jovackopolje
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 07.04.2016
- Poena
- 54
Na kutiji
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Pogledas koji ti je imei, ako je negdje u sredinu broj 6 onda je ta serija kojoj puca lajsna, a ako je 7 onda nije.Ljudi jel ima razlike i kako mogu da se razlikuju telefoni koji su bili proizvedeni s onom greskom gde kuciste prsne kod mikrofona, ir blastera... tj da li je to reseno nekako pa da se ta serija razlikuje po nekom broju ili nesto od drugih g3 posle toga? Ili su problem resili samo zamenom lajsni koje su iste kao prve pa opet prsnu... dok sam imao g3 i meni se to desilo, odneo u vip i zamenili, cinilo mi se da je lajsna drugacijeg kvaliteta, al ajde sad, mozda je to bio samo subjektivni osecaj...
Via Huawei P9 Lite
Sve zavisi koliko je para, na 6.0 radi dosta dobro bar meni, nexus 5x je puno bolji izbor.Chao. Je l ima smisla uzeti ovaj telefon sad? Jedino mi on deluje zanimljivo od telefona u ponudi a nisam siguran da li ga je vreme pregazilo s obzirom da je iz 2014-te godine.
Hvala unapred![]()
Chao. Je l ima smisla uzeti ovaj telefon sad? Jedino mi on deluje zanimljivo od telefona u ponudi a nisam siguran da li ga je vreme pregazilo s obzirom da je iz 2014-te godine.
Hvala unapred![]()
Ja imam i 6 i 7 u sredini IMEI broja pa mi je opet pukla lajsna...sad za koji dan ga konacno nosim na servisPogledas koji ti je imei, ako je negdje u sredinu broj 6 onda je ta serija kojoj puca lajsna, a ako je 7 onda nije.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Edit: mislio sam 2015 godinaKod mene je 07 od 15.8.2015 proizvodnja. Nije pukla lajsna a ne zna se kada će
Baš me zanimalo kakav je, mislio sam da ga probam.
Jesi li flešovao ovu zip verziju ili kdz
http://goo.gl/Tvp0OR
Da li je bolji od v30F ako si probao. Njega su hvalili!
Ima li neko preporuku za neki bumper/case koji je otporan na decu a da nije od onih ogromnih armora? Jel probao neko onaj alu bumper koji ide samo okolo? Ili da uzmem neki mali deblji silikon?
Ne ocekujem cuda, al desi se da telefon nekad padne na parket pa ako ima neko neki zanimljiv...
Izgubio si root kad si flešovao v30j .zip?
Sad flešuj Hacer Permisivo.zip pa Beta-SuperSu v2.52.zip.
Između nije potreban reboot. Reboot kad flešuješ oba fajla.
Ako ih nemaš, uzmi iz ovog paketa za ratovanje
https://docs.google.com/uc?id=0B-nMKEOECLLxZm5feVlKWjR2N0E&export=download
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari