bench sad vidim da si pisao. Ja išao preko terminala i ovde vidim da je v82, ja sam stavio najnoviji v86 i ostavio mu sve nek on skida stavlja module. Hvala u svakom slučaju :)
@Djilkosh_Ns jel ti zabada telefon na 5.1.8?
Mene mrzelo da radim wipe ali nije bas da je tecno radio sinoc.
Ne znam, kod mene je radjen wipe total u sredu prošlu tako da je sve super ;)

M2 Note

Ja vratih sinoc na 5.1.6 jer je zabadao, iz nepoznatog razloga. I sinoc sam uradila wipe. Mogla bih sad opet da probam. ;)

Ja nemam problem sa wipe-om, posto mi je brz net, imam 40-ak aplikacija, dok podesim sve sta treba, vratim titaniumom, gotov sam za nekih pola sata do 45 minuta. :)

Kako da namestim da mi linkove na koje kliknem otvara aplikacija? Pre me je pitao da li zelim da mi link pokrene aplikacija(mondo, instagram, twitter...) ili browsera. Sad mi sve to automatski pokrece browser.
Koristim 5.1.6.0G

Skini alternative app picker, pa u settingsu,pod apps,pa pod default apps, u opciji browser stikliras taj picker.

Hvala.
Nije bas resilo problem ali mi pomaze. Glupo mi je sto moram svaki put kad kliknem na link od npr. instagrama da prvo kliknem na taj program pa tek onda on pokrece aplikaciju.

Dje da turim custom melodije za Meizuov alarm? Ne vidi fajlove iz foldera Ringtones i Notification, samo sistemske i muziku sa SD kartice.

Vrh Dno