Šta je novo?

Intel HD510/530 skylake integruse

Dager

Cenjen
Učlanjen(a)
14.03.2012
Poena
151
Pozzzz,
ja volim taj minimalizam I izbacivanje svega nepotrebnog iz kucista......
Pa me zanima da li se ove integruse mogu koristiti za normalan rad na kompjuteru na dva 19' monitora, znaci, nista igranje, nego cisto web, muzika I DVD filmovi?
I koliko je razlika izmedju te 2 integruse u realnom radu?

Da dodam samo da trenutno imam Ati HD6570 I ona je odlicna, ali rado bih je izbacio ukoliko mi integrusa zavrsi dobar posao. Inace, ovom 6570 karticom sam skroz zadovoljan sto se tice performansi.

Poslednja izmena:
Odlicne, ja sam cak jedno vreme igrao s.t.a.l.k.e.r sa integrusom iz i5-2400s :)

Obrati paznju na digitalne / analogne izlaze.

ja zamalo autumn auroru da osposobim na integrusi od 4770 i7,ubio me tad samo jedan stap na 1600mhz,sad nebitno kakav gpu da imam uvek bar dva stapa na 2400mhz pa mogao imc da isprati ili ne. :)

OK, koliko sam shvatio, zavrsice posao, moci cu da izbacim Ati 6570, al bi bilo pozeljno da uzmem Intel HD530. Taman graficku da prodam pa to da dodam za bolju Intel grafiku, tj. bolji CPU.

Poslednja izmena:
OK, koliko sam shvatio, zavrsice posao, moci cu da izbacim Ati 6570, al bi bilo pozeljno da uzmem Intel HD530. Taman graficku da prodam pa to da dodam za bolju Intel grafiku, tj. bolji CPU.
Kao što su ti već napisali, i ova slabija je više nego dovoljna za sve što ti je potrebno.
Koliko vidim ti si već odlučio, tako da nije bitno.

Vrh Dno