Tip koji je testirao za mining, kaze da je za isti OK ali ne i za gaming, za stock AMD cooler kaze u klasi jeftinijih grafickih i da je u miningu isla do 90C
Pa verovatno su poredili sa GTX 1070/1080
470 mislim da jos niko nema u rukama u veceom broju
Kakve vece rezolucije ovo je 1080p kartica maximalno, ako je onaj DX11 grafik tacan i to u igrama gde je AMD dobar, a 290x/390x brza ovo je bas nista specijalno, mada je cena onda vec sa razlogom postavljena tu gde jeste...
Koliko sam ja cuo AMD nije jos dostavio driver novinarima tako da sve ovo sto se vrti to je sa starim driverima, sa novim driverima izlazi i novi softver za OC tako da ni trenutni OC nije mjerodavan...sacekat jos 3 dana pa ce se sve znati.
Ovo sto se do sada vrti sve slabije i slabije sada vise nije brza ni od R9 390X, a oc spao ispod 1400Mhz...bude li sve ostalo ovako onda je s razlogom ta cjena od 199$-229$.
Evo malo brojki iz DX11 igara
![]()
Meni nije jasan ovaj autoput od 4k bita.....jel to greška ili?
Fury i Nano imaju 4096 bita??
Naravno da nije greska ali to je moguce samo uz HBM memaruMeni nije jasan ovaj autoput od 4k bita.....jel to greška ili?
Fury i Nano imaju 4096 bita??
Evo malo brojki iz DX11 igara
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari