I ja isto mislimNema sanse da bude "jedva brza od R9 390/GTX 970".
Licno ocekujem minimum 390X, a nadam se uz overclock da ce prelaziti GTX980.
Na kraju ce ispasti sporija od R9 390X, toliko su nahajpovali, i na kraju ce biti jedva brza od R9 390/GTX 970
Neka se AMD nada i ocekuje, ja cekam da izadje i da vidimo sta moze...posle se ceka odgovor 1060.
Tako da ce ustvari 1060 odluciti sta ce se kupovati.
Nema sanse da bude "jedva brza od R9 390/GTX 970".
Licno ocekujem minimum 390X, a nadam se uz overclock (prosecni nereferentni modeli) da ce prelaziti GTX980.
meni nije ali koliko vidim drugima je to nesto kao standard, pokusavaju na brzinu da izbace 1080p iz upotrebe pa sada tu pominju 144hz 60 fps i slicne gluposti samo 1080p ce sigurno jos jedan period biti glavna rezolucija za igranje.
Ovo je 1080p karta, za 1440p imas 1070/80 temu.
390x je brza karta u novim igrama i zanemarljivo sporija u starijim od GTX980. Sredina je 2016. AMD je unapredio drajvere, nV nije. Kartica se kupuje za igranje novih DX12/Vulkan igara a tu Maxwell arh. iz 2014. nema sta da trazi pored Polaris arh. iz 2016. godine, makar bila od @reviewsrb brza od Titana.
1440p je ove i u narednih par godina mainstream (globalno govoreći), to što se ovde đuska na šklopocijama kupljenim u hipermarketima još u vreme državne zajednice, to je skroz druga priča...
Ne verujem da ce Nvidia sedeti i mirno gledati kako AMD preuzima ovaj veoma bitan deo trzista.
Pokusace makar i sa gubitkom da bar pariraju, da li ce uspeti? Ja licno ne prizeljkujem taj scenario
gde Nvidia ponovo dominira, iskljucivo radi zdravije konkurencije i nizih cena.
Recimo mogli bi da osakate 1070 i da ga puste u prodaju kao 1060 po ceni 480.
Ko se još igra na karticama iz nižeg srednjeg segmenta a ima VR uređaj koji je 3-4 puta skuplji?
390x je brza karta u novim igrama i zanemarljivo sporija u starijim od GTX980. Sredina je 2016. AMD je unapredio drajvere, nV nije. Kartica se kupuje za igranje novih DX12/Vulkan igara a tu Maxwell arh. iz 2014. nema sta da trazi pored Polaris arh. iz 2016. godine, makar bila od @reviewsrb brza od Titana.
Sad ce @DAS da izvadi neki prosek iz naftalina...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari