Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Moze li ko da mi proveri jel na junskom fw moze da se pusti video fajl iz galerije preko nekog 3rd party video playera ili i dalje samo samsungov video forsira? Hvala

Junski apdejt. Skinuo ga sa punjača u 00:00h. Napunjen 100%. Ugašen wifi, 4g, recen aps. Ekran ugašen. Niko me nije ni zvao. Jutros u 08:30 90%. Znači skinuo 10% za 8 i po sati a ništa nije radio.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Aprilski drain kada se aktivira, skine 20tak % preko noci. Ja sam na junskom, zasad 2% preko noci skida. Moguce da opet ima nekakakv drain, ili prosto system vuce nekada malo vise. 10% za 8h nije strasno kao na aprilskom sto je bilo. Ako ukenjaju i junski, valja opet nazad na mart, a iskreno smorilo me vise :)

Kod mene je iskljucen onaj google backup, nesto su im serveri brljavili. Evo sad sam to ukljucio, da vidim hoce li biti razlike.

Poslednja izmena:
Ja sam bas pre par veceri probao, od ponoci do 8 ujutro 3% skinuo (wifi on, lokacije i 3g)...martovski naravno.

Moze li ko da mi proveri jel na junskom fw moze da se pusti video fajl iz galerije preko nekog 3rd party video playera ili i dalje samo samsungov video forsira? Hvala

Ne može, i dalje forsira samsungov player. Mene to ne pogađa jer od uvek koristim QuickPic, ali eto...

Što se drejna tiče, ja ga nemam. 3-4% preko noći (8-9h) meni sasvim podnošljivo s obzirom da izgura SOT oko 6-7h.

Ono sto sam skontao sa mart (kratko na april) na jun, jeste da je minimalno osvjetljenje primjetno podignuto (na auto). Sad i u polu mraku drzi na +30%, a na martu je to dosta nisko spustao. Takodje nema onog cestog pada fps i stucanja, kao ni zabadanja za ovih par dana koliko sam na jun. Kamera ista, ostalo manje vise isto sve. Ne primjecujem neku razliku, osim onih opcija koje na martu nisu bile.
Ah da, i ovo izbacuje posle restarta otkad sam na junu
27d1041da872f03701fc12535465bda7.jpg

Poslednja izmena:
Ja nemam tu poruku!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Nekada izbaci, nekada ne. Ne smeta mi, samo et da napisem da izbacuje :)

Pa kad su stavio novu ili ti je ovo samo skin

PS
Koji ti je ovo aplikacija za weather

Poslednja izmena:
I onda se pljuje Samsung i njegov softver....

6GB RAM-a :whip:

Pa kad su stavio novu ili ti je ovo samo skin

PS
Koji ti je ovo aplikacija za weather
Nova prime kod mene ide na svaki telefon, bez obzira dal je sony, samsung itd... Aplikacija je 1weather.

Nova prime kod mene ide na svaki telefon, bez obzira dal je sony, samsung itd... Aplikacija je 1weather.

Dobro i ja je koristim na honoru ali mi za samsung nema potrebe. Svako ima svoj fetiš [emoji3] [emoji3]

TW ne bih preporucio ni najljucem neprijatelju :)
Na P8 sam koristio stock ;)

Isti smo.:D Još od Galaxy S2 pa na ovamo Apex/Nova uvek i na svakom telefonu.

Ja сам и на ајфону користио нову :D

Junski apdejt. Skinuo ga sa punjača u 00:00h. Napunjen 100%. Ugašen wifi, 4g, recen aps. Ekran ugašen. Niko me nije ni zvao. Jutros u 08:30 90%. Znači skinuo 10% za 8 i po sati a ništa nije radio.

Meni toliko skine kad se telefon koristi :D

Ja sam baterijom prezadovoljan.

Evo danas skinuo 15% za 6 sati ali u tih 6h dopisivanje gomila onda igranje igrica i to preko miracasta na televizor sto je stvarno zahtevno i jos po nesto on skinuo samo 15% . Neunistiva baterija.

Ja sam skinuo nova prime i platio ali sam ga mnogo brzo uninstall iz samo jednog razloga sto nemam onaj unread badge na telegramu koja mi je najbitnija aplikacija. Kad to ubace mozda se vratim na nova. Za sada TW launcher radi odlicno.

Има подршка за телеграм. Скини tesla unread count.

Има подршка за телеграм. Скини tesla unread count.
+1. Mislim da u Novi to i preporučuje obzirom da je ta opcija zamagljena pa kad je pritisneš preporučuje ti da skineš unread count. Ne znam samo što to sve nisu objedinuli da ne skidaš bezveze dodatke.

Pa nije valjda toliki noob da nije skontao da mora tesla da se instalira za counter bedzeve?! :) Inace sam se skroz navukao na novu i good lock aplikacije...gresan sam priznajem!
I jos moram da kazem da mi je nillkin silikon za s7 daleko losije uradjen od onog za note 4 i 5 (zadebljanje oko kamere nesnosno)!

Evo skinut noćas sa punjača tačno u 01:00. A u 11:30 sam na 97%. Isti slučaj kao juče a juče skinuo 10% za 8 sati a danas 3% za više od 10 sati. Jednostavno nema pravila.

Pa nije valjda toliki noob da nije skontao da mora tesla da se instalira za counter bedzeve?! :) Inace sam se skroz navukao na novu i good lock aplikacije...gresan sam priznajem!
I jos moram da kazem da mi je nillkin silikon za s7 daleko losije uradjen od onog za note 4 i 5 (zadebljanje oko kamere nesnosno)!

Hahaa... Bas tako. Skinuo sam ja to ali za telegram ne radi.

Instalirah junski apdejt. Ne vidim nikakvu novu opciju?

Послато са SM-G935F

Jeli pametnije koristi fast charge ili stanard charge ?

Fast charge samo kad bas moras.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da li je normalno da se galaxy s7 edge greje ovoliko prilikom normalnog koriscenja

eafd6ad33d5246d6fb1b34e564f14561.jpg

Poslednja izmena:
0fdb52247f26ae0331b459ebba189202.jpg

Pa evo pogledao YT video od 10 minuta i ode temperatura. Napolju je vruće tako da...

Nije isti telefon, ali čisto da vidiš.

M2 Note

@Olp56 to su nikakve temperature, super je to sve odnosno nema razloga za brigu.

Pazarih ipak ultimateshield 2 komada (full i displej only); citao malo po XDA i kazu da je bolja/kvalitetnija...mada i na sam pogled mi je lepsa posto ide skroz oko zvucnika i home tastera, a ne kao screen knight odsecena. :wave:
Javljam utiske kad stigne i ako uspem da nalepim kako treba (zato i uzeh rezervnu). :wave:

Inace i za edge model se preporucuje; zaista radi kako treba, ide skroz oko ivica i ne odlepljuje se!

Bas ono sto sam ja i preporucio. Fino ce to da legne bez problema, samo dobro nakvasi prste da slucajno ne ostane neki otisak na foliji. Ja sam moju vec par puta skidao da popravim i vraca se uvek kao i prvi put skroz ok.

Kakve to temperature meni ode na 45 stepeni baterija na g4 [emoji23]

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno