Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

@knezz

Sta si mu uradio, ispao ti i pukao ekran ili....?!

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

A na koliko tema je iskukano...[emoji12]

"Ako kanis pobijediti ne smijes izgubiti"

Nece kinezi da se otvore za lepak, pa to ti je cudo... :D imaju svi istog dobavljaca... ;)

Lung Chao...lokal 147 blok 70

"Ako kanis pobijediti ne smijes izgubiti"

Ajde sada malo ozbiljnosti... Izgleda da ovaj MIUI 8 stedi vise bat.
9h usage, 2h SOT...baterija na 71% MTK verzija....

Stavljen jos sinoc miui 8 sa xiaomi.eu.Lepo radi,mnogo vise mi se svidja ovaj interfejs od miui7.E sad jedno pitanje,da li vredi da prelazim sa RN3 Pro na Mi5 32gb?Ili da cekam da padne cena OP3 na nekih 300 eura pa njega da uzmem?

samo što ne znam kada će dočekati tu cenu

Po meni, bojim se da ne bi dobio nista od velikog znacaja a da opravdava tu razliku u ceni.

Kako vam se cini baterija na MIUI 8? Izgleda da je dosta bolja nego na MIUI 7...

Sent from Redmi Note 3 Ultra

Valjda 16.avgust.

znaci prelazak sa loxxar rom-a na ovaj epic rom brikuje telefon?
kako bi onda trebalo?
loxxar>dev>epic rom?

kako bi onda trebalo?
loxxar>dev>epic rom?
Vidim da je izasao Epic 6.6.30( MIUI 8).Nisam ga probao, ja sam probao da predjem na China dev rom(official) da bi odradio unlock bootloadera i flesh twrp-a... Kada sam to odradio, brick-ovao sam mob. A prelazak sa Loxar na ovaj Epic preko SP Flash tool nisam probao. Ali @machak99 je probao sa Epic na Loxar pa mu zakucao fon, ali povratio ga je posle fleshovanjem Spinix i preko njega Loxar.

Poslednja izmena:
kako bi onda trebalo?
loxxar>dev>epic rom?
Kao sto kaze Kidence,ja sam sasvim normalno presao sa Loxara na Epic,sve je radilo ok ali je povratak sa Epic na Loxar zakucao telefon. Sad sam na Loxar i cekam izvestaje da vidim na koji je rom najbolje sada preci...

Odakle skidate igrice? probao bi neku zahtevniju voznju, tipa NFS, da vidim kako radi. Moze na pp odgovor

Jel' ima nekih bitnih problema sa update-om 7.3.7 za SD varijantu? Nudi mi OTA od nekih 80MB. Na MIUI forumu nekima radi dobro, dok neki imaju problema sa fingerprint senzorom.

Meni takodje radi bez nekih problema.

Evo dobre ponude ko hoce RN3 SD 2/16, ima sutra na AE za smesne pare...

Prilozi

• 693b29b5838a1d1a03b6f948d95754eb.jpg.png
    693b29b5838a1d1a03b6f948d95754eb.jpg.png
    147.4 KB · Pregleda: 180
Poslednja izmena:
Evo malo baterije na MIUI 8, MTK verzija telefona

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    124.6 KB · Pregleda: 137
  • 2.jpg
    2.jpg
    78.2 KB · Pregleda: 135
  • 3.jpg
    3.jpg
    153 KB · Pregleda: 131
  • 4.jpg
    4.jpg
    115.3 KB · Pregleda: 126
Hmm... tesko pitanje :)
Ali posto je prelazak sa MIUI 7 na MIUI 8 ja sam se vodio logikom da flesujem cist rom skroz(China ROM 7.3.3), jer ako se secate kada flesujemo preko SP FLASH TOOL flesujemo samo neke particije.
Verujem da bi se telefon brick-ovao mesanjem romova...A kada sam vec bio na china rom-u,samo preko updater-a ubacio dev rom i iskoristio priliku da otkljucam bootloader i ubacim TWRP radi kasnijeg lakseg flesovanja :D

Nazad
Vrh Dno