Da li ti je sam poceo upgrade sa 8.1 na 10 i nisi uspeo uopste da pokrenes 10?
Rade ti "programi" bez problema...A ha, interesovalo me to pokretanje jer je i meni poceo pre neki dan sam upgrade ali sam ga iskljucila u toku procesa, nego ne znam da li da to obavim jer sam i ja na insajder 8.1, a nisam ga ja namestala pa ne znam jel onda 10 ima neki expire deo ili sta vec, jer mi je bitno da ostanu da rade neki krekovani programi![]()
Tesko mi je da procenim...mozda se javi neko kome je bio nestabilan, pa se stanje popravilo.Kakav je ovaj poslednji build na Fast Ring-u? Vredi li se prebacivati na Insider, na Mobile-u sam odavno na Insider-u (dobro radi), ali na PC-u nisam bio dugo, kakva je stabilnost kod 14376?
Compatibilaty mod obicno pomaze...Nikako ne mogu da igram betman arkham city na windows 10 nikako ne mogu da napravim lokalen akaunt nece da sejfuje igru mora li da instaliram windows 7 za da radi windows live ?
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Nece probao sam ona radi ali windows live nece da napravim local acauntCompatibilaty mod obicno pomaze...
Probaj nesto od ovog...http://www.howtogeek.com/245780/how-to-make-games-for-windows-live-games-playable-on-windows-10/Nece probao sam ona radi ali windows live nece da napravim local acaunt
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
prvi put da imam bsod na win10 a koristim je od izlaska. jeste doduše insider ali opet...hm... izašo mi fensi bsod sa qr kodom kog nisam usliko pa ne mogu da pronađem uzrok.(videti sliku sličnog primera sa neta u attachmentu). gde je lokacija tih dumpova, kako već...kako utvrditi uzrok? :smash:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari