nenad88
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 13.01.2014
- Poena
- 169
Ne, pokazuje koliko je ekran bio ukljucen, sto mi je i bila namera.
![]()
![]()
![]()
Ostalo jos 25% baterije, stvarno mocna baterija.
SENT FROM MY ONEPLUS 3 USING Tapatalk
Haha tebi je to mocno?
Ne, pokazuje koliko je ekran bio ukljucen, sto mi je i bila namera.
![]()
![]()
![]()
Ostalo jos 25% baterije, stvarno mocna baterija.
SENT FROM MY ONEPLUS 3 USING Tapatalk
Bye, bye bolje da ne odgovaram.Jeste, tebe i tvoj op3 svi mrze, ekran ako nije na sRGB modu je jedan od najgorih ekrana, pa sta god ti rekao.
Ne, ko je to rekao?Znaci daje najvise u Antutu i automatski je najbrzi? I fluidniji je od 6s? Zanimljivo, najblaze receno.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa poredio sam sam rad sva tri uređaja, kesiranje, otvaranje stranica, sami rezultati merenja neta na istoj mreži i istom mestuSve je mnogo brže i fluidnije na OP3... Komplet rad, antutu sam samo ovako stavio a naglasio sam da nista ne znači ne znam sta nije jasno u tome?Pa kaze da je fluidniji od S7 i 6s sa kojim je, navodno, uporedjivao. Ne znam sta je to poredio posto nema veze sa vezom to.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ici ce on opet u banovice koliko se meni cini, pa ce novi 3-4 account da se otvara.
Ici ce on opet u banovice koliko se meni cini, pa ce novi 3-4 account da se otvara.
Ja bih 1+3 a za ono sto mi ostane 5x.Dobro, ajd' sad malo sale nije na odmet ... Nemoj se odmah ljutiti!
Nego reci mi da mozes da biras izmedju ovog telefona G5 i S7 Edge sta bi odabrao, a da nisi previse subjektivan i da ne hvalis svog "konja" kojeg jasis trenutno.
Da napomenem da imam Note 3 vec skoro 3 godine, pa resih da castim sebe, a ovaj telefon da poklonim.
Nemam vise problem sa baterijom uz boefla kernel i battery profile izvlacim bez problema 6h i vise na wifi. Na 3G uvek preko 4-4.5h tako da sam zadovoljan. Samo sam spomenuo jer out of box nije prebacivao preko 5h.Ako ti je baterija bitna uzmi lepo neki huawei i miran si.
Nisi pratio druze, pisao sam o tome.Dobro, ajd' sad malo sale nije na odmet ... Nemoj se odmah ljutiti!
Nego reci mi da mozes da biras izmedju ovog telefona G5 i S7 Edge sta bi odabrao, a da nisi previse subjektivan i da ne hvalis svog "konja" kojeg jasis trenutno.
Da napomenem da imam Note 3 vec skoro 3 godine, pa resih da castim sebe, a ovaj telefon da poklonim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari