To care, uspelo jepojacaj ga na sto posto, pa smanjuj za po pet do 20?![]()
Hvala ti za ovo, mnogo pomaže.Desni klik > Subtitles > Online Subtitle Searching > Download Subtitles ....
A mozes da namestis i Hotkey da se ne mucis svaki put ovako nego na neko dugme stavis i odmah trazis. Ja sam stavio na slovo D i odmah nadje.
Za Hotkey ide ovako:
Desni klik > Preferences > General > Keyboard > i tu ides na Add i dodas hotkey.
A kada hoces da sacuvas subtitle, ides:
Desni klik > Subtitles > Subtitle Saving > Save subtitle ....
Isto mozes i za ovo da namestis hotkey (meni je na S).
1. F5 pa prva stavka, padajući meni. Ako se ne snađeš evo kratak videoVezano za PotPlayer, kako da promenim jezik ukljucen mi je kineski i drugo kako video koji kada pustim je okrenut za 90 stepeni okrenem da ide normalno?
Možeš na + dugme da zumiraš. Ali ako si snimao onako kako ne treba (držao vertikalno telefon) nikad nećeš moći da razvučeš snimak do kraja po horizontali a da se ne isečen dobar deo snimka gore i dole.
Radi i na insideru, ne kresuje...bas sam juce pustao HEVC / H.265 u 4k rezoluciji.dal je podržan pot na win 10x64? na najnovijem insider buildu mi počesto krešuje...
Svejedno je, nema razlike...izgleda da me je y e bao dfx audio enhancer, šatro"poboljšivač" zvuka.... kontam da je do toga jer je i foobar2000 počeo da krešuje. samo vuče da te pitam iako nije tema o win10. pošto mi ne skida update iako je podešen na fast ring, da li je svejedno kao i do sada što sam radio, skinem najnovijeg insajdera i mountujem i apdejtujem tako pa posle obrišem sa disk cleanupom?
Zbog CCleanera premetio mi se i potlayer Pogledajte prilog 205261 kako da mi se slika vidi preko celog ekrana?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Video - Screen rotation - Do nothing (ispravio sam sliku), kako da bude preko celog ekrana?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari