Šta je novo?

GeForce GTX 1070 (Ti) Thread

Leb te ***o, pusti čoveka da letuje na miru... :)

Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока

hahahaha ne mogu, pa napisao je da mogu poruke na KP samo ne zvanje i viber itd... :D:D:D

Jos malo ljudi mnogo sam srecan :D:D:D update sam bios na ploci izaslo 10 novih biosa...pa planiram promeniti pastu na mom 2500k kad bi to uradio da nije ovo promene sa 970 na 1070 gtx idemo zurkaaa :banana::banana::banana:

Poslednja izmena:
sada jos sredi kulere, malo ih ocisti od prasine pa ih malo podmazi a kada sa njima zavrsis predji na napajanje pa ga ocisti, rasklopi pa ponovi situaciju od malo pre sa ventilatorima a posle dotegni malo srafove po kucistu i maticnoj. :-devil-:

Kako covek nema onog Zotaka? Koliko vidim po njemackim cenama (doduse nema karti na stanju) Zotac AMP! je u rangu cena onih MSI plastikanera. Pre bi to uzeo nego MSI Gaming i ostale "decije" kartice. Bolja je EVGA, Gigabyte G1 i Gainward GLS ali bolji je Zotac od ostalih.

Asusa ne bi uzeo da mi platis. Nekada su bili pojam za kvalitet proizvoda, danas su kesa i mamipara za decu.

Kako covek nema onog Zotaka? Koliko vidim po njemackim cenama (doduse nema karti na stanju) Zotac AMP! je u rangu cena onih MSI plastikanera. Pre bi to uzeo nego MSI Gaming i ostale "decije" kartice. Bolja je EVGA, Gigabyte G1 i Gainward GLS ali bolji je Zotac od ostalih.

Asusa ne bi uzeo da mi platis. Nekada su bili pojam za kvalitet proizvoda, danas su kesa i mamipara za decu.

Ma sve je to slicno bitno samo da ima dva ili vise ventilatora da lici na nesto...

Nove MSI isto ***** drugo pakovanje :D http://www.guru3d.com/news-story/msi-geforce-gtx-1080-and-gtx-1070-duke-edition-graphics-cards.html

Poslednja izmena:
Hahahah "VOJVODA EDITION"

le_VOJVODA.jpg

Poslednja izmena:
Referentna 1070 = 405e na KP.

Nije losa kupovina za te pare. Za nekoga kome ne smeta buka.

^^
Poslao sam vam. Nadam se da nije greska u pitanju.

Mnogo mi je to malo 405e. S obzirom na trenutno stanje na trzistu.

Poslednja izmena:
Ako je stvarno ovoliko ovo se uzima jedino ako je ima na stanju. Recite mi koliko bi ova bila slabija od nereferentne neke?

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Ako je stvarno ovoliko ovo se uzima jedino ako je ima na stanju. Recite mi koliko bi ova bila slabija od nereferentne neke?

ma nije to puno slabije, kako bre ova cena mnogo mi cudno :D javili su mi da ce biti jos modela uskoro, sacekacu da kupim nesto mocno, koje cene ljudi ovo nisam ocekivao :D:D:D

pa mi cemo ovo kupiti za 450 evra neku turbo mjauuu:D

Poslednja izmena:
LOL
Suvise dobro da bi bilo istinito :)

Ostajem pri polovnoj 980ti :)

Karta je i dalje aktuelna po toj ceni. Narucujte dok moze. Greska se ne racuna :d

Nespominjimi ga molim te kada sam video koje je pojacanje doveo hteo sam da se bacim od nekog mosta :)

Mozda dosadjujem, ali kako gledam testove R9 290 SLI (uz dobar oc) bi trebao da je tu negde sa ovom kartom (uz sve mane, mnogo vise grejanja/struje)?

U CF mozda, u SLI nikako. :D

Događa se svima, to ti je ono: Kaladont, Selotejp itd.

"A generic trademark, also known as a genericized trademark or proprietary eponym, is a trademark or brand name that has become the generic name for, or synonymous with, a general class of product or service, usually against the intentions of the trademark's holder"

Nikad nisam koristio CF, znam samo da na ovim nasim forumima vecina kuka na multi Gpu resenja. Da li iz iskustva ili jer su tako culi - ne znam, ali po mom misljenju valja se malo i *****avati s tim ako je cena dobra. E sad, dve 290 u CF je 600w... ja licno bih pre 1070.

Sent from my ASUS_Z00UD using Tapatalk

Vrh Dno