Šta je novo?

LG G3

Ljudi jel ima razlike i kako mogu da se razlikuju telefoni koji su bili proizvedeni s onom greskom gde kuciste prsne kod mikrofona, ir blastera... tj da li je to reseno nekako pa da se ta serija razlikuje po nekom broju ili nesto od drugih g3 posle toga? Ili su problem resili samo zamenom lajsni koje su iste kao prve pa opet prsnu... dok sam imao g3 i meni se to desilo, odneo u vip i zamenili, cinilo mi se da je lajsna drugacijeg kvaliteta, al ajde sad, mozda je to bio samo subjektivni osecaj...

Via Huawei P9 Lite
Pogledas koji ti je imei, ako je negdje u sredinu broj 6 onda je ta serija kojoj puca lajsna, a ako je 7 onda nije.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Chao. Je l ima smisla uzeti ovaj telefon sad? Jedino mi on deluje zanimljivo od telefona u ponudi a nisam siguran da li ga je vreme pregazilo s obzirom da je iz 2014-te godine.

Hvala unapred :D

Chao. Je l ima smisla uzeti ovaj telefon sad? Jedino mi on deluje zanimljivo od telefona u ponudi a nisam siguran da li ga je vreme pregazilo s obzirom da je iz 2014-te godine.

Sve zavisi koliko je para, na 6.0 radi dosta dobro bar meni, nexus 5x je puno bolji izbor.

Ne bi bilo lose da otvoris temu u "sta da kupim" podforumu pa da razmotrimo. Ima dosta boljih opcija od G3, samo reci sa koliko novca raspolazes.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Uzimam ga kao obnovu ugovora kod Telenora. Neki paket koji koristim je oko 2350 din + 20k na rate i to pod uslovom da mi ne odobre popust. Prosli pu su mi dali 30% na pretplatu i telefon sto bi znacilo da bih mogao da ga uzmem i za 1 din :D

Da otvori temu, da se ne bi ovde spamovalo, imas za te pare svasta i kod drugih operatera.

Pogledas koji ti je imei, ako je negdje u sredinu broj 6 onda je ta serija kojoj puca lajsna, a ako je 7 onda nije.

Ja imam i 6 i 7 u sredini IMEI broja pa mi je opet pukla lajsna...sad za koji dan ga konacno nosim na servis

Beyond Genius Lies Insanity

Ja koliko sam gledao ako je 06 onda je pukla lajsna i starije su proizvodnje, a 07 nisam video da im je pukla lajsna i novije su proizvodnje... Po oglasima sam gledao...

Via Huawei P9 Lite

Poslednja izmena:
Cudi me kako puca to, taj deo nije toliko tanak... Ovaj moj je 06 serija i ni traga naprslinama. Jel puklo to nekom od vas i kad/kako?

Puca jer je pod pritiskom ram,lose su izmerili pritisak koji pada na njega.. Kada pukne taj pritisak se oslobodi i to je to. Lg

LG

Zar to ne puca od zagrevanja ili je tako neka prica bila?

Meni na g2 koji je peefketno ocuvan, bukvalno bez i jedne ogrebotine, pakao ram po sredini telefona. Dakle ne gde je mikrofon ili rupica za sim, vec bas po sredini, skroz rendom mesto.

Meni se nexus5 nikada nije zagrejao a popucao je posle 1meseca.. Mozda efekat oba faktora

LG

Pa je li samo ta 06 serija, jer koliko sam cita po forumu ne zale se na 07 seriju.

Kod mene je 07 od 15.8.2016 proizvodnja. Nije pukla lajsna a ne zna se kada će

Ima li neko preporuku za neki bumper/case koji je otporan na decu a da nije od onih ogromnih armora? Jel probao neko onaj alu bumper koji ide samo okolo? Ili da uzmem neki mali deblji silikon?

Ne ocekujem cuda, al desi se da telefon nekad padne na parket pa ako ima neko neki zanimljiv...

Ja sam na 30j vec dve nedelje i od mene preporuka. Kolko vidim to je zadnja verzija. :)

Baš me zanimalo kakav je, mislio sam da ga probam.
Jesi li flešovao ovu zip verziju ili kdz
http://goo.gl/Tvp0OR
Da li je bolji od v30F ako si probao. Njega su hvalili!

Ima li neko preporuku za neki bumper/case koji je otporan na decu a da nije od onih ogromnih armora? Jel probao neko onaj alu bumper koji ide samo okolo? Ili da uzmem neki mali deblji silikon?

Ne ocekujem cuda, al desi se da telefon nekad padne na parket pa ako ima neko neki zanimljiv...

Probaj Nillkin, ja sam bio zadovoljan.

BTW, pukla mu ona plastika kod mikrofona, odneo u mesc servis, a oni zamenili komplet sa ekranom... Kažu da to ide zajedno... Telefon bio pod garancijom.

Ja sam juce preuzeo telefon iz Mesc-a, isto popucala lajsna. Promenjen prednji panel za dan, tome se uopste nisam nadao.

Pa koliko imaju tih ekrana na lageru? Ja sve odlažem tu reklamaciju u nadi da će ih nestati pa da daju neki noviji mob u zamenu [emoji23]

Nazalost moj G3 ode u vecna lovista.
Pretpostavljam da je taj panel bio porucen za mene pa otuda brzina.

Sta da uzmem umesto G3? Servis mi je rekao da dodjem po potvrdu za zamenu telefona. Ne znam bas kako to funkcionise.

Poslednja izmena:
G4 [emoji23]

Sent from my D6503

Jedno pitanje za vas sto ste nosili u servis, da li su vam trazili fiskalni ili je dovoljna samo garancija? Nudi mi covek g3 uzet u VIP-u, sa zutom flekom na ekranu ima garanciju al nema racun, da li to prolazi tako ili bas treba i racun?

Vrh Dno