kamango604
Slavan
- Učlanjen(a)
- 07.02.2006
- Poena
- 360
Sigurno je pisano vise puta o tome.
Pa pretpostavio sam, ali nemam vremena da prolazim cijelu temu pa pitam jednostavno..Sigurno je pisano vise puta o tome.
Pa i ne...ortak je drzao do skoro 5000 sati..tj sad mu je tek nabacio novi flyme...nije se osetilo neko preterano usporavanje u radu, jedino mu je brouzer malo kocio pred kraj...ipak nije to Samsung.[emoji12]Samo je duplo sporiji nego posle restarta i ne drzi nista u ramu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Samsung je tek tragican, necemo o njemu.
Mozda nije nesto nenormalno usporio ali nije drzao vise od 2 app u memoriji.
Danke!Za rootovanje, probao ja sa drugom verzijom user centra i nije dalo rezultate, isti error, morao kingroot.
Kako se to radi, gde su podesavanja?Moze da drzi, a to je zato sto ima zakljucavanje u RAM. Ja imam svojih 5 kojih stalno koristim, zakljucam ih i vozi misko![]()
Moze da drzi, a to je zato sto ima zakljucavanje u RAM. Ja imam svojih 5 kojih stalno koristim, zakljucam ih i vozi misko![]()
I posle 500h drzi?
Evo ja trenutno na 704h.I posle 500h drzi?
Eh nisam ni ulazio na Bench sad vidim da si pisao. Ja išao preko terminala i ovde vidim da je v82, ja sam stavio najnoviji v86 i ostavio mu sve nek on skida stavlja module. Hvala u svakom slučajuhttps://drive.google.com/folderview?id=0BwgX-mmZdr5RMnhRUEV6WGZ5SnM
Ovde imas sve sto ti je potrebno. Skini flasfire, njime flesujes zip sa drajva. U flashfire ne diraj nista od opcija, neka ostane sve kako jeste. Restart, instaliraj xposed. Nakon toga, opciono flyme tools.
Ne znam, kod mene je radjen wipe total u sredu prošlu tako da je sve super@Djilkosh_Ns jel ti zabada telefon na 5.1.8?
Mene mrzelo da radim wipe ali nije bas da je tecno radio sinoc.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari