Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
MarkoNS, ide gore ili dole, btc ili ltc?

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

Sta mislite jel pametno izaci sa poloniex-a? da se ne desi kao mt.gox ipak su oni imali najveci volume ko zna sta u pozadini svega stoji.

Nije polo hakovan, nego DAO i eth koji je zakljucan u DAO...samo su se istresli na polo...ali da li drzati na menjacnici je pitanje dana uvek bilo :)

Nije polo hakovan, nego DAO i eth koji je zakljucan u DAO...samo su se istresli na polo...ali da li drzati na menjacnici je pitanje dana uvek bilo :)

Znam pratim sve, ali polo moze biti u krizi kad se hakuju ovi novcici tipa DAO, ETH LISK tamo je najveca kolicina najveci obim. Nije neka suma, ali na vrjeme sam omirisao cryptsy, pa razmisljam da ovo krupnije povucem na sigurnija mjesta ;)

Koji je način da se BTC sa jedne mjenjačnice prebaci na drugu bez konverzije valute.

nema povlacenja, ne stize mi email da povucem,
ako je tamo dumpovan a oni ih forkuju ostaje polo sa btc-om u minusu, jel?

We'll be right back

SCHEDULED MAINTENANCE

We are making infrastructure upgrades that require us to pause all site operations for the duration of the operation. The upgrade will last 45-60 minutes starting from 14:30 UTC (7:30 PST, 10:30 EST, 22:30 HKT).

Please monitor @bitfinex and bitfinex.statuspage.io for updates.

Ma ko zna koje su sve menajcnice interno duvale ETH, duh mtgox-a je jos tu :)

Da kraken je za sada "siguran" i izgledaju ozbiljno pogotovo sto im je i japanski sud u slucaju mtgox-a dao poverenje

Da kraken je za sada "siguran" i izgledaju ozbiljno pogotovo sto im je i japanski sud u slucaju mtgox-a dao poverenje

kad si već spomenuo ovo Željko, da li je iko uspeo da povuče sredstva sa Gox Claima na Kraken, ili i dalje može samo da se "gleda" koliko ti je sudija verifikovao da imaš pravo da ti se vrati (jednog lepog dana)..

Da tako je, pa obavestice nas kad bude proces da legne na kraken-u, ja verujem da ce tu krajem godine sve da se resi

CEX.IO ?@cex_io 5m5 minutes ago
We are experiencing temporary issues with payment card processing - fix pending, updates to follow.

PS: mozda ih ceslja FBI posle dumpu nasih mafijasa odavde :)

Poslednja izmena:
Sad bas nasli kad sam povuko pare za probu, inace mi nisu stigle jos, valjda ce u toku sledece nedelje

Niko nista ne zna, ne pomazu grafikoni, fotelja, tompus, viski... NISTA kad ce to neko da shvati. Nikakve vesti!
Niko nikad ne moze sa sigurnoscu tvrditi sta ce biti.
Koja cena, kad, cega i koliko.
Ko je znao da ce ETH da traje ovako dugo?
Ko je znao da ce cena ikad biti 5$ komad, ne 20$ ...
Da vidim te koji su torbarili sa diffom od 7k??

Glavni bultrap grafikonista i dalje cuti, cita temu i ne sme da se javi, pa kad ce 100$???

Svako dobro i laku noc drugari.

Pa sta se u zivotu sa sigurnoscu moze znati? Samo da cemo umreti (voleo bi da gresim :d )

Ja kao laik samo mogu reci da sto vise ucis mozes bolje da procenis, a nikada niko ne moze sve da zna. Ko ima manje prognoziranih gresaka taj je car i to je to... Uvek se moze nesto osetiti ali to se uci godinama, da ne kazem jos duze... Fotelja, tompus i viski svakako da ne pomaze.

leglo i meni na visu elektron :)
samo kurs je 118.55 :D

Poslednja izmena:
Ma hebes sad kurs... puko CEX.io meni se neda minutu biti odma me odjavi, da se bar moze i po tome kursu isplatiti sad :d sve ove berze sto su povezane sa eth-om izgleda imaju problema, mogle bi ostati na kraju u minusu, ko zna sta ce se desiti sa eth-om.

Demios, kog dana si povukao i kad ti je stiglo, ma cex pukao jer sam ja povukao kesh

Meni normalno radi,ne izbacuje..,a ja nigde ne mogu da nadjem na cex.io da pise da ne radi povlacenje na kartici sto je okacio Zeljko..Da li to znaci da su resili problem !?

Uff sta sad,..Da li ce to sad da putuje 20 dana..kad se udje na cex.io u Finance,izabere se Limits and commissions,zatim se izabere withdrawal (Euro ili Usd), na dno stoji paznja da povlacenje moze trajati i do 20 radnih dana...

Attention!

Unverified users are not allowed to withdraw any cryptocurrencies or commodities from their balance within forty-eight (48) hours after the account was created.

Withdrawal fees do not include fees of correspondent banks, which may be involved in the withdrawal process.

Withdrawal payment processing timeline: up to 20 Banking Days.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno