@cannes
On pokusava 9 godina, ali nista. Dovoljno je ona niska da ne moze da mu uspe. Samo u prazno radi
Znaci za preparat sve ok? Rekoh, nikako da ugrabi da nekoliko dana bude bez kise I konacno stavim, kada je muzjak skroz izbalavio pozadi.
Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
Ne sme da se kupa šamponom koliko ja znam. Ako se pokvasi ne bi trebalo da smeta.@cannes
On pokusava 9 godina, ali nista. Dovoljno je ona niska da ne moze da mu uspe. Samo u prazno radi
Znaci za preparat sve ok? Rekoh, nikako da ugrabi da nekoliko dana bude bez kise I konacno stavim, kada je muzjak skroz izbalavio pozadi.
Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
Probaj sa tabletama protiv krpelja, komaraca i ostalih parazita. Kada pas pojede tabletu, može da pokisne, ne smeta ništa.
Послато са SM-T530 уз помоћ Тапатока
Apsolutno. Plus radi posao.+1
Imam odlična iskustva sa Foresto ogrlicom ! Ni jedan krpelj niti buva za celu sezonu, trajala je 8 meseci i može da se kvasi, ali se skraćuje dejstvo. Kad se sračuna koliko ampule koštaju godišnje, Foresto je još i jeftin.
Od komaraca i srčanog crva štiti jedino Advocate bajerov. Ostali preparati štite samo od buva i krpelja. Pošto sam po profesiji groomer, iz iskustva mogu da kažem da kada je zaštita od buva i krpelja u pitanju bajerova foresto ogrlica najbolje radi posao. Jeste najskuplja u startu, ali drži skoro celu sezonu, i zaista radi. Ampule su već dve sezone potpuno neefikasne... Čujem da je od prošle godine onaj neki ruski bars aktuelan, i efikasan, ali ga nisam probao na svojim psima... Ja sam za foresto + Advocate u sezoni komaraca.
Sent via Xperia Z3
Zasto ne na vet faxu ???Jel moze neko da preporuci dobrog veterinara za macke? Slabo nesto nalazim po netu preporuke, jedino sam za Novak-a video da kazu da su dobri, za Sveti Vraci su podeljena misljenja. Da li je neko imao iskustva sa ovim ambulantama?
Ajde vec kad pitam i da postavim sliku moje debele macke koja me uvek probudi ujutru
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari