Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

I meni je upravo stigao junski update. Da li da ga instaliram ili da ostavim aprilski? Kakva su iskustva sa junskim?

Pozdrav. Ja sam kupio telefon i bio je na aprilskom update-u, odmah mi je ponudio junski koji koristim evo vec par dana i za sada sam zadovoljan, najvise sa baterijom, nema onog draina koji neki spominju na apriskom da se pojavljivao. Tako da iz mog iskustva bih preporucio update

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Zbog bateri draina i pitam jer je kod mene veoma izrazen na aprilskom apdejtu mada mi je sa njim i dosao kada sam ga kupio. Ok, instaliracu onda junski pa cu videti kako ce biti.

Popih jos jedan restart; treci za dva meseca!
Inace stigao mi ultimate shield; covece ne pamtim da sam ikad dobio ovako brzo paket iz uk. Jedino sto nisu bili upakovane zalepnice u one kutije kako se reklamira na sajtu vec samo klot stikeri (predpostavljam zbog manjeg prostora ili lakse posiljke). E sad jos samo da se uspesno izborim sa lepljenjem istih sutra kad dodjem sa posla...

Ajde kad zavrsis baci neku sliku da vidimo kako je ispalo.

Sta je bolje od ta dva ne znam, ali znam da Spigen neces naci kod nas, barem ne original koji ti svakako savetujem da uzmes umesto svih tih kopija.
Jedina opcija ti je ebay ili jos bolje amazon. Tako sam i ja uzeo i nisam se pokajao. Kosta, ali vredi svakog dinara vec 18 meseci koliko nosim telefon u spigenu.

Sta je bolje uzeti za Samsung S7 edge od zastite:
1. http://www.spigen.com/collections/galaxy-s7-edge/products/galaxy-s7-edge-case-liquid-crystal
2. http://www.spigen.com/collections/galaxy-s7-edge/products/galaxy-s7-edge-case-crystal-shell
U principu ne zelim da sakrivam dizajn tel,pa su mi zato zapale za oko ove dve varijante.Inace jel ima nesto slicno ovom rangu da se kupi u Srbiji?

PoZz!!!
Crystal shell sigurniji, liquid crystal manje izoblicuje tel ali i manje stiti pa ti odluci; u srbiji nema, mozes poruciti od proverenog lika sa aliexpressa ili ebay, amazon itd. Imao sam istu dilemu, ali sam na kraju uzeo nillkin koji ima kod nas iz razloga sto ima poklopce na otvorima i sto su razdvojeni otvori za kameru i blic (tu mi se redovno prasina skupljala sa nekim teracell silikonom koji je na fazon tog spigena).

Gledaj da uzimas bas iz njihove prodavnice na ebay-u i amazonu. Sve drugo ti je rizik.

Jel postoji nacin da se proveri koliko je telefon bio koriscen tj da li je nov, bez da se instalira neka aplikacija

Postoji. Ako nije otpakovan iz originalne kutije, sigurno je nov [emoji14]

Sent from S7

Nije kopija proveri ko je prodavac. Piše da je prodavac Spigen a i cene su dosta pale inače.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

A sto se tice nekih tempered glassova, da li neko moze da preporuci neki?

Ne posto ili ne pokrivaju dobar deo telefona ili se odlepljuju ako se nose sa zastitom.

Btw @Nigor jel shipping free ili je 13.5 dolara nista mi nije jasno?

Poslednja izmena:
13.5 Shipping do Srbije

Led ili Clear View. Led je eko koža a Clear je plastika. Ja koristim Led a imam i Clear View ali mi se više sviđa Led iako nije potpuno funkcionalna kao Clear View.

Poslato sa Huawei Honor 5X uz pomoć Tapatalka

13.5 Shipping do Srbije
Izgoreli dabog, skuplje slanje od silikona!!

Sto se ultimate shielda tice, sinoc sam zalepio onaj jedan na ekran. Znaci posle lepljenja je bio katastrofa, sve nekako muzgavo i gomila balona ispod ma koliko da sam grebao sa onim stiskavcem, medjutim posle 24h sve je bukvalno nestalo i savrseno je (prosto ne mogu da verujem kako). Medjutim dolazi do problema sa Nillkin silikonom (zalepio sam foliju kontam 0.2mm vise ulevo; nema sanse da se bas u pikometar utrefi), isti mi malo podize ivicu u donjoj levoj zoni. Vratio sam se na stari teracell koji je za 1mm deblji otprilike i prelazi preko ivica silikona tako da ga ne stiska i bukvalno je prednja strana ovako 100% zasticena ako ne racunam otvore za home, lampe i zvucnik. Mozda ce nillkin valjati kad polepim i zastite na zadnju stranu i okolo posto ce malo zadebljati tel no iznecu utiske kad probam i tako.

Izgoreli dabog, skuplje slanje od silikona!!

Sto se ultimate shielda tice, sinoc sam zalepio onaj jedan na ekran. Znaci posle lepljenja je bio katastrofa, sve nekako muzgavo i gomila balona ispod ma koliko da sam grebao sa onim stiskavcem, medjutim posle 24h sve je bukvalno nestalo i savrseno je (prosto ne mogu da verujem kako). Medjutim dolazi do problema sa Nillkin silikonom (zalepio sam foliju kontam 0.2mm vise ulevo; nema sanse da se bas u pikometar utrefi), isti mi malo podize ivicu u donjoj levoj zoni. Vratio sam se na stari teracell koji je za 1mm deblji otprilike i prelazi preko ivica silikona tako da ga ne stiska i bukvalno je prednja strana ovako 100% zasticena ako ne racunam otvore za home, lampe i zvucnik. Mozda ce nillkin valjati kad polepim i zastite na zadnju stranu i okolo posto ce malo zadebljati tel no iznecu utiske kad probam i tako.

Isti slucaj nakon montiranja futrole (podizu se ivice gore i dole), bas iz tog razloga sto folija prekriva kompletan ekran. Sad oni ne mogu da znaju da li ti imas case ili ne, ali ja sam taj problem resio tako sto sam skinuo folio za po 1mm odsekao ivice koje su smetale (gore i dole) i vratio na ekran istom metodom.. Veruj mi da je apsolutno bezbedno.. Posle jedne noci nakon "popravke" folija izgleda kao kad si je prvi put montirao :)

Kupio sam i rezervnu foliju, ali i ovako mi je skroz super. Teracell je nesto deblji i nema poklopce ali i to ima svojih prednosti...pogotovo sto mi se nillkin ne svidja kako su podigli deo oko kamere :(

Upravo mi umro s7! Znaci u ovom samsungovom browseru zapucao (no respond, kao kada se resetuje samo sto se ugasio a ne resetovao; ko je na martovskom firmweru zna o cemu pricam). Kompjuter ga ne poznaje, punjac redovan ubodem i dioda ne svetli (jedino wireless punjac svetli kada stavim tel na isti ali i dalje dioda mrtva). Probao sam sve kombinacije tastera i nista se ne desava. Saveti/ideje...neko iskusio slicno?!

Edit: zanimljiva cinjenica...kada se zovem sa drugog telefona uredno mi zvoni iako s7 deluje mrtvo; ukoliko izvadim sim kaze da sam nedostupan...vratim sim u s7 opet sam dostupan.

Da cekam da se isprazni baterija?!...ko zna koliko ce to da potraje obzirom da je bila na nekih 70% :-( ...izgleda ce morati novi firmware ako uspe da se vrati u zivot!

Poslednja izmena:
Jedino da probas preko fastboot-a ako imas root pa uz tastere da ga probudis.

Ako nemas root, pravac servis ako je pod garancijom. Ako nije - pravac servis.

Nemam root, garanciju bi trebalo da ima ali obzirom da je vikend prvo bi da probam da ga vratim u zivot.

Upravo mi umro s7! Znaci u ovom samsungovom browseru zapucao (no respond, kao kada se resetuje samo sto se ugasio a ne resetovao; ko je na martovskom firmweru zna o cemu pricam). Kompjuter ga ne poznaje, punjac redovan ubodem i dioda ne svetli (jedino wireless punjac svetli kada stavim tel na isti ali i dalje dioda mrtva). Probao sam sve kombinacije tastera i nista se ne desava. Saveti/ideje...neko iskusio slicno?!
Ovaj post obavezno kao "sticky" kao obrazlozenje zašto treba odraditi update telefona na noviji softver.

Sent from S7

Nazad
Vrh Dno