Šta je novo?

IT sličice 2016

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
CSzBGROVEAAK1t_.jpg

hladjenje?

Moze objasnjenje ovih bitcoina za one sa jeftinijim ulaznicama?

Toliko su jaki ventovi hladjenja odozdo da je potrebno po kile novaca gvozdenih da ne odleti laptop....

japanac,macke u stanu+render na laptopu. :)

plus njihovi novcici su 90 posto bakar,najvise na svetu.i da,dodatno hladjenje,koje po njemu izuzetno dobro radi. :)

Odakle izvuce informacije? Hhehehe :D

Sta hladi u tom delu laptopa,zar procesor nije dole levo a grafa dole desno ?

mislim da su heatsinkovi tu,ali ne drzi me za rec.

scylla:

na par ovih comedy vebsajtova se provrteo juce sa ovim pojasnjenjima,samo sam ubacio predpostavku za macke. :)

isti tip:

CS0E0_-UwAA6iCP.jpg

Silicon Valley’s Largest High Tech Companies.

tumblr_o97oifwjtV1rasnq9o1_1280.png

Ne brini, za 500 godina ce informatika biti obavezan predmet, kad drugi budu putovali u druge planetarne sisteme. Mi kasnimo 500 godina za normalnim svetom, sada mu na red dodje inkvizicija i spaljivanje vestica i bezboznika (pogotovo ovih sto ne veruju u Haarp, a veruju da je Zemlja okrugla).

Nije NPS odbio zato sto ne misli da informatika nije potrebna, nego sto je odlazeca Verbiceva garnitura posto-poto pokusala da progura nesto sto ni pas sa maslom ne bi pojeo....
Ponekad je bolje sacekati godinu dana pa uvesti nesto kako treba, nego ispunjavati necije fantazije....
Info iz prve ruke ;)

Opet gresis.....
Ljudi koji rade svoj posao nisu hteli da prihvate program koji je zelela da po svaku cenu ostavi odlazeca garnitura.....
Imas profesiju i imas politicare.....
A da su prihvatili, sutra bi ljudi pricali koje budale su napisale i prihvatile ovakav program za informatiku....

Ne, ne grešim...
Članove NPS bira narodna skupština...
I nemaju nikakve veze sa profesionalizmom, već kao i sve u Srbiji samo sa politikom i svim ostalim što ide uz tu reč na balkanskim prostorima.
Još kraće rečeno, školstvo je u Srbiji u istom stanju kao i sve ostalo, katastrofalnom stanju, izmedju ostalog upravo i zaslugom NPS "profesionalaca".

NPS je trazio misljenje ZUOV-a o programima koji bi se primenjivali....
I dobili su odgovor i na osnovu njega glasali, a ne po politickoj liniji....

Naravno da nece, posto se ovde sistemski pravi belo roblje.....
Samo sam hteo da kazem da nije sve tako crno/belo kao sto se cini....

Svakako nije crno-belo, to je 50 nijansi crne.

Daleko od toga da je prosveta ovde bajna, ali ovo je jedini normalan predlog, kolko me služi pamćenje, ikad. NPS je pokazao da je samo prodana gomila botova i gravera šper ploča. Pazi nije vreme, nego kad će?! Par nepismenih nastavnika se poplašilo da će izgubiti koji procenat časova informatike koje predaje nestručno jer ne bi moglo da se ,,sredi" tek tako da je obavezan predmet pa povuklo i osvedočeno nesposobne sindikalce u pomoć.

giphy.gif

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno