Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Ovaj danasnji update ne pomaze nista, android system i dalje po starom. Ako zeznu jos neki update telefon ce da trosi vise baterije u standby nego kada se koristi :)

Poslednja izmena:
Kakva crna linearnost baterije kod Samsunga :D

Puna note 4 tema kukanja na bateriju - mnogo brzo propadaju ...

Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Nisam bez razloga pomenuo s7 a ne generalno samsung. I meni je na note 4 od 30% mnogo brze opadao procenat, dok je na note 5 vec daleko normalnije islo...na s7 jos bolje.

@priest77 apsolutno se slazem sa tobom...mada i sad ako ukljucis google backup dobijas to sto si pomenuo, ne moras da cekas na buduce updateove :d

Btw turio i ja julski, bilo mi dosadno danas...razlike bez za sada, cu javim sutra posle posla. Nova i dalje trazi pin kada se zkljuca na dt :(

Ovaj danasnji update ne pomaze nista, android system i dalje po starom. Ako zeznu jos neki update telefon ce da trosi vise baterije u standby nego kada se koristi :)

Nemoguce da samo ti imas problem... Mora nesto tu da bude... Jesi restartovao telefon posle iskljucivanja google backup-a? Posto je dual sim, verujem da nemas garanciju, zvizni root, pa mi daj BBS log da ocitam, da ti tacno kazem sta je problem.

Jesam resetovao nakon isključenja google backup i taj dan je bio Android System malo bolje, bio je drugi potrošač iza ekrana, ali sutradan je dosao update...
Provericu jos danas i sutra mozda ce se smiriti pa da radi kao pre. Inace garaniju imam od prodavnice od godinu dana.

Šta da pokriva? Divljanje Android Systema? :)
Pricam o root-u koji okida knox.

Poslednja izmena:
Nemoguce da samo ti imas problem... Mora nesto tu da bude... Jesi restartovao telefon posle iskljucivanja google backup-a? Posto je dual sim, verujem da nemas garanciju, zvizni root, pa mi daj BBS log da ocitam, da ti tacno kazem sta je problem.
Kako bre mislis samo on ima problem?...pa svi koji su sa martovskog fw presli na april i svaki noviji posle imaju taj problem, google bacup nema veze sa tim, on samo dodatno upropastava bateriju kada se ukljuci!

Sistem android divljauploadfromtaptalk1469266780405.png

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Mrzi Me. Valjda će nešto srediti. Jun je bio pristojniji

Poslato sa Huawei Honor 5X uz pomoć Tapatalka

Kod mene na julskom ne prelazi 15%, ali je mob rutovan i hakovan.[emoji1]

Sent from my SM-G930F

Ništa nije novo instalirano od jučerašnjeg apdejta. Nije ni jun bio specijalan jer se kretao između 18 i 25% ali ovo sad preko 45% konstatno je strahota mada ne primećujem da nešto cedi bateriju više u odnosu na prethodne apdejte.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Goxy jel ovo mnogo koristiš unifon ili aplikacija i dalje divlja ?
Kada je izašla držao sam je jedno 10 dana i uvek je jela od 5-15% baterije, a gotovo da nije korišćena ...

Poslednja izmena:
^Ja koristim Ring+ i onda je tu negde, oko 5% samo zato što je u stand-byu.

Da, koristio sam i ring dok nije bilo unifon-a ...
I ona jede bateriju, ali manje od unifon aplikacije.

Ne koristim više ni unifon/ring jer je u današnje vreme fiksni nepotreban :)

Goxy jel ovo mnogo koristiš unifon ili aplikacija i dalje divlja ?
Kada je izašla držao sam je jedno 10 dana i uvek je jela od 5-15% baterije, a gotovo da nije korišćena ...

Ne koristim mnogo. Ali ponekad kad nema nikoga kući ili mi fixni nije pri ruci da se javim.

Poslato sa Huawei Honor 5X uz pomoć Tapatalka

Šta znam tako sam i ja kontao, ali posle nekog vremena uvidim da fiksni zazvoni jednom-dva puta dnevno (od toga si bar neki put kući), a aplikacija konstantno jede 10% baterije ...

WhatsApp i Viber i to je to, mada sve je stvar ukusa i potreba.

Jel vredi da se odradi factory reset posle ovog julskog update-a? Odradio sam svaki update od kad je fon izašao, i samo teram, ali kako vreme prolazi baterija je čini mi se sve gora i gora...

Sent from S7

Instalirao sam i ja unifon, nisam ni znao da postoji :) a dobar je posto sbb ima povoljne cene sa inostranstvom.

Inace danas je radio dosta update za samsung aplikacije i ovo je stanje, SOT 4:28 valjda ce sutra preci 5 sati. Ne znam zasto ovaj google play danas toliko radi:
7a21423c2b0b15f42e9825f4675fe3e0.jpg

Ovo sa Android systemom je ludilo. Svakih sat vremena spusti za jedan procenat. Sad je na 39%. Do prekosutra možda dođe i u minus

Priest uključene lokacije?

M2 Note

Ukratko, nemam reci ocaja...mrzelo me da cekam do 5% sto uobicajeno radim...jos malo i s6 bolji ima da bude!

89d9c57976d006e1b89219fc041e1606.jpg

2faff417be5c434af56e4e9de0a41419.jpg

Edit: aj da ubacim i poredjenja radi...

4e1a9f31e17807658be1d945ad07aab0.jpg

c8a1fdc908e8612420871f857cf263ac.jpg

Poslednja izmena:
Nemoguće baš da je tolika razlika!
Kliknite na grafik i slikajte da se vidi awake...

Factory reset iz rikaverija obavezno !

Poslednja izmena:
@Djilkosh_Ns
Ukljucene su ali video bih onaj znak gore ako bi radile stalno. Inace ako treba da ih drzim iskljucene onda to vise nije smartphone. :)

Poslednja izmena:
Od jutros, julski update.

204251bb519c0ac35d80c05e96f86a1d.jpg

Sent from S7

Otkud to da na samsungu stoji ta stara ikonica za android system?

Sent from my Nexus 5X

Poslednja izmena:
Takva tema

Sent from S7

Vrh Dno