Ako imaš RGB (red, green, blue) imas sve boje.Ne kapiram kako funkcionišu ove boje za Led notifikaciju u Telegramu... Imam fabrički zelenu, crvenu i plavu boju notifikacije, i ma kakvu plavu da izaberem na spektru boja u telegramu, led notifikacija mi je crvena :/
Nema servisa igrica u aplikaciji.Uklonjeni servisi nema ikonice, nema obavestenja...Ne razumem, bez kakvih igrica?
Igrice sam instaliras ako hoces, nema ih u osnovnoj verziji.
Zar ona fora sa (ne)plaćanjem nije bila neka vrsta smicalice?Tri "ne" koja su WhatsApp učinili najneobičnijim uspešnim startapom Silicijumske doline | startit
http://startit.rs/whatsapp-ne-oglasavanju/
Ono je bila više kao donacijaZar ona fora sa (ne)plaćanjem nije bila neka vrsta smicalice?Do skoro se nije znalo da li je stvarno free ili ne.
Možda Tasker. Podesiš da ti pri regularnom pozivu stavi jačinu tona na X% a kad se završi razgovor na Y% (procenat koji ti odgovara za VOIP i koji imam odmah podesiš).jel ima neka fora da se u voip-u (whatsapp, viber) softverski pojaca zvuk u slusalici. na max je na regularnom pozivu preglasan, dok je isto na max na viber/whatsapp zvuk u slusalici pretih. lg leon je u pitanju.
Jeste WA malo responsivniji, ali izgledaju skoro isto (kao dva skina jednog istog programamnogo je responsivniji i lepše izgleda (i ima bekap normalan)
još kada bi mogla da se bira boja oblačića...
Da, to je preko potrebna opcijaNa WA treba da omoguće da može da poziva iNum brojeve...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari