Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Isključen Google backup?

M2 Note

Ima li neko Igo navigaciju sa mapama evrope za s7? Proverenu da radi

Imaš od skoro na storu 30$ otprilike. Cela Evropa, doživotan apgrejd mapa free.

Ne ne, ne razumemo se. Google backup i Google sync je nešto drugo. Svakako sync ostaje uključen i nema problema da ostane, ali Google backup u backup & reset treba da se isključi. Posle toga restart telefona.

M2 Note

Ok, iskljucio sam ali ostavio sam u accounts google da uradi sync imenika

hvala drugari na pomoci..idemo dalje interesuje me sto nemam opciju ai primetio sam da nemam opciju za podesavalnja svetla za ova dva dugmeta back i onog pored njega jel to zavisi od modela do modela ? i da li mi imamo opciju ako imam flip up cover da kad se zatvori da se automatski gasi ekran ili mora na dugme? hvala

Poslednja izmena:
Jeste. Tu je ono wifi šifre i sve ostalo.

M2 Note

Ok. A kad budem hteo da bekapujem ukljucim samo tu opciju?
Utice na bateriju dosta?

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Jutros je stigao update:
59cdc1f5b4071e35308968b5ea7ab2b3.jpg

2d94dfa937546f5d9187eb5021233d85.jpg

Stiga i na Edge. 26.12 Mbuploadfromtaptalk1469176871192.png

Update-ovo Edge, aj da vidimo kakav je Android System sad.

Da li se apdejtom brisu neki podaci tipa slike sa glavne memorije? I meni stigao update pa da ih ne izgubim

Da li se apdejtom brisu neki podaci tipa slike sa glavne memorije? I meni stigao update pa da ih ne izgubim
Nikad se koliko znam to nije dešavalo

Nije pisalo nigde da ne moze da se vrati na stariju verziju ako se odradi update jel? Razmisljam da li da probavam ovo uopste ili odma da idem nazad na mart?

Ne brišu se, interna mem je odvojena particija od sistemske, tako da se podaci ne gube.

Predjoh i ja u Samsung tabor posle LG G4...Posle koliko vam padne baterija sa 100% na 99%, pitam posto mi se cinilo da kod LG ja mnogo vise treba da padne na 99%?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Odma, padne i prvih 10% al posle se stabilizuje. Ja sam imao G4 isto. Koristim S7 kao i G4 sto sam koristio. S7 pravi bolji sot za sat ipo

Predjoh i ja u Samsung tabor posle LG G4...Posle koliko vam padne baterija sa 100% na 99%, pitam posto mi se cinilo da kod LG ja mnogo vise treba da padne na 99%?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Nema tu pravila; punjac radi tako sto kada se napuni tel do kraja, ceka da napon padne skoro na 99% i onda opet dopunjava na max...moze biti da ti skines tel u tim momentima kada je baterija blize 99% pa ti zato jako brzo padne. Meni nekad i po 5 minuta izdrzi, nekad odma zvizne na 99%...ali generalno na 90% imam 50min do sat sot.

Ja sam isključio procenat, samo se stresiram bzvz :D

@Proday opet je to brzo. Sa G4 taj 1% zna da ide do 25min sot.. U svakom slucaju odmorices se od punjaca

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

Ako ima i 10 min SoT-a na 1%, onda bi trebalo da ima 1.000 min SoT-a, a to je malo irealno, zar ne? :)

@Proday opet je to brzo. Sa G4 taj 1% zna da ide do 25min sot.. U svakom slucaju odmorices se od punjaca

Ma koji bre druze g4 i 25min za 1% baterije? Pa nista mi nema gore kad telefon drzi 4h sot do 50% i onda drugih 50% ne sastavi ni sat vremena!!...sa tim da g4 ne moze ukupno da izvuce 4h. Zato mi se svidja linearnost opadanja kod ovog s7.

Ozbiljno drzao je i do 25min. Kako kada al ukupno nisam presao 3h i 20min sot...
Valjda znam imao sam ga. Samo je to bilo dobro i kamera... al kada proslo neko vreme 2h 40min bio prosek :) Baterija nula

Poslednja izmena:
Kakva crna linearnost baterije kod Samsunga :D

Puna note 4 tema kukanja na bateriju - mnogo brzo propadaju ...

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno