Netačno. Taj metod ne radi sa novijim VDSL modemima. Mora da pise mail podrski i od njih traži podatke.Sifra se probija lagano.Skini program PuTTY i dalje je skoro sve lako.
Piši im ponovo. Napiši da nećeš da koristiš njihovu opremu pošto imaš svoju kompletno konfigurisanu mrežu sa dobrim routerom koji ima daleko veći wifi domet od tog njihovog. I napiši im da znaš sam da konfigurises router i da nećeš da smaraš podršku za to.Da li je neko uspeo da izvučeo PPPoE iz novog Telekomovog VDSL modema ZTE ZXHN H267N, podneo sam zahtev Telekomu da mi dostave PPPoE user/pass i dobio odgovor da nisu u mogućnosti da dostave podatke......SRAMOTA...
Da li je neko uspeo da izvučeo PPPoE iz novog Telekomovog VDSL modema ZTE ZXHN H267N, podneo sam zahtev Telekomu da mi dostave PPPoE user/pass i dobio odgovor da nisu u mogućnosti da dostave podatke......SRAMOTA...
Ja sam na 250 m,moze stotka bez problema.Udaljenost od centrale 252 m. Da li je moguce ostvariti VDSL 50\2?
Moram da napomenem da su u poslovnici bilo izuzetno ljubazni.
Ranije su zahteve za PPPoE dostavljali na adresu korisnika, međutim više ne daju te podatke i ako na sajtu telekoma stoji da korisnik ukoliko želi može da koristi svoju opremu!Ja sam pitao preko kontakt forme na sajtu i stigao mi mejl sa info@telekom.... da taj zahtev uputim preko telefona / opcija 4. A sećam se ranije, preko mejla sam završio stvar. Tako da možda možeš da probaš preko telefona da ih pitaš.
Ja imam istu kombinaciju uređaja kao tiDanas sam zameonu stari 10mb ADSL paket za VDSL i imam jedan problem.
Znaci dobijo sam od njih HG630 i kad sam spojit direktno preko laptopa kablom onda mi je brzina oko 46-47mb/2 wifi brzina mi je oko 30-35mb meni je to ok ali problem je sledeci posto mi je hg630 u radnom delu a pc mi je u drugoj kuci udaljen 50m tj. deli ih dvoriste a spojito je utp kablom koji ide u tp-link 1043nd brzina mi ne prelazi 10mb/2.
Da li neko zna u cemu je problem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari