Odakle ti da mi je to prva asocijacija? Na osnovu cega si to zakljucio?
Odlicno za tebe ako ti ne smeta da se igras u 22-24, ali mi nije jasno zasto se uopste ukljucujes u diskusiju oko framerate-a ako te takve stvari ne doticu.
Nije nikakav problem Shin, zastupaj ti taj stav.
Ja se samo trudim da budem ona druga strana u pogledu na gaming, zato se uključujem .
Vrlo sam fokusiran na tehnikalije generalno, posebno na ovu temu, i ja bih najviše voleo da imamo sve u 120 fps na oled gsync displeju, ali zna se zbog čega sve to nije realnost za mnoge.
Zato mi bolje zvuči da sve što nije perfektno u tom smislu ne pretvaramo u đubre, nego da prihvatimo kao određeni standard, bar za konzole.
Čitaju ovo i ljudi koji nisu toliko upućeni, ima i mlađih itd. Glupo mi je da neko ko nije igrao TLOU, a planira da ga proba prvo čuje "Au, frame rate se raspada", jer ima mnogo toga što treba pre da čuje.
Bio sam i ja u tim fazama, i sad imam sasvim dovoljno dobar pc, i uvek sam za tehničku diskusiju, što da ne, ali ako već razumeš celu priču, moraš da razumeš i limite određenih platformi.
Znaš i sam da se ne pravi igra kao TLOU lako na ps3, to je ceđenje suve drenovine u raznim segmentima, a znaš da nije da ne umeju , nego su hteli taj utisak koji su hteli. I uspelo im je.
U tom smislu, nek bude nekad i malo ispod 30 na sekund ako je bar razlog dobar , nećeš da umreš i da te peku oči
😀.
A priču smo počeli od čoveka koji je video god of war sa unlocked frame rate-om koji je uvek iznad 30 i samo rekao "Ne deluje dobro". Eto, ja mislim da je to pogrešno i kraj.
A stvarno treba biti pametan pa zaključiti da je bolje da sve bude isto tako, samo u 60 ili 144 fps.
Tema je ps4, tako da...