Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Pa da se i ja pohvalim da sam uzeo s7 32gba g930f iz telenora. Telefon je odlican i nemam nekih zamerki, iskreno. Videcemo kako ce se pokazati sa vremenom :) Kome nije problem neka predlozi neke caseo-ove (razlicitih proizvodjaca) Hvala.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Baterija na junskom fw primetno slabija onako na prvu 15-20% od martovskog :( Sot jedva 4h pregurah (doduse danas manje arcio telefon filmovima). Facebook i google play services prilicno veliki potrosaci (po 300mah oba) :(

Ja ne mogu da primetim realnu razliku osim sto pise da je OS i play na 15ak% . Ali u trajanju baterije ne vidim nikakvu razliku u odnosu na martovski.
Pre neki dan mi je lagano izgurao dva dana koriscenja.
Mada ga punim svako vece na 50-60%

Pa da se i ja pohvalim da sam uzeo s7 32gba g930f iz telenora. Telefon je odlican i nemam nekih zamerki, iskreno. Videcemo kako ce se pokazati sa vremenom :) Kome nije problem neka predlozi neke caseo-ove (razlicitih proizvodjaca) Hvala.

Samsung official ili Spigen

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Baterija na junskom fw primetno slabija onako na prvu 15-20% od martovskog :( Sot jedva 4h pregurah (doduse danas manje arcio telefon filmovima). Facebook i google play services prilicno veliki potrosaci (po 300mah oba) :(

Isto tako je i kod mene.

Nista, idemo downgrade. Ne znam zasto uopste instaliram updatove...

Samsung official ili Spigen

Spigen sam vec imao na s4orci i lg g3, odlicno su se pokazale, uzecu verovatno liquid crystal ili nesto slicno, hvala na predlogu.

Imam jedno pitanje,a nije toliko vezano za S7, iako ga imam. Radi se zapravo o Google security, i vidim kao da mi nalog koristi neko iz drugih država.. Evo i slike..
uploadfromtaptalk1467147141137.jpg

PS. Ono što nisam obeležio, prepoznajem.

Tastatura primetno vise laguje na junskom fw kada se brzo kuca...izgleda cu morati i ja na swiftkey! :(

Paganini ga nisi koristio neki vpn?

Poslednja izmena:
Danas uzeh onaj tempered glass zakrivljeni... Ovo ne da je lose nego cu radije izgrebati ili polomiti ekran nego da koristim ono djubre. Nema mi druge nego tu utltimate shield foliju da uzmem. Za koliko dana vam je stigla?(onima koji su narucili, naravno)

Imam jedno pitanje,a nije toliko vezano za S7, iako ga imam. Radi se zapravo o Google security, i vidim kao da mi nalog koristi neko iz drugih država.. Evo i slike..
Pogledajte prilog 203428

PS. Ono što nisam obeležio, prepoznajem.

Menjaj sifru , izgleda da ti neko jase. Koristis li mozda neki VPN?

Menjaj sifru , izgleda da ti neko jase. Koristis li mozda neki VPN?
Ne, ne koristim VPN. Menjao sam šifru skoro i iako nisam primetio neke sumnjive rabote na mom Google account, moraću izgleda ponovo.

Sto se tice kvaliteta i stabilnosti aplikacija iOS je deset svjetlosnih godina ispred Androida. Fluidnosti sistema također.

Sem što je "svetlosna godina" jedinica za rastojanje, al' bitno je da se frljamo izrazima.

Za keširanje Batak ima pravo, zašto bih ja restartovao telefon nakon 7-8 dana? To je takva glupost, mada isto tako preteruje kada kaže da Nexus ne kešira kako treba, barem 6P nisam restartovao ima mesec dana sigurno i sve kešira kako treba.

S druge strane što Samsung nabaci 3kg bloata, pa se raspada.

Poslednja izmena:
Sem što je "svetlosna godina" jedinica za rastojanje, al' bitno je da se frljamo izrazima.

Za keširanje Batak ima pravo, zašto bih ja restartovao telefon nakon 7-8 dana? To je takva glupost...

Da bi osvežio telefon, i da bi telefon radio najbolje moguće. A zašto ti je teško nakon 7-8 dana da odvojiš dve sekunde i restartujes telefon?

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Meni zato sto je npr i posle 3 meseca radio kako treba (note 4)!

Svaki flagship zadnjih godina će posle tolikog vremena raditi ok, ali se ne radi o tome.

Poenta je da to ne treba da se radi za telefon od 600e.

Možda je malo off-topic,
Da li to što već 15ak dana nema ni na MTS ni na Telenor sajtu s7 edge u nekoj krštenoj boji, znači da ga stvarno nema.. I ako je tako, koliko se ceka okvirno na novu turu?
Hvala

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Možda je malo off-topic,
Da li to što već 15ak dana nema ni na MTS ni na Telenor sajtu s7 edge u nekoj krštenoj boji, znači da ga stvarno nema.. I ako je tako, koliko se ceka okvirno na novu turu?
Hvala

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Verujem da su jeftino dobili zlatne pa ih sada toliko siluju, jedva sam nasao crni s7...

Samo da javim da sam kontaktirao "ultimate shield" koji su pristali da mi posalju tempered glass i obicnu foliju na test i review, javljam utiske uskoro.

Poenta je da to ne treba da se radi za telefon od 600e.
Pa i nije obavezno da se uradi, možeš ti i tako da teraš, telefon će raditi ok, kao što rekoh.
Ne kapiram samo zašto je teško da se posle deset dana, telefon ugasi i ponovo upali...

Nego ima li kakvih najava da ce google da resi problem sa curenjem baterije kada se ukljuci backup?

Google nije ni izašao sa tim problemom, nikakva zvanična objava. Tako da....

M2 Note

Samo da javim da sam kontaktirao "ultimate shield" koji su pristali da mi posalju tempered glass i obicnu foliju na test i review, javljam utiske uskoro.

Stize za manje od dve nedelje. Za S7 je u svakom slucaju opustena varijanta sto se tice stakla u odnosu na Edge varijantu tako da nisi pogresio pri izboru.

Sta za dve nedelje?!...meni stiglo za 5 dana sve, pazi kad nisam verovao :)

Meni za oko 10-ak dana ali 2 nedelje bi trebao da bude max rok.

Izasao test na areni za s7 active...ocekivano dobar; samo mi nije jasno kako ima 10% losiju autonomiju od s6 active modela...izgleda mu mm ne prija uopste!?!

Jel neko video uzivo silver titanium S7E? Kako izgleda?

Izasao test na areni za s7 active...ocekivano dobar; samo mi nije jasno kako ima 10% losiju autonomiju od s6 active modela...izgleda mu mm ne prija uopste!?!
Snapdragon 820 ;)

Sent from my LG-D838 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno