Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eto ga bilo je i polovljenje, zacrvenilo se malo do 630$ sta dalje :d

Cekamo sledeće polovljenje 2020.
waiting.gif

Poslednja izmena:
Grize viski, pije tompus, pusi jaja... :D
Onaj cije se ime ne spominje... 666... BTW, cekamo pre svega toga ETH fork za koji dan.
Koji nalog? Dupli?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Upravo tako, ko je kupovao po 250-300$ i vise je nego zadovoljan.

Pogotovo oni koji su bili mudri i izasli na 750+, al kontam da ih nema puno (ja nisam). Sadasnja situacija (na grafikonu) neodoljivo lici na period posle novembra 2015...

More ja imam za prodaju jos nekoliko komada, ako nekako predje 610e prodacu...

Pa zašto niste kupovali kada je bilo 450?

Zato sto su rudari pa su kopali i stekali. A rudaru je svaka cena mala, jer ceka dugo pa kad dodje oce jos :)

I jeste, svaka cena je mala, zato sto je potrebno mnogo znoja uloziti u 1BTC, mada se ja nesto nisam femkao za prodaju pa sam vecinu prodao cini mi se da bese u rasponu od 657-640e zadovoljan sam i voleo boh da sam imao vise da prodam, ovo sto je ostalo su neki repovi i za nedeaj Boze e sad repove bih prodao a za nedaj Boze se cuva....
i naravno da udovoljim pojedincima OSTAO MI STEK LTC-a i prodacu ga kad i ako stigne do 10USD...

Poslednja izmena:
Legla mi prva uplata sa cex.io-a, ali u dinarima, na Telenor račun. Koja bese fora da legne ške u Evrima, ako sam slao Evro?

Poslednja izmena:
Koliko si cekao da legne ?

Legla mi prva uplata sa cex.io-a, ali u dinarima, na Telenor račun. Koja bese fora da legne ške u Evrima, ako sam slao Evro?

U menjacnici u aplikaciji kupi 1 euro npr, da ti se inicijalizuje valuta. Isto tako uradi za USD i funtu ako hoces.

Da li je neka uplata treba da bude ono u lokalu prvo u evrima?

Upate, preteče me. Saću to uraditi.

Poslednja izmena:
Morate za telenor svaku valutu da imate po 1$ 1€ da bi aktivirali racune...tad onda legne u evrima...ovako vam racunaju po nekom ludom kursu. zovni telenor i prebacice ti u evrima a stornirati tu transakciju pa podigni evre. meni se tako isto desilo

Sent from my MX5 using Tapatalk

Rece mi lik iz telenora kod koga sam otvorio karticu da je za mastercard podrazumevan evro.Je l slao neko dolare sa cex-a na telenorovu karticu,da ne konvertuju dolar-evro-dolar pa da imamo dodatne troskove?

Ja sma upravo pisao o tome. Na karticu uplati 500 dinara, za taj nova u mnjeačnici kupi, jedan evro i jedan dolar. Tako ćeš aktivirati vapomnute valute. Posle toga ako šalješ sa Cex.io-a evro, dobićeš evro.

Rece mi lik iz telenora kod koga sam otvorio karticu da je za mastercard podrazumevan evro.Je l slao neko dolare sa cex-a na telenorovu karticu,da ne konvertuju dolar-evro-dolar pa da imamo dodatne troskove?
Mozes dolare ali ne mozes dolare da podignes na bankomatu...samo evro i dinare...

Sent from my MX5 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno