Nisam bez razloga pomenuo s7 a ne generalno samsung. I meni je na note 4 od 30% mnogo brze opadao procenat, dok je na note 5 vec daleko normalnije islo...na s7 jos bolje.Kakva crna linearnost baterije kod Samsunga
Puna note 4 tema kukanja na bateriju - mnogo brzo propadaju ...
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Ovaj danasnji update ne pomaze nista, android system i dalje po starom. Ako zeznu jos neki update telefon ce da trosi vise baterije u standby nego kada se koristi![]()
Kako bre mislis samo on ima problem?...pa svi koji su sa martovskog fw presli na april i svaki noviji posle imaju taj problem, google bacup nema veze sa tim, on samo dodatno upropastava bateriju kada se ukljuci!Nemoguce da samo ti imas problem... Mora nesto tu da bude... Jesi restartovao telefon posle iskljucivanja google backup-a? Posto je dual sim, verujem da nemas garanciju, zvizni root, pa mi daj BBS log da ocitam, da ti tacno kazem sta je problem.
Ne koristim mnogo. Ali ponekad kad nema nikoga kući ili mi fixni nije pri ruci da se javim.Goxy jel ovo mnogo koristiš unifon ili aplikacija i dalje divlja ?
Kada je izašla držao sam je jedno 10 dana i uvek je jela od 5-15% baterije, a gotovo da nije korišćena ...
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Jel nekome probija svetlo na belom Edge-u oko ekrana, onako kroz plastiku?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari