Šta je novo?

GeForce GTX 980 Ti Thread

Tu se ne slazem, sve je to lepo ali OC definitivno povecava sansu za kvar, bez obzira na hladjenje, temperature itd. Prosta fizika. Koliko - zavisi, ali naravno da je bolje bez tog "natezanja". Pitaj Reviewa sta mu se desilo uostalom.

Sansa za kvar je jednaka onoj sansi da se kartica prehebe i nakon 5min koriscenja ili pod opterecenjem. Ja eto i dalje mi stoji kartica na oglasu, 6-7 coveka me pitalo koji je ASIC i koliko moze da se klokuje. Kontam da bi vecina ako MORA da kupi polovnu a jos je pod garancijom, odabrala onu 980ti-cu koja jase 1500/8000mhz umesto one koja nikad nije klokovana. I guess individualno misljenje, mada se nisam sretao sa sukobom misljenja u vezi ovoga do sada po drugim forumima a bilo je dosta diskusije. Ja nisam entuziasta al ako je nesto DZ onda cu da ga koristim pa nema gde. Custom bios za klok je vec druga prica :-devil-: Al ajd sta ja znam, mene komsa i tata kloker reviewsrb opravljaju ovde :D

Ajde i ja da se pohvalim sutra mi stize 980ti od *******og :)

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Mozda si i najbolje prosao, ( ako si uzeo za ispood 400E )....:guitar:

Sansa za kvar je jednaka onoj sansi da se kartica prehebe i nakon 5min koriscenja ili pod opterecenjem. :D

To jednostavno nije tacno, demantuju te zakoni fizike. Zavisi od primerka do primerka, neki ce izdrzati 10 godina pod max. overklokom, neki 3-4 godine, neki jos krace. Da dodam - sanse za kvar nisu velike, tu se slazem, ali bez dileme - postoje.. I vece su sanse da primerak koji nije klokovan "do kraja" traje duze.

Mozda si i najbolje prosao, ( ako si uzeo za ispood 400E )....:guitar:
Moram da kazem da je kolega *******i veoma korektan i covek je od reci za koliko mi je rekao za toliko mi je i prodao a to je bilo pre skoro mesec dana posto je cekao da kupi 1080. Mogu samo da kazem sve najbolje o njemu ne zato sto mi je prodao graficku po veoma povoljnoj ceni nego zato sto je bio ljubazan da mi odgovori na sva moja pitnja koja nisu bila vezana za graficku. Profesionalc je to se vidi po svim njegovim testovima i jedva cekam da vidim sledeci test njegove sledece graficke posto mi je rekao sta planira i mogu samo da zamislim kakva ce to zver da bude.
Da prodao mi je za ispod 400e ali mi je glupo da ja kazem za koliko ako oce neka on to kaze. :)
Zelim da se zahvalim i kolegi Nenadu970 on mi je isto dosta pomogao oko kupovine :)

Moram da kazem da je kolega *******i veoma korektan i covek je od reci za koliko mi je rekao za toliko mi je i prodao a to je bilo pre skoro mesec dana posto je cekao da kupi 1080. Mogu samo da kazem sve najbolje o njemu ne zato sto mi je prodao graficku po veoma povoljnoj ceni nego zato sto je bio ljubazan da mi odgovori na sva moja pitnja koja nisu bila vezana za graficku. Profesionalc je to se vidi po svim njegovim testovima i jedva cekam da vidim sledeci test njegove sledece graficke posto mi je rekao sta planira i mogu samo da zamislim kakva ce to zver da bude.
Da prodao mi je za ispod 400e ali mi je glupo da ja kazem za koliko ako oce neka on to kaze. :)
Zelim da se zahvalim i kolegi Nenadu970 on mi je isto dosta pomogao oko kupovine :)

Emotivan post, ljudi dokle vise...:Klanjanje

^
Aaaa si vido kako udaraju emocije kad *******i proda grafu, to bre ima sentimentlanu vrednost i neku visu silu u sebi heheheh :d Kad bude resio da kupi neku drugu ova ide u ram i na zid a ne u oglase kao ostale :d

@voki88
Fala drugar :) Al cek bre prvo da to stigne ko zna sta sam ti poslo hehehehe :d

Ajd u zdravlje te sluzila i sit se naigrao i dugo je akao :D

^
Aaaa si vido kako udaraju emocije kad *******i proda grafu, to bre ima sentimentlanu vrednost i neku visu silu u sebi heheheh :d Kad bude resio da kupi neku drugu ova ide u ram i na zid a ne u oglase kao ostale :d

@voki88
Fala drugar :) Al cek bre prvo da to stigne ko zna sta sam ti poslo hehehehe :d

hahaha nemoj me plasisis :D
sutra mi grafa stize i ploca pa kada se to namesti uzivacemo :D

I mene je bog pogledao danas :d Vidi sta je cika iz Bex-a doneo :D
13714315_10206515677186122_1674566796_n.jpg13820391_10206515676946116_330491523_n.jpg
13820369_10206515675986092_640422586_n.jpg

Testovi za nedelju dana, idem na put, pa kada se vratim bice "ozezi ozezi" :)

Stigla :)
e5367f8762c2cbbf752c0fd0af79f944.jpg

f43019b04c0a2de77b6b9ff35115896e.jpg

^
A znaci ipak sam ti poslao kartu hehe :d

Ipak jesi :):)

Ista kao moja......:type:
Sad sledi, malo testiranja i 'cepanje' igara, videces, perfomanse su fenomenalne ( sa koje bese karte si presao na 980TI ).....

Sa 970 msi :)

Tek od sutra ima da se namesti mozda prekosutra posto mi i ploca stize danas pa treba sve da se namontira:) ja nismam bas vest sa plocom i cpu pa necu da rizikujem:)

Razlika, 970 vs 980Ti je oko 50 - 60%, u zavisnosti od klokova svake kartice, veliki boost, ....udjes u igru, i ne mucis se sa grafiku, odmah postavis graficke postavke na maximum i uzivas u grafici i igri...:D

Razlika, 970 vs 980Ti je oko 50 - 60%, u zavisnosti od klokova svake kartice, veliki boost, ....udjes u igru, i ne mucis se sa grafiku, odmah postavis graficke postavke na maximum i uzivas u grafici i igri...:D

Najsladji prelazak u mom zivotu, sto se tice grafickih karti :Klanjanje

Sve sam to saznao ali hvala i tebi na informacijama dosta mi znaci :)

kp.png

Ja mislim da ovaj covek mudro zbori ? Jer ako da 30e vise, moze da doplati 60e i uzme 1070 koja je brza i bolja. Naravno akcenat na njegovu matematiku :test: Dobro pregovara :d

I jel si mu dao? :)

^
Pa to je realna cena 360e za polovnu 980ti...

Nazad
Vrh Dno